1' Scheidsrechter Mohammed Al-Bered geeft het startsein in Al-Hasa. Al-Shabab trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Doelpoging Al-Fateh! Het schot van Mourad Batna gaat niet tussen de palen.
1' De bal is over de achterlijn geweest. Al-Shabab mag een doeltrap nemen.
2' Inworp op de eigen helft voor Al-Fateh.
3' In de minuut 3, In Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
4' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Al-Hasa.
5' Vrije trap voor Al-Fateh op de helft van Al-Shabab.
6' In de minuut 6, Al-Fateh schiet tussen de palen, maar Lucas Zelarayán ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Al-Hasa.
6' Inworp Al-Fateh. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' Scheidsrechter Mohammed Al-Bered fluit voor buitenspel van Al-Fateh.
8' In de minuut 8, Mourad Batna schiet op doel maar scoort niet voor Al-Fateh.
10' Inworp voor Al-Fateh op de helft van Al-Shabab.
11' Al-Shabab krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Al-Bered op de helft van Al-Fateh.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Mohammed Al-Bered kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' Scheidsrechter Mohammed Al-Bered kent Al-Shabab een inworp toe op de helft van Al-Fateh.
14' Inworp voor Al-Fateh in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City op de eigen helft.
15' Lucas Zelarayán met de assist.
15' Inworp voor Al-Fateh op de helft van Al-Shabab.
17' In de minuut 17, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City.
18' Tawfiq Buhumaid van Al-Fateh is geblesseerd en het spel ligt even stil.
18' Er wordt weer gevoetbald in Al-Hasa.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Mohammed Al-Bered kent Al-Shabab een inworp toe op de helft van Al-Fateh.
20' Al-Shabab krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Al-Bered op de helft van Al-Fateh.
20' Tawfiq Buhumaid (Al-Fateh) doet weer mee in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City.
20' In de minuut 20, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Yannick Carrasco (Al-Shabab).
21' De onderbreking is afgelopen.
22' In Al-Hasa kan Yannick Carrasco (Al-Shabab) weer verder.
23' In de minuut 23, De uitploeg krijgt een doeltrap in Al-Hasa.
24' Al-Shabab krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Al-Bered in Al-Hasa.
25' In Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
27' In de minuut 27, In Al-Hasa krijgt Al-Fateh op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' Scheidsrechter Mohammed Al-Bered geeft Al-Shabab een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Fateh.
30' Buitenspel Al-Fateh.
31' In de minuut 31, Arbiter Mohammed Al-Bered kent een vrije trap toe aan Al-Fateh op de eigen helft.
32' Scheidsrechter Mohammed Al-Bered toont Iago Santos (Al-Shabab) de gele kaart.
32' Scheidsrechter Mohammed Al-Bered geeft een inworp aan Al-Fateh op de eigen helft in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City.
32' In de minuut 32, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mohammed Al-Bered een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Al-Hasa.
32' Abbas Al-Hassan raakt geblesseerd bij Al-Fateh en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
34' De onderbreking is afgelopen in Al-Hasa.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Mohammed Al-Bered geeft Al-Fateh een vrije trap op de eigen helft.
34' Abbas Al-Hassan (Al-Fateh) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Al-Hasa.
35' Al-Fateh krijgt een schietkans via Mourad Batna, maar scoort niet.
36' In de minuut 36, Al-Shabab krijgt van scheidsrechter Mohammed Al-Bered op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Al-Shabab in de buurt van het doel van Al-Fateh.
39' Scheidsrechter Mohammed Al-Bered geeft Al-Fateh een doeltrap.
41' In de minuut 41, Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City ziet hoe Mukhtar Ali op doel schiet, maar niet scoort voor Al-Fateh.
42' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Al-Hasa.
42' Vergeefse doelpoging Fahad Al Muwallad (Al-Shabab).
43' In de minuut 43, Al-Shabab krijgt een schietkans via Hattan Bahebri, maar scoort niet in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City.
43' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City.
43' Inworp voor Al-Shabab in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Vanaf rechts mag Majed Kanabah een hoekschop nemen voor Al-Shabab in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City.
45' De scherpte ontbreekt bij Romain Saiss (Al-Shabab). Zijn poging mist doel.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Fateh in Al-Hasa.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 6 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City.
45' + 3 Lucas Zelarayán (Al-Fateh) raakt geblesseerd in Al-Hasa. Scheidsrechter Mohammed Al-Bered legt de wedstrijd even stil.
45' + 4 In de minuut 45, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
45' + 5 Inworp op de eigen helft voor Al-Shabab.
45' + 5 Scheidsrechter Mohammed Al-Bered kent Al-Fateh een inworp toe op de helft van Al-Shabab.
45' + 5 In de minuut 45, Scheidsrechter Mohammed Al-Bered kent een vrije trap toe aan Al-Fateh, te nemen op de helft van Al-Shabab.
45' + 5 Gele kaart. Moteb Al-Harbi (Al-Shabab) gaat op de bon.
45' + 6 Lucas Zelarayán (Al-Fateh) is weer terug binnen de lijnen.
45' + 7 In de minuut 45, Al-Fateh moet opletten als Al-Shabab van scheidsrechter Mohammed Al-Bered een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 8 Hoekschop voor Al-Shabab in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City. Yannick Carrasco neemt deze vanaf rechts.
45' + 8 De scherpte ontbreekt bij Majed Kanabah (Al-Shabab). Zijn poging mist doel in Al-Hasa.
45' + 8 In de minuut 45, Doeltrap voor Al-Fateh in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Mohammed Al-Bered aan dat we gaan rusten in Al-Hasa's Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Al-Fateh trapt af.
46' In de minuut 46, In Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' Doeltrap voor Al-Fateh in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City.
48' Al-Fateh krijgt van scheidsrechter Mohammed Al-Bered op eigen helft een vrije trap toegewezen.
49' In de minuut 49, Vrije trap in Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City. Op de helft van Al-Fateh mag Al-Shabab een vrije trap nemen.
49' Arbiter Mohammed Al-Bered kent een vrije trap toe aan Al-Fateh op de eigen helft.
50' Een schot van Mourad Batna (Al-Fateh) wordt geblokkeerd door een verdediger van Al-Shabab.
52' In de minuut 52, Al-Shabab mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Al-Fateh in Al-Hasa.
54' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Qasem Lajami (Al-Fateh).
55' Prince Abdullah bin Jalawi Stadium Sport City ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Al-Hasa.
56' In de minuut 56, Riyadh Sharahili schiet op doel maar scoort niet voor Al-Shabab in Al-Hasa.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Fateh in Al-Hasa.
56' Al-Fateh is weer compleet nu Qasem Lajami weer terug het veld in mag.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Mohammed Al-Bered kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57' Inworp voor Al-Shabab op de helft van Al-Fateh.