1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Abha mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, In King Abdullah Sport City Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
1' Scheidsrechter Shukri Al Hanfosh geeft Abha een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Raed.
2' Al-Raed krijgt van scheidsrechter Shukri Al Hanfosh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
4' In de minuut 4, Al-Raed mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Khaled Al-Sobeai in King Abdullah Sport City Stadium.
4' Abha moet opletten als Al-Raed van scheidsrechter Shukri Al Hanfosh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' Inworp voor Al-Raed op de helft van Abha.
7' In de minuut 7, De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
8' Abha krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shukri Al Hanfosh op de helft van Al-Raed.
9' Inworp voor Abha in King Abdullah Sport City Stadium op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Buraidah.
9' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
9' Kopbal richting doel! Julio Tavares (Al-Raed) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Buraidah.
9' In de minuut 9, De uitploeg krijgt een doeltrap in Buraidah.
11' Vrije trap in King Abdullah Sport City Stadium. Op de helft van Al-Raed mag Abha een vrije trap nemen.
12' Inworp voor Abha in de buurt van het vijandige doel in King Abdullah Sport City Stadium.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Shukri Al Hanfosh geeft Al-Raed een vrije trap op de eigen helft.
14' Scheidsrechter Shukri Al Hanfosh kent Al-Raed een inworp toe op de helft van Abha.
16' Inworp voor Abha ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Buraidah.
17' In de minuut 17, Goal in Buraidah! Hassan Hashim Al Ali brengt Abha op een 0-1 voorsprong.
17' Saad Natiq met de assist.
19' Inworp voor Al-Raed in de buurt van het vijandige doel in King Abdullah Sport City Stadium.
19' In de minuut 19, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
20' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Abha in Buraidah.
21' Doelpunt! De thuisploeg maakt de gelijkmaker via Khaled Al-Sobeai.
21' In de minuut 21, Het voorbereidende werk werd verricht door Julio Tavares.
24' Doeltrap voor Al-Raed in King Abdullah Sport City Stadium.
26' Khaled Al-Sobeai neemt de door scheidsrechter Shukri Al Hanfosh gegeven hoekschop voor Al-Raed in Buraidah.
26' In de minuut 26, De poging van Oumar Gonzalez (Al-Raed) mist doel.
26' Scheidsrechter Shukri Al Hanfosh geeft Abha een doeltrap.
28' De uitploeg krijgt een doeltrap in Buraidah.
29' In de minuut 29, Inworp Abha. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' Al-Raed mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
30' Scheidsrechter Shukri Al Hanfosh toont Uros Matic (Abha) de gele kaart.
32' In de minuut 32, Doelpoging Al-Raed! Het schot van Mathias Normann gaat niet tussen de palen.
32' Scheidsrechter Shukri Al Hanfosh geeft Abha een doeltrap.
33' Abha krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shukri Al Hanfosh op de helft van Al-Raed.
34' In de minuut 34, Hassan Hashim Al Ali raakt geblesseerd bij Abha en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
34' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Shukri Al Hanfosh laat verder spelen.
34' Abha is weer compleet nu Hassan Hashim Al Ali weer terug het veld in mag.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Shukri Al Hanfosh geeft Al-Raed een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Abha.
37' Vanaf links mag Khaled Al-Sobeai een hoekschop nemen voor Al-Raed in King Abdullah Sport City Stadium.
38' Een speler van Al-Raed staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Shukri Al Hanfosh teruggefloten.
39' In de minuut 39, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Buraidah.
40' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in King Abdullah Sport City Stadium.
40' Eerste gele kaart voor Oumar Gonzalez (Al-Raed) in Buraidah.
40' In de minuut 40, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Shukri Al Hanfosh een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Buraidah.
42' Scheidsrechter Shukri Al Hanfosh kent Abha een inworp toe op de helft van Al-Raed.
43' Inworp op de eigen helft voor Abha.
44' In de minuut 44, Inworp voor Al-Raed op de helft van Abha.
44' Scheidsrechter Shukri Al Hanfosh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Shukri Al Hanfosh geeft een inworp aan Al-Raed op de eigen helft in King Abdullah Sport City Stadium.
45' In de minuut 45, In Buraidah krijgt Al-Raed op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 Arbiter Shukri Al Hanfosh kent een vrije trap toe aan Abha op de eigen helft.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Al-Raed moet opletten als Abha van scheidsrechter Shukri Al Hanfosh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 2 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in King Abdullah Sport City Stadium.
45' + 3 Abha neemt een 1-2 voorsprong dankzij Hassan Hashim Al Ali.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.