1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Al-Khaleej mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Inworp voor Abha op de helft van Al-Khaleej.
2' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Al-Khaleej Club Stadium.
3' De onderbreking is afgelopen in Saihat.
3' In de minuut 3, Inworp op de eigen helft voor Abha.
4' Vrije trap voor Abha op de helft van Al-Khaleej.
5' In Al-Khaleej Club Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi kent een vrije trap toe aan Al-Khaleej op een gevaarlijke plek voor Abha.
7' Inworp voor Abha in Al-Khaleej Club Stadium op de eigen helft.
8' Rebocho neemt de door scheidsrechter Abdullah Al-Harbi gegeven hoekschop voor Al-Khaleej in Saihat.
10' In de minuut 10, Al-Khaleej mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Rebocho in Al-Khaleej Club Stadium.
11' Arbiter Abdullah Al-Harbi kent een vrije trap toe aan Al-Khaleej op de eigen helft.
12' Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Saihat.
12' In de minuut 12, Een schot van Uros Matic (Abha) wordt geblokkeerd door een verdediger van Al-Khaleej.
12' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Abha in de buurt van het doel van Al-Khaleej.
14' Al-Khaleej krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Al-Harbi op de helft van Abha.
15' In de minuut 15, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Abdullah Al-Harbi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Saihat.
16' Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi kent Abha een inworp toe op de helft van Al-Khaleej.
16' In de minuut 16, Khaled Narey deed het voorbereidende werk.
19' De wedstrijd gaat weer verder.
20' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi laat verder spelen.
21' In de minuut 21, De scherpte ontbreekt bij Uros Matic (Abha). Zijn poging mist doel in Saihat.
21' Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi geeft Al-Khaleej een doeltrap.
22' Inworp Al-Khaleej. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' Het spel ligt even stil: Francois Kamano (Abha) is geblesseerd.
25' Er wordt weer gevoetbald!
26' In de minuut 26, Hoekschop voor Abha in Al-Khaleej Club Stadium. Saad Bguir neemt deze vanaf links.
26' Zakaria Sami Al Sudani met de kopkans! Geen doelpunt voor Abha in Al-Khaleej Club Stadium.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Al-Khaleej mag een doeltrap nemen.
26' In de minuut 26, Abha is weer compleet nu Francois Kamano weer terug het veld in mag.
27' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Saihat.
28' Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi geeft een inworp aan Abha op de eigen helft in Al-Khaleej Club Stadium.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi kent een vrije trap toe aan Abha, te nemen op de helft van Al-Khaleej.
31' Doelpoging Abha! Het schot van Karl Toko Ekambi gaat niet tussen de palen.
31' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Khaleej in Saihat.
32' In de minuut 32, Doeltrap voor Abha in Al-Khaleej Club Stadium.
32' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Abdullah Al-Harbi.
34' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
35' In de minuut 35, Inworp voor Abha op de helft van Al-Khaleej.
36' De onderbreking is afgelopen.
36' Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi kent Abha een inworp toe op de helft van Al-Khaleej.
38' In de minuut 38, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Al-Khaleej Club Stadium.
38' Fabio Martins (Al-Khaleej) krijgt geel van scheidsrechter Abdullah Al-Harbi in Al-Khaleej Club Stadium en moet oppassen.
38' Al-Khaleej krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Al-Harbi op de helft van Abha.
39' In de minuut 39, Vanaf rechts mag Rebocho een hoekschop nemen voor Al-Khaleej in Al-Khaleej Club Stadium.
39' In Saihat krijgt Abha op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Eerste gele kaart voor Ivo Rodrigues (Al-Khaleej) in Saihat.
40' In de minuut 40, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
41' Inworp op de eigen helft voor Al-Khaleej.
43' Abha krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdullah Al-Harbi in Saihat.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi geeft Al-Khaleej een vrije trap op de eigen helft.
44' Vrije trap in Al-Khaleej Club Stadium. Op de helft van Al-Khaleej mag Abha een vrije trap nemen.
45' Een doelpoging van Saad Bguir (Abha) in Saihat mist scherpte.
45' In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Saihat.
45' + 1 Abha krijgt een schietkans via Uros Matic, maar scoort niet in Al-Khaleej Club Stadium.
45' + 1 Vanaf links mag Saad Bguir een hoekschop nemen voor Abha in Al-Khaleej Club Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, Al-Khaleej krijgt van scheidsrechter Abdullah Al-Harbi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi laat nog 7 minuten doorspelen in Saihat.
45' + 3 Al-Khaleej loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij Mohamed Sherif.
45' + 3 Abha krijgt van scheidsrechter Abdullah Al-Harbi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 3 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Saihat.
45' + 5 In de minuut 45, In Al-Khaleej Club Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 5 Inworp voor Abha in de buurt van het vijandige doel in Al-Khaleej Club Stadium.
45' + 5 Buitenspel van de uitploeg.
45' + 6 In de minuut 45, Inworp Abha. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 7 Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi geeft Al-Khaleej een vrije trap op de eigen helft.
45' De eerste helft zit erop in Al-Khaleej Club Stadium.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Abha verzorgt de aftrap.
46' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Abdullah Al-Harbi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Saihat.
46' Gele kaart. Rebocho (Al-Khaleej) gaat op de bon.
47' In de minuut 47, Fahad Bin Jumayah (Abha) raakt geblesseerd in Saihat. Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi legt de wedstrijd even stil.
48' De wedstrijd is weer hervat.
48' Al-Khaleej krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Al-Harbi op de helft van Abha.
48' In de minuut 48, In Al-Khaleej Club Stadium ziet het publiek dat Fahad Bin Jumayah (Abha) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
50' Een schot van Khaled Narey (Al-Khaleej) wordt tegengehouden door de verdediging van Abha in Saihat.
50' Khaled Narey (Al-Khaleej) staat buitenspel in Saihat, gezien door scheidsrechter Abdullah Al-Harbi.
51' Een doelpoging van Mansour Hamzi (Al-Khaleej) mist scherpte.
51' In de minuut 51, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Abha in Saihat.
52' Buitenspelpositie van de uitploeg.
52' Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi geeft een inworp aan Al-Khaleej op de eigen helft in Al-Khaleej Club Stadium.
53' In Al-Khaleej Club Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' Hoekschop voor Al-Khaleej in Al-Khaleej Club Stadium. Rebocho neemt deze vanaf rechts.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi geeft Abha een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Khaleej.
56' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Al-Khaleej Club Stadium.
57' Doelpoging Al-Khaleej! Het schot van Ivo Rodrigues gaat niet tussen de palen in Saihat.
57' In de minuut 57, Doeltrap voor Abha in Al-Khaleej Club Stadium.
58' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Saihat.
58' Abha gebruikt de 1 wissel. Abdullah Al Shammari vervangt Francois Kamano.
59' In de minuut 59, Trainer Yousef Al Mannai gebruikt zijn 2 wissel. Saad Bguir wordt door Grzegorz Krychowiak vervangen bij de uitploeg.
59' Ivo Rodrigues legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 3-0!
62' Abha mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Uros Matic in Al-Khaleej Club Stadium.
63' In de minuut 63, In Saihat krijgt Abha op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64' Fabio Martins (Al-Khaleej) krijgt een tweede gele kaart en moet met rood van het veld.
66' Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi fluit de wedstrijd weer op gang in Al-Khaleej Club Stadium.
67' In de minuut 67, Inworp voor Al-Khaleej in Al-Khaleej Club Stadium op de eigen helft.
67' De 3 wissel van Abha. Ahmed Jaber komt erin voor Fahad Bin Jumayah in Al-Khaleej Club Stadium.
68' Inworp voor Abha op de helft van Al-Khaleej.
71' In de minuut 71, De poging van Grzegorz Krychowiak (Abha) mist doel in Al-Khaleej Club Stadium.
71' Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi geeft Al-Khaleej een doeltrap.
73' Uros Matic mist het doel en scoort niet voor Abha in Al-Khaleej Club Stadium.
73' In de minuut 73, De bal is over de achterlijn geweest. Al-Khaleej mag een doeltrap nemen.
76' Abha krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdullah Al-Harbi in Saihat.
76' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Saihat.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi toont Marwan Al Haidari (Al-Khaleej) de gele kaart.
77' Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77' De scherpte ontbreekt bij Grzegorz Krychowiak (Abha). Zijn poging mist doel.
77' In de minuut 77, De bal is over de achterlijn geweest. Al-Khaleej mag een doeltrap nemen.
78' Al-Khaleej moet uitkijken als Abha een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Al-Khaleej Club Stadium.
79' Poging met het hoofd van Fabian Noguera (Abha), maar hij mist het doel.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Abdullah Al-Harbi geeft Al-Khaleej een doeltrap.
80' De voorzet kwam van Abdullah Al Shammari.
82' In de minuut 82, Arbiter Abdullah Al-Harbi kent een vrije trap toe aan Abha op de eigen helft.
86' In de minuut 86, Vrije trap in Al-Khaleej Club Stadium. Op de helft van Abha mag Al-Khaleej een vrije trap nemen.