1' De eerste helft is begonnen.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh geeft Al Futuwa een doeltrap.
16' Een doelpoging van Salaah Al Yahyaei (Al-Nahda) mist scherpte.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Al Futuwa mag een doeltrap nemen.
17' In de minuut 17, De wedstrijd is weer hervat.
20' Er wordt weer gevoetbald!
21' In de minuut 21, Al Futuwa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh op de helft van Al-Nahda.
20' Inworp op de eigen helft voor Al-Nahda.
21' Inworp voor Al Futuwa op de helft van Al-Nahda.
23' Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh kent Al Futuwa een inworp toe op de helft van Al-Nahda.
23' In de minuut 23, De scherpte ontbreekt bij Thaer Krouma (Al Futuwa). Zijn poging mist doel.
25' Abdul Aziz Bubarak Zayid Gheilani deed het voorbereidende werk.
27' In de minuut 27, Inworp voor Al Futuwa op de helft van Al-Nahda.
27' Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh geeft Al Futuwa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Nahda.
28' Al-Nahda krijgt van scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' In de minuut 29, Omer Malki mist het doel en scoort niet voor Al-Nahda.
30' De wedstrijd gaat weer verder.
30' Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh geeft Al-Nahda een vrije trap op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Doelpoging Al-Nahda! Het schot van Billel Bensaha gaat niet tussen de palen.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Al Futuwa mag een doeltrap nemen.
36' De defensie van Al-Nahda voorkomt dat een kopbal van Oday Al Jafal (Al Futuwa) in het doel belandt.
42' Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh kent een vrije trap toe aan Al-Nahda, te nemen op de helft van Al Futuwa.
36' Al Futuwa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh op de helft van Al-Nahda.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh kent Al Futuwa een inworp toe op de helft van Al-Nahda.
44' In de minuut 44, Inworp voor Al Futuwa op de helft van Al-Nahda.
45' Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh kent een vrije trap toe aan Al Futuwa op een gevaarlijke plek voor Al-Nahda.
45' + 1 3 minuten extra tijd.
45' + 2 In de minuut 45, Vanaf rechts mag Karam Omran een hoekschop nemen voor Al Futuwa.
45' + 2 Hoekschop voor Al Futuwa. Karam Omran neemt deze vanaf links.
45' + 3 Al Futuwa krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh.
45' De eerste helft is afgelopen.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Al-Nahda.
45' + 3 Arbiter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh kent een vrije trap toe aan Al-Nahda op de eigen helft.