1' De eerste helft is begonnen. Rennes trapt af.
2' De poging van Amine Gouiri (Rennes) mist doel in Stade Gabriel Montpied.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Eric Wattellier geeft Clermont een doeltrap.
3' De assist kwam van Cheick Oumar Konate.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Rennes.
6' De scherpte ontbreekt bij Baptiste Santamaria (Rennes). Zijn poging mist doel.
6' Doeltrap voor Clermont in Stade Gabriel Montpied.
7' In de minuut 7, Inworp voor Rennes in de buurt van het vijandige doel in Stade Gabriel Montpied.
7' De kopbal van Amine Gouiri (Rennes) mist het doel van de tegenstander.
7' De bal is over de achterlijn geweest. Clermont mag een doeltrap nemen.
8' In de minuut 8, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
8' Scheidsrechter Eric Wattellier geeft een inworp aan Rennes op de eigen helft in Stade Gabriel Montpied.
9' Inworp voor Rennes in Stade Gabriel Montpied op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Inworp Rennes. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' Scheidsrechter Eric Wattellier kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' Inworp op de eigen helft voor Rennes.
11' In de minuut 11, In Clermont-Ferrand krijgt Clermont op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' Scheidsrechter Eric Wattellier kent Rennes een inworp toe op de helft van Clermont.
11' Inworp voor Clermont in Stade Gabriel Montpied op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Inworp voor Clermont ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Clermont-Ferrand.
14' Hoekschop voor Clermont in Stade Gabriel Montpied. Muhammed-Cham Saracevic neemt deze vanaf rechts.
15' Rennes krijgt een schietkans via Amine Gouiri, maar scoort niet.
16' In de minuut 16, Vrije trap in Stade Gabriel Montpied. Op de helft van Rennes mag Clermont een vrije trap nemen.
19' Stade Gabriel Montpied ziet hoe Baptiste Santamaria op doel schiet, maar niet scoort voor Rennes.
20' Vergeefse doelpoging Johan Gastien (Clermont).
21' In de minuut 21, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stade Gabriel Montpied.
22' Vrije trap voor Rennes op de helft van Clermont.
24' Een doelpoging van Cheick Oumar Konate (Clermont) mist scherpte.
24' In de minuut 24, De uitploeg krijgt een doeltrap in Clermont-Ferrand.
25' Scheidsrechter Eric Wattellier geeft een inworp aan Rennes op de eigen helft in Stade Gabriel Montpied.
26' Inworp voor Rennes op de helft van Clermont.
26' In de minuut 26, De verdediging van Clermont blokkeert een schot van Baptiste Santamaria (Rennes).
27' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rennes in Clermont-Ferrand.
28' Buitenspel Clermont. Scheidsrechter Eric Wattellier fluit de thuisploeg terug in Stade Gabriel Montpied.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Eric Wattellier kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Rennes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Eric Wattellier op de helft van Clermont.
30' Inworp Rennes. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' In de minuut 30, Rennes schiet tussen de palen, maar Amine Gouiri ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
31' In Stade Gabriel Montpied mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' Habib Keita schiet op doel maar scoort niet voor Clermont.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Eric Wattellier geeft Clermont een vrije trap op de eigen helft.
' Gauthier Gallon krijgt een gele kaart, ookal zit hij op de bank bij Rennes.
38' Een schot van Jim Allevinah (Clermont) smoort in de verdediging van Rennes.
38' In de minuut 38, Muhammed-Cham Saracevic neemt de door scheidsrechter Eric Wattellier gegeven hoekschop voor Clermont in Clermont-Ferrand.
39' Schot op doel van Neto Borges. Maar zonder doelpunt voor Clermont als gevolg.
40' Inworp Clermont. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' In de minuut 42, Rennes moet opletten als Clermont van scheidsrechter Eric Wattellier een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
42' Inworp op de eigen helft voor Rennes.
42' Scheidsrechter Eric Wattellier geeft Clermont een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Rennes.
43' In de minuut 43, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Eric Wattellier een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Clermont-Ferrand.
45' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stade Gabriel Montpied.
45' Scheidsrechter Eric Wattellier legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Arnaud Kalimuendo-Muinga (Rennes) in Stade Gabriel Montpied.
45' + 2 In de minuut 45, Rood in Clermont-Ferrand! Scheidsrechter Eric Wattellier stuurt Maximiliano Caufriez vroegtijdig naar de kleedkamers. Clermont met een man minder.
45' + 2 De onderbreking is afgelopen.
45' + 2 Arnaud Kalimuendo-Muinga (Rennes) is weer terug binnen de lijnen.
45' + 2 In de minuut 45, We krijgen 3 minuten extra tijd.
45' + 2 Arnaud Kalimuendo-Muinga (Rennes) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
45' + 2 Scheidsrechter Eric Wattellier geeft Clermont een doeltrap.
45' + 4 In de minuut 45, Schot op doel van Amine Gouiri. Maar zonder doelpunt voor Rennes als gevolg.
45' + 4 Rennes mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Enzo le Fee in Stade Gabriel Montpied.
45' + 4 Arthur Theate kopt namens Rennes op doel, zonder doelpunt als resultaat.
45' + 4 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Clermont-Ferrand.
45' De eerste helft is voorbij.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Clermont.
46' In de minuut 46, De uitploeg vervangt Mahamadou Nagida door Desire Doue.
46' Scheidsrechter Eric Wattellier geeft een inworp aan Clermont op de eigen helft in Stade Gabriel Montpied.
48' Arbiter Eric Wattellier kent een vrije trap toe aan Rennes op de eigen helft.
48' In de minuut 48, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Clermont in Clermont-Ferrand.
50' Scheidsrechter Eric Wattellier kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Martin Terrier (Rennes).
51' In de minuut 51, De onderbreking is afgelopen in Clermont-Ferrand.
52' Martin Terrier lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Rennes.
52' Arnaud Kalimuendo-Muinga brengt de uitploeg langszij, 1-1.
52' In de minuut 52, Rennes schiet tussen de palen, maar Desire Doue ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
53' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Clermont-Ferrand.
54' Clermont schiet tussen de palen, maar Jim Allevinah ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Clermont-Ferrand.
54' In de minuut 54, Inworp voor Clermont op de helft van Rennes.
55' Rennes krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Eric Wattellier in Clermont-Ferrand.
55' Clermont verdedigt een schot van Arnaud Kalimuendo-Muinga, waardoor Rennes niet tot scoren komt.
56' In de minuut 56, Adrien Truffert vervangt Jeanuel Belocian bij de uitploeg.
56' Vanaf links mag Enzo le Fee een hoekschop nemen voor Rennes in Stade Gabriel Montpied.
56' Doeltrap voor Clermont in Stade Gabriel Montpied.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Eric Wattellier kent een vrije trap toe aan Clermont, te nemen op de helft van Rennes.
57' Inworp voor Rennes in Stade Gabriel Montpied op de eigen helft.
58' Inworp voor Rennes in Stade Gabriel Montpied op de eigen helft.
58' In de minuut 58, De scherpte ontbreekt bij Adrien Truffert (Rennes). Zijn poging mist doel in Clermont-Ferrand.
58' De bal is over de achterlijn geweest. Clermont mag een doeltrap nemen.
59' In Clermont-Ferrand kopt Amine Gouiri (Rennes) de bal, maar mist doel.
59' In de minuut 59, De bal is over de achterlijn geweest. Clermont mag een doeltrap nemen.
60' Scheidsrechter Eric Wattellier fluit voor buitenspel van Rennes.
62' Rennes krijgt een schietkans via Baptiste Santamaria, maar scoort niet in Stade Gabriel Montpied.
64' In de minuut 64, Arnaud Kalimuendo-Muinga schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Clermont in Stade Gabriel Montpied.
65' Inworp Clermont. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66' Clermont krijgt van scheidsrechter Eric Wattellier op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' In de minuut 67, Vrije trap in Stade Gabriel Montpied. Op de helft van Rennes mag Clermont een vrije trap nemen.
68' Bij Clermont komt Aiman Maurer er in. Hij vervangt Muhammed-Cham Saracevic.
69' Scheidsrechter Eric Wattellier geeft een inworp aan Clermont op de eigen helft in Stade Gabriel Montpied.
70' In de minuut 70, Jim Allevinah schiet op doel maar scoort niet voor Clermont in Clermont-Ferrand.
71' Vanaf links mag Aiman Maurer een hoekschop nemen voor Clermont in Stade Gabriel Montpied.
71' In Stade Gabriel Montpied mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72' In de minuut 72, Clermont mag een hoekschop nemen vanaf links via Aiman Maurer in Stade Gabriel Montpied.
73' Arnaud Kalimuendo-Muinga (Rennes) krijgt een eerste gele kaart.
73' Arbiter Eric Wattellier kent een vrije trap toe aan Clermont op de eigen helft.
74' In de minuut 74, Neto Borges van Clermont is geblesseerd en het spel ligt even stil.
74' Rennes brengt Bertug Ozgur Yildirim in de plaats van Arnaud Kalimuendo-Muinga.
75' De 4 wissel van Rennes. Ludovic Blas komt erin voor Martin Terrier in Stade Gabriel Montpied.
75' In de minuut 75, Clermont is weer compleet nu Neto Borges weer terug het veld van Stade Gabriel Montpied in mag.
75' Scheidsrechter Eric Wattellier fluit de wedstrijd weer op gang in Stade Gabriel Montpied.
77' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Eric Wattellier een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Clermont-Ferrand.
79' In de minuut 79, Clermont krijgt van scheidsrechter Eric Wattellier op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80' Aiman Maurer mist het doel en scoort niet voor Clermont.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rennes in Clermont-Ferrand.
81' In de minuut 81, Rennes krijgt een schietkans via Baptiste Santamaria, maar scoort niet.
81' Ludovic Blas neemt de door scheidsrechter Eric Wattellier gegeven hoekschop voor Rennes in Clermont-Ferrand.
81' Adrien Truffert (Rennes) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Clermont.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Eric Wattellier geeft Rennes een vrije trap op de eigen helft.
83' In Clermont-Ferrand krijgt Clermont op de eigen helft een vrije trap te nemen.