1' We zijn begonnen. Abha heeft afgetrapt.
1' Een doelpoging van Faisal Al-Ghamdi (Al Ittihad) in Jeddah mist scherpte.
1' In de minuut 1, De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
2' Ahmed Bamsaud mist het doel en scoort niet voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City.
2' Doeltrap voor Abha in King Abdullah Sports City.
2' In de minuut 2, De scherpte ontbreekt bij Karim Benzema (Al Ittihad). Zijn poging mist doel in Jeddah.
2' De uitploeg krijgt een doeltrap in Jeddah.
4' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jeddah.
5' In de minuut 5, Romarinho mist het doel en scoort niet voor Al Ittihad.
10' Wissel in Jeddah: Marwan Alsahafi vervangt Romarinho bij Al Ittihad.
11' Inworp Al Ittihad. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' In de minuut 11, Marwan Alsahafi schiet op doel maar scoort niet voor Al Ittihad.
17' King Abdullah Sports City ziet de poging van Zakaria Sami Al Sudani smoren in de verdediging van Al Ittihad.
19' Hoekschop voor Abha in King Abdullah Sports City. Saad Bguir neemt deze vanaf rechts.
19' In de minuut 19, Een doelpoging van Francois Kamano (Abha) mist scherpte.
19' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ittihad in Jeddah.
20' In King Abdullah Sports City mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' In de minuut 20, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in King Abdullah Sports City.
21' Karim Benzema schiet op doel maar scoort niet voor Al Ittihad in Jeddah.
23' In de minuut 23, Vrije trap voor Al Ittihad op de helft van Abha.
22' De uitploeg krijgt een doeltrap in Jeddah.
24' Al Ittihad moet uitkijken als Abha een gevaarlijke vrij trap mag nemen in King Abdullah Sports City.
26' De verdediging van Al Ittihad blokkeert een schot van Saad Bguir (Abha).
26' In de minuut 26, Abha mag een hoekschop nemen vanaf links via Saad Bguir in King Abdullah Sports City.
26' Fabian Noguera kopt namens Abha op doel, zonder doelpunt als resultaat.
26' Vanaf links mag Saad Bguir een hoekschop nemen voor Abha in King Abdullah Sports City.
29' In de minuut 29, Doeltrap voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City.
30' Doelpoging Abha! Het schot van Fahad Bin Jumayah gaat niet tussen de palen in Jeddah.
30' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ittihad in Jeddah.
34' In de minuut 34, Inworp voor Abha in King Abdullah Sports City op de eigen helft.
37' De bal gaat op de stip in King Abdullah Sports City. Penalty voor Al Ittihad.
38' Doelpunt! Karim Benzema brengt Al Ittihad aan de leiding vanaf de penaltystip. 1-0!
40' In de minuut 40, Buitenspel Al Ittihad.
41' Al Ittihad krijgt een schietkans via Karim Benzema, maar scoort niet.
41' Al Ittihad mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
42' In de minuut 42, Igor Coronado (Al Ittihad) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Abha.
43' Hoekschop voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City. Igor Coronado neemt deze vanaf rechts.
45' + 1 De poging van Karim Benzema (Al Ittihad) mist doel in King Abdullah Sports City.
45' + 1 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
45' + 1 Buitenspel Al Ittihad. Karim Benzema wordt teruggefloten.
45' + 2 De vierde official geeft 6 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
45' + 4 In de minuut 45, Hassan Mahbub blesseert zich bij Al Ittihad, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in King Abdullah Sports City.
45' + 6 Al Ittihad is weer compleet nu Hassan Mahbub weer terug het veld in mag.
45' + 8 Fabian Noguera mist een kopkans voor Abha.
46' Al Ittihad trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Trainer Hassan Khalifa gebruikt zijn 2 wissel. Ahmed Bamsaud wordt door Suwailem Al-Manhali vervangen bij de thuisploeg.
48' In de minuut 48, Een doelpoging van Zakaria Sami Al Sudani (Abha) in Jeddah mist scherpte.
48' De bal is over de achterlijn geweest. Al Ittihad mag een doeltrap nemen.
49' Inworp op de eigen helft voor Abha.
51' In de minuut 51, Doelpunt! De uitploeg komt op een 1-1 gelijke stand via Karl Toko Ekambi.
52' King Abdullah Sports City ziet hoe Saad Bguir op doel schiet, maar niet scoort voor Abha.
54' In de minuut 54, Het voorbereidende werk werd verricht door Karim Benzema.
55' Inworp voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City op de eigen helft.
57' Vanaf rechts mag Igor Coronado een hoekschop nemen voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City.
57' In de minuut 57, De uitploeg krijgt een doeltrap in Jeddah.
59' De kopbal van Karl Toko Ekambi (Abha) mist het doel van de tegenstander.
60' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ittihad in Jeddah.
61' In de minuut 61, In Jeddah krijgt Abha op de eigen helft een vrije trap te nemen.
63' Doeltrap voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City.
65' Vrije trap in King Abdullah Sports City. Op de helft van Al Ittihad mag Abha een vrije trap nemen.
65' In de minuut 65, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Jeddah.
67' Igor Coronado met de assist.
69' De assist kwam van Igor Coronado.
71' Trainer Yousef Al Mannai (Abha) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Francois Kamano door Mohammed Al-Oufi.
71' In de minuut 71, De uitploeg wisselt Mohammed Al-Konaideri voor Abdullah Al Shammari.
73' Bij Al Ittihad komt Farhah Ali Alshamrani er in. Hij vervangt N'Golo Kanté.
74' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in King Abdullah Sports City.
75' In de minuut 75, Inworp voor Abha op de helft van Al Ittihad.
76' De verdediging van Al Ittihad blokkeert een schot van Saad Bguir (Abha) in King Abdullah Sports City.
75' In Jeddah krijgt Al Ittihad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77' Inworp Al Ittihad. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jeddah.
76' In de minuut 76, In King Abdullah Sports City mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77' In de minuut 77, Poging met het hoofd van Karl Toko Ekambi (Abha), maar hij mist het doel.
77' Doeltrap voor Al Ittihad in King Abdullah Sports City.
80' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in King Abdullah Sports City.
82' In de minuut 82, De poging van Igor Coronado (Al Ittihad) mist doel in King Abdullah Sports City.
82' Vrije trap voor Abha op de helft van Al Ittihad.
83' Al Ittihad gebruikt de 4 wissel. Abdulrahman Al-Oboud vervangt Igor Coronado.