1' In Prince Mohamed bin Fahd Stadium (Dammam) fluit scheidsrechter Abdulsamad Bakri voor het begin van de eerste helft.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Al Ittifaq een doeltrap.
10' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
11' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft een inworp aan Al Ittifaq op de eigen helft in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Abdulsamad Bakri kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
13' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri kent Al Ittifaq een inworp toe op de helft van Al Fateh.
14' Demarai Gray mist het doel en scoort niet voor Al Ittifaq.
14' In de minuut 14, De uitploeg krijgt een doeltrap in Dammam.
17' Doeltrap voor Al Ittifaq in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
20' Inworp Al Fateh. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' In de minuut 21, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Al Fateh in de buurt van het doel van Al Ittifaq.
21' Al Ittifaq moet uitkijken als Al Fateh een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
23' Een doelpoging van Mukhtar Ali (Al Fateh) mist scherpte.
23' In de minuut 23, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ittifaq in Dammam.
24' Inworp op de eigen helft voor Al Ittifaq.
27' Inworp voor Al Ittifaq in Prince Mohamed bin Fahd Stadium op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Inworp voor Al Fateh op de helft van Al Ittifaq.
29' Inworp voor Al Fateh in Prince Mohamed bin Fahd Stadium op de eigen helft.
31' Een speler van Al Ittifaq staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Abdulsamad Bakri teruggefloten.
34' In de minuut 34, Vrije trap in Prince Mohamed bin Fahd Stadium. Op de helft van Al Fateh mag Al Ittifaq een vrije trap nemen.
36' De bal is over de achterlijn geweest. Al Fateh mag een doeltrap nemen.
37' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Dammam.
37' In de minuut 37, De scherpte ontbreekt bij Sofiane Bendebka (Al Fateh). Zijn poging mist doel.
37' Doeltrap voor Al Ittifaq in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
38' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Al Ittifaq een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al Fateh.
40' In de minuut 40, Al Ittifaq krijgt van scheidsrechter Abdulsamad Bakri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Dammam.
43' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Al Fateh een doeltrap.
44' In de minuut 44, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ittifaq in Dammam.
45' + 1 In Dammam worden nog 2 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Scheidsrechter Abdulsamad Bakri kent een vrije trap toe aan Al Ittifaq, te nemen op de helft van Al Fateh.
45' De eerste helft zit erop in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
45' + 2 In de minuut 45, Doelpoging Al Ittifaq! Het schot van Georginio Wijnaldum gaat niet tussen de palen.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Al Fateh mag een doeltrap nemen.
46' In de minuut 46, We zijn begonnen aan de tweede helft in Dammam, waar de wedstrijd wordt geleid door Abdulsamad Bakri.
47' Inworp Al Fateh. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Al Ittifaq mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
49' In de minuut 49, Al Ittifaq mag een hoekschop nemen vanaf links via Mohammed Al Kwikbi in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
50' In Dammam krijgt Al Fateh op de eigen helft een vrije trap te nemen.
51' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Al Fateh een vrije trap op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Al Ittifaq een doeltrap.
52' De bal is over de achterlijn geweest. Al Fateh mag een doeltrap nemen.
53' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
55' In de minuut 55, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
57' Arbiter Abdulsamad Bakri kent een vrije trap toe aan Al Ittifaq op de eigen helft.
60' De uitploeg krijgt een doeltrap in Dammam.
60' In de minuut 60, In Prince Mohamed bin Fahd Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
62' Vrije trap voor Al Ittifaq op de helft van Al Fateh.
64' Trainer Slaven Bilic gebruikt zijn eerste wissel. Abbas Al-Hassan wordt door Djaniny vervangen bij de uitploeg.
66' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Fateh in Dammam.
66' In de minuut 66, Doeltrap voor Al Ittifaq in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
64' Mohammed Al Kwikbi deed het voorbereidende werk.
67' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Al Ittifaq een vrije trap op de eigen helft.
68' Mohammed Al Kwikbi schiet op doel maar scoort niet voor Al Ittifaq in Dammam.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Abdulsamad Bakri kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71' In Dammam krijgt Al Ittifaq op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72' De tweede wissel van Al Fateh. Ali Al Zubaidi komt erin voor Saeed Baattia in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
72' In de minuut 72, Al Fateh heeft Tawfiq Buhumaid gewisseld. Salem Al-Najdi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Slaven Bilic.
73' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Dammam.
74' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Abdulsamad Bakri een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Dammam.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Abdulsamad Bakri kent een vrije trap toe aan Al Ittifaq op een gevaarlijke plek voor Al Fateh.
76' Kans voor Al Ittifaq in Prince Mohamed bin Fahd Stadium! De kopbal van Marcel Tisserand mist het doel.
76' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Fateh in Dammam.
78' In de minuut 78, Wissel in Dammam: Robin Quaison vervangt Mohammed Al Kwikbi bij Al Ittifaq.
79' Al Fateh krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulsamad Bakri op de helft van Al Ittifaq.
80' Arbiter Abdulsamad Bakri kent een vrije trap toe aan Al Ittifaq op de eigen helft.
81' In de minuut 81, Georginio Wijnaldum (Al Ittifaq) treft de paal!
81' Vergeefse doelpoging Georginio Wijnaldum (Al Ittifaq) in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
84' Vanaf links mag Demarai Gray een hoekschop nemen voor Al Ittifaq in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
85' In de minuut 85, Lucas Zelarayán (Al Fateh) maakt met het hoofd de gelijkmaker in Prince Mohamed bin Fahd Stadium: 1-1!
87' Hamed Alghamdi vervangt Ali Abdullah Hazazi bij de thuisploeg.
88' In de minuut 88, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
85' Mourad Batna met de assist.
88' Al Fateh krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulsamad Bakri op de helft van Al Ittifaq.
89' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Abdulsamad Bakri aan de uitploeg.
90' Doeltrap voor Al Ittifaq in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
90' + 1 Scheidsrechter Abdulsamad Bakri kent een vrije trap toe aan Al Ittifaq op een gevaarlijke plek voor Al Fateh.
90' + 1 We krijgen 10 minuten extra tijd.
90' + 2 Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Abdulsamad Bakri een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Dammam.
90' + 3 Goal in Dammam! Djaniny brengt Al Fateh op een 1-2 voorsprong.
90' + 4 Al Fateh krijgt van scheidsrechter Abdulsamad Bakri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 3 Trainer Slaven Bilic (Al Fateh) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Cristian Tello door Mohammed Al Saeed.
90' + 3 Het voorbereidende werk werd verricht door Fahad Al-Harbi.
90' + 5 Moussa Dembele (Al Ittifaq) krijgt geel van scheidsrechter Abdulsamad Bakri in Prince Mohamed bin Fahd Stadium en moet oppassen.
90' + 6 Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Al Fateh een vrije trap op de eigen helft.
90' + 9 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Prince Mohamed bin Fahd Stadium.
90' + 9 Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft een gele kaart aan Demarai Gray (Al Ittifaq).
90' + 9 Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Al Fateh een doeltrap.
90' + 9 De bal is over de achterlijn geweest. Al Ittifaq mag een doeltrap nemen.