1' Air Force Club trapt af wanneer scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf in Franso Hariri Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Air Force Club krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf in Erbil.
1' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ittihad in Erbil.
3' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Erbil.
4' In de minuut 4, Inworp Al Ittihad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' Inworp voor Air Force Club in Franso Hariri Stadium op de eigen helft.
7' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Doeltrap voor Al Ittihad in Franso Hariri Stadium.
9' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
10' Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Air Force Club op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Air Force Club krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Al Ittihad.
12' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Air Force Club op de eigen helft in Franso Hariri Stadium.
12' Inworp op de eigen helft voor Al Ittihad.
13' In de minuut 13, In Franso Hariri Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
14' Inworp voor Air Force Club op de helft van Al Ittihad.
14' Inworp op de eigen helft voor Al Ittihad.
17' In de minuut 17, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Franso Hariri Stadium.
17' In Erbil krijgt Al Ittihad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Al Ittihad een inworp toe op de helft van Air Force Club.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' Hoekschop voor Al Ittihad in Franso Hariri Stadium. Jota neemt deze vanaf links.
22' Vrije trap in Franso Hariri Stadium. Op de helft van Air Force Club mag Al Ittihad een vrije trap nemen.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Al Ittihad een inworp toe op de helft van Air Force Club.
23' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Air Force Club een vrije trap op de eigen helft.
25' Air Force Club krijgt van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
25' In de minuut 25, Inworp voor Air Force Club op de helft van Al Ittihad.
26' Inworp voor Air Force Club in de buurt van het vijandige doel in Franso Hariri Stadium.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Al Ittihad mag een doeltrap nemen.
27' In de minuut 27, Inworp voor Al Ittihad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Erbil.
28' Al Ittihad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Air Force Club.
29' Inworp voor Al Ittihad in Franso Hariri Stadium op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Inworp Air Force Club. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Air Force Club op de eigen helft in Franso Hariri Stadium.
31' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Air Force Club een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al Ittihad.
32' In de minuut 32, Al Ittihad moet opletten als Air Force Club van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
32' De uitploeg krijgt een doeltrap in Erbil.
33' In Franso Hariri Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' In de minuut 34, Inworp voor Al Ittihad in Franso Hariri Stadium op de eigen helft.
36' Inworp voor Al Ittihad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Erbil.
38' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Erbil.
40' In de minuut 40, De onderbreking is afgelopen.
40' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Al Ittihad een doeltrap.
42' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Air Force Club op een gevaarlijke plek voor Al Ittihad.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' Het voorbereidende werk werd verricht door Mohannad Abdul Raheem.
45' + 1 In de minuut 45, In Franso Hariri Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 We spelen 3 minuten extra in Franso Hariri Stadium.
45' + 1 Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Al Ittihad op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Air Force Club krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Al Ittihad.
45' + 3 Al Ittihad krijgt van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
45' + 3 Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Al Ittihad, te nemen op de helft van Air Force Club.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Al Ittihad.
47' In de minuut 47, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Franso Hariri Stadium.
47' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Air Force Club een inworp toe op de helft van Al Ittihad.
48' Air Force Club moet opletten als Al Ittihad van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
48' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Al Ittihad een vrije trap op de eigen helft.
50' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Air Force Club een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al Ittihad.
50' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Erbil.
51' In de minuut 51, Inworp op de eigen helft voor Al Ittihad.
51' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Al Ittihad op de eigen helft in Franso Hariri Stadium.
52' Door een doelpunt van Mohannad Abdul Raheem loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Erbil.
55' Inworp Air Force Club. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' In de minuut 52, De assist kwam van Ibrahim Bayesh.
55' Al Ittihad heeft Ahmed Bamsaud gewisseld. Zakaria Hawsawi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Nuno Herlander Simoes do Espirito Santo.
56' In de minuut 56, Inworp voor Al Ittihad op de helft van Air Force Club.
56' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Air Force Club een inworp toe op de helft van Al Ittihad.
58' Inworp Al Ittihad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' In de minuut 62, Inworp voor Al Ittihad in Franso Hariri Stadium op de eigen helft.
62' Trainer Nuno Herlander Simoes do Espirito Santo gebruikt zijn 2 wissel. Haroune Camara wordt door Marwan Alsahafi vervangen bij de uitploeg.
65' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Air Force Club een doeltrap.
66' In de minuut 66, Madallah Al Olayan gaat in het boekje van de scheidsrechter.
69' Doeltrap voor Air Force Club in Franso Hariri Stadium.
70' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
73' De uitploeg krijgt een doeltrap in Erbil.
71' In de minuut 71, Al Ittihad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Air Force Club.
74' In de minuut 74, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ittihad in Erbil.
74' De scherpte ontbreekt bij Mohannad Abdul Raheem (Air Force Club). Zijn poging mist doel.
76' Bij Air Force Club komt Franck Cedric er in. Hij vervangt Mohannad Abdul Raheem.
76' Er wordt weer gevoetbald!
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Al Ittihad op de eigen helft in Franso Hariri Stadium.
78' De bal is over de achterlijn geweest. Air Force Club mag een doeltrap nemen.
78' In de minuut 78, In Franso Hariri Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78' Inworp op de eigen helft voor Air Force Club.
79' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' Inworp voor Al Ittihad op de helft van Air Force Club.
80' In de minuut 80, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Erbil.
81' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Erbil.
82' In Franso Hariri Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83' In de minuut 83, Inworp voor Al Ittihad in de buurt van het vijandige doel in Franso Hariri Stadium.
85' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf.
87' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Air Force Club in Erbil.
88' In de minuut 88, De thuisploeg wisselt Jasmin Elaibi Al Tameemi Ali voor Shihab Razzaq.
88' Wissel in Erbil: Mohammed Qasim vervangt Humam Tareq bij Air Force Club.
90' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Franso Hariri Stadium.
88' De 3 wissel van Air Force Club. Mustafa Waleed komt erin voor Koffi Franco Atchou in Franso Hariri Stadium.
90' + 1 Inworp voor Al Ittihad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Erbil.
90' + 1 De vierde official geeft 6 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Franso Hariri Stadium.
90' + 1 Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Erbil.
90' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Air Force Club mag een doeltrap nemen.