1' De wedstrijd gaat van start. Nice heeft afgetrapt.
2' In de minuut 2, Buitenspel Nice. Scheidsrechter Benoit Bastien fluit de thuisploeg terug in Allianz Rivera.
5' Nice krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Benoit Bastien in Nice.
5' In de minuut 5, Jeremie Boga neemt de door scheidsrechter Benoit Bastien gegeven hoekschop voor Nice in Nice.
6' De uitploeg krijgt een doeltrap in Nice.
6' Scheidsrechter Benoit Bastien kent Nice een inworp toe op de helft van Reims.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Benoit Bastien geeft een inworp aan Reims op de eigen helft in Allianz Rivera.
7' Inworp voor Reims in Allianz Rivera op de eigen helft.
8' Inworp voor Nice op de helft van Reims.
9' In de minuut 9, Hoekschop voor Nice in Allianz Rivera. Morgan Sanson neemt deze vanaf rechts.
9' Youssouf Ndayishimiye kopt namens Nice op doel, zonder doelpunt als resultaat.
9' Doeltrap voor Reims in Allianz Rivera.
10' In de minuut 10, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Benoit Bastien.
11' Inworp Nice. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Reims in Nice.
12' In de minuut 12, De scherpte ontbreekt bij Gaetan Laborde (Nice). Zijn poging mist doel.
12' Inworp op de eigen helft voor Reims.
13' Vanaf rechts mag Morgan Sanson een hoekschop nemen voor Nice in Allianz Rivera.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Benoit Bastien geeft Reims een doeltrap.
14' In Nice krijgt Reims op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' In Allianz Rivera mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
16' In de minuut 16, Nice in buitenspelpositie.
18' Doelpoging Nice! Het schot van Terem Moffi gaat niet tussen de palen in Nice.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Reims mag een doeltrap nemen.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Benoit Bastien kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' Nice krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Benoit Bastien op de helft van Reims.
20' Buitenspel Nice.
21' In de minuut 21, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
21' Inworp voor Nice in de buurt van het vijandige doel in Allianz Rivera.
21' Inworp voor Nice ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nice.
22' In de minuut 22, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nice.
26' Nice mag een hoekschop nemen vanaf links via Jeremie Boga in Allianz Rivera.
26' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Reims in Nice.
27' In de minuut 27, Een doelpoging van Gaetan Laborde (Nice) in Nice mist scherpte.
27' Scheidsrechter Benoit Bastien geeft Reims een doeltrap.
28' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Benoit Bastien een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nice.
28' In de minuut 28, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Allianz Rivera.
30' Vrije trap in Allianz Rivera. Op de helft van Reims mag Nice een vrije trap nemen.
30' Scheidsrechter Benoit Bastien geeft Reims een vrije trap op de eigen helft.
31' In de minuut 31, Junya Ito (Reims) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Nice in Allianz Rivera.
31' Scheidsrechter Benoit Bastien kent een vrije trap toe aan Reims, te nemen op de helft van Nice.
32' Reims krijgt een schietkans via Yunis Abdelhamid, maar scoort niet in Allianz Rivera.
36' In de minuut 36, Arbiter Benoit Bastien kent een vrije trap toe aan Reims op de eigen helft.
37' Inworp voor Reims in Allianz Rivera op de eigen helft.
37' Scheidsrechter Benoit Bastien geeft een inworp aan Reims op de eigen helft in Allianz Rivera.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Benoit Bastien kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' Inworp voor Nice op de helft van Reims.
39' Arbiter Benoit Bastien kent een vrije trap toe aan Reims op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Inworp op de eigen helft voor Nice.
40' In Allianz Rivera mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' Reims moet opletten als Nice van scheidsrechter Benoit Bastien een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
41' In de minuut 41, Inworp Nice. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' Een doelpoging van Terem Moffi (Nice) mist scherpte.
42' De uitploeg krijgt een doeltrap in Nice.
42' In de minuut 42, Doeltrap voor Reims in Allianz Rivera.
43' Scheidsrechter Benoit Bastien kent Reims een inworp toe op de helft van Nice.
44' Inworp op de eigen helft voor Nice.
45' In de minuut 45, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nice.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Scheidsrechter Benoit Bastien geeft het startsein voor de tweede helft in Nice. Reims trapt af.
47' In de minuut 47, Inworp Reims. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' De poging van Pablo Rosario (Nice) mist doel in Allianz Rivera.
48' De bal is over de achterlijn geweest. Reims mag een doeltrap nemen.
49' In de minuut 49, Morgan Sanson mist het doel en scoort niet voor Nice in Allianz Rivera.
49' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Reims in Nice.
50' In Nice krijgt Reims op de eigen helft een vrije trap te nemen.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Benoit Bastien geeft Nice een doeltrap.
52' Inworp voor Reims in Allianz Rivera op de eigen helft.
53' Reims krijgt van scheidsrechter Benoit Bastien op eigen helft een vrije trap toegewezen.
54' In de minuut 54, Reims mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Nice in Nice.
54' Azor Matusiwa mist het doel en scoort niet voor Reims.
54' Doeltrap voor Nice in Allianz Rivera.
55' In de minuut 55, Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong via Gaetan Laborde.
56' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Allianz Rivera.
57' Scheidsrechter Benoit Bastien kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Benoit Bastien geeft een inworp aan Nice op de eigen helft in Allianz Rivera.
59' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Allianz Rivera.
60' Hoekschop voor Nice in Allianz Rivera. Morgan Sanson neemt deze vanaf rechts.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Benoit Bastien geeft Reims een vrije trap op de eigen helft.
61' Thomas Foket (Reims) krijgt geel.
62' Vrije trap voor Nice op de helft van Reims.
63' In de minuut 63, Reims krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Benoit Bastien op de helft van Nice.
63' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Nice.
63' Scheidsrechter Benoit Bastien kent Reims een inworp toe op de helft van Nice.