1' De eerste helft gaat van start in Namangan. Navbahor mag aftrappen.
1' In de minuut 1, Inworp Al-Ittihad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' In Namangan krijgt Al-Ittihad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
3' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Al-Ittihad een vrije trap op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Yusuke Araki kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' Vergeefse doelpoging Marwan Alsahafi (Al-Ittihad) in Markaziy Stadium.
4' Buitenspel Navbahor. Scheidsrechter Yusuke Araki fluit de thuisploeg terug in Markaziy Stadium.
5' In de minuut 5, Een schot van Abderazak Hamed-Allah (Al-Ittihad) gaat op de paal!
5' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Markaziy Stadium.
7' Arbiter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Al-Ittihad op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Inworp voor Navbahor in Markaziy Stadium op de eigen helft.
7' Inworp voor Navbahor op de helft van Al-Ittihad.
8' Inworp op de eigen helft voor Al-Ittihad.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Al-Ittihad op de eigen helft in Markaziy Stadium.
10' Al-Ittihad mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Faisal Al-Ghamdi in Markaziy Stadium.
10' De kopbal van Hassan Mahbub belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Al-Ittihad.
11' In de minuut 11, Faisal Al-Ghamdi neemt de door scheidsrechter Yusuke Araki gegeven hoekschop voor Al-Ittihad in Namangan.
11' Al-Ittihad krijgt van scheidsrechter Yusuke Araki op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' Odiljon Khamrobekov (Navbahor) krijgt geel.
15' In de minuut 15, De poging van Romarinho (Al-Ittihad) mist doel in Markaziy Stadium.
15' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Namangan.
16' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Navbahor een doeltrap.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Al-Ittihad op de eigen helft in Markaziy Stadium.
19' Inworp voor Al-Ittihad in Markaziy Stadium op de eigen helft.
19' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Navbahor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Ittihad.
19' In de minuut 19, Inworp op de eigen helft voor Al-Ittihad.
19' Scheidsrechter Yusuke Araki kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' Inworp Al-Ittihad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' In de minuut 20, Een schot van Toma Tabatadze (Navbahor) wordt tegengehouden door de verdediging van Al-Ittihad in Namangan.
21' Hoekschop voor Navbahor in Markaziy Stadium. Jamshid Iskanderov neemt deze vanaf links.
21' Inworp Al-Ittihad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
22' In de minuut 22, In Markaziy Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
23' Navbahor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Al-Ittihad.
24' Scheidsrechter Yusuke Araki kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Yusuke Araki fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Namangan.
29' Vrije trap voor Al-Ittihad op de helft van Navbahor.
30' Scheidsrechter Yusuke Araki fluit voor buitenspel van Al-Ittihad.
35' In de minuut 35, Inworp voor Navbahor in de buurt van het vijandige doel in Markaziy Stadium.
35' Doelpoging Al-Ittihad! Het schot van Madallah Al Olayan gaat niet tussen de palen.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Navbahor mag een doeltrap nemen.
37' In de minuut 37, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Namangan.
38' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Markaziy Stadium.
40' Arbiter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Navbahor op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Yusuke Araki kent Navbahor een inworp toe op de helft van Al-Ittihad.
41' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Ittihad in Namangan.
41' Inworp op de eigen helft voor Al-Ittihad.
42' In de minuut 42, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Namangan.
42' Vrije trap in Markaziy Stadium. Op de helft van Navbahor mag Al-Ittihad een vrije trap nemen.
44' Inworp voor Navbahor in Markaziy Stadium op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, 1 minuten extra tijd in Namangan.
45' + 2 Navbahor mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Al-Ittihad in Namangan.
45' + 2 Scheidsrechter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Al-Ittihad, te nemen op de helft van Navbahor.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Yusuke Araki aan dat we gaan rusten in Namangan's Markaziy Stadium.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Al-Ittihad.
47' In Namangan krijgt Navbahor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Yusuke Araki kent Al-Ittihad een inworp toe op de helft van Navbahor.
50' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Al-Ittihad op de eigen helft in Markaziy Stadium.
51' Inworp op de eigen helft voor Al-Ittihad.
52' In de minuut 52, Doelpoging Al-Ittihad! Het schot van Abderazak Hamed-Allah gaat niet tussen de palen in Namangan.
52' Doeltrap voor Navbahor in Markaziy Stadium.
53' De uitploeg incasseert geel op naam van Fawaz Al Saqour.
53' In de minuut 53, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Markaziy Stadium.
54' Toma Tabatadze van Navbahor is geblesseerd en het spel ligt even stil.
54' Markaziy Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Namangan.
55' In de minuut 55, Toma Tabatadze kan weer verder bij Navbahor.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Navbahor in Namangan.
57' Inworp voor Navbahor in Markaziy Stadium op de eigen helft.
57' In de minuut 57, Trainer Marcelo Gallardo gebruikt zijn 1 wissel. Marwan Alsahafi wordt door Ahmed Al-Ghamdi vervangen bij de uitploeg.
58' Navbahor moet opletten als Al-Ittihad van scheidsrechter Yusuke Araki een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
59' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Navbahor een vrije trap op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Vanaf links mag Faisal Al-Ghamdi een hoekschop nemen voor Al-Ittihad in Markaziy Stadium.
60' De kopbal van Ahmed Hegazy (Al-Ittihad) mist het doel van de tegenstander.
60' Doeltrap voor Navbahor in Markaziy Stadium.
62' In de minuut 62, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Abror Ismailov (Navbahor).
63' De wedstrijd gaat weer verder.
63' Abror Ismailov lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Navbahor.
63' In de minuut 63, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
64' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Namangan.
65' De bal is over de achterlijn geweest. Al-Ittihad mag een doeltrap nemen.
65' In de minuut 65, Inworp voor Al-Ittihad op de helft van Navbahor.
65' Inworp Navbahor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Yusuke Araki een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Namangan.
67' In de minuut 67, Navbahor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki in Namangan.
68' Vanaf rechts mag Jamshid Iskanderov een hoekschop nemen voor Navbahor in Markaziy Stadium.
68' Een doelpoging van Odiljon Khamrobekov (Navbahor) in Namangan mist scherpte.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Al-Ittihad een doeltrap.
68' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Yusuke Araki een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Namangan.
69' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Navbahor op de eigen helft in Markaziy Stadium.
70' In de minuut 70, Al-Ittihad krijgt van scheidsrechter Yusuke Araki op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70' Scheidsrechter Yusuke Araki kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' Ahmed Hegazy (Al-Ittihad) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Navbahor in Markaziy Stadium.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Yusuke Araki kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74' Wissel in Namangan: Saleh Jamaan Al Amri vervangt Romarinho bij Al-Ittihad.
75' Inworp voor Navbahor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Namangan.
75' In de minuut 75, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
75' Asadbek Sobirjonov schiet op doel maar scoort niet voor Navbahor.
75' Inworp voor Al-Ittihad in Markaziy Stadium op de eigen helft.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Al-Ittihad een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Navbahor.
78' Navbahor gebruikt de 1 wissel. Siavash Haghnazari vervangt Jamshid Iskanderov.
78' Navbahor brengt Giorgi Nikabadze in de plaats van Toma Tabatadze.
78' In de minuut 78, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Namangan.
79' Scheidsrechter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Al-Ittihad op een gevaarlijke plek voor Navbahor.
79' Scheidsrechter Yusuke Araki toont Giorgi Nikabadze (Navbahor) de gele kaart.
80' In de minuut 80, Doeltrap voor Navbahor in Markaziy Stadium.
81' Abderazak Hamed-Allah mist het doel en scoort niet voor Al-Ittihad.
81' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Navbahor een doeltrap.
83' In de minuut 83, In Markaziy Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83' Ruslanbek Zhiyanov raakt geblesseerd bij Navbahor en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
84' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
84' In de minuut 84, Navbahor is weer compleet nu Ruslanbek Zhiyanov weer terug het veld van Markaziy Stadium in mag.
84' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Markaziy Stadium.
85' De bal is over de achterlijn geweest. Navbahor mag een doeltrap nemen.
86' In de minuut 86, Deze wissel was niet voorzien. Samvel Babayan moet de aangeslagen Ruslanbek Zhiyanov vervangen. Doston Abdulkhaev komt voor hem in de plaats. Dit is de 3 wissel voor Navbahor.
87' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Navbahor in Namangan.
88' Scheidsrechter Yusuke Araki legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Faisal Al-Ghamdi (Al-Ittihad) in Markaziy Stadium.
88' In de minuut 88, Er wordt weer gevoetbald!
89' Al-Ittihad is weer compleet nu Faisal Al-Ghamdi weer terug het veld in mag.
89' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Markaziy Stadium.
90' + 1 In Namangan worden nog 5 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Doeltrap voor Navbahor in Markaziy Stadium.
90' + 2 Al-Ittihad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Navbahor.
90' + 3 Inworp voor Al-Ittihad in de buurt van het vijandige doel in Markaziy Stadium.
90' + 4 Buitenspel van de uitploeg.