1' De wedstrijd gaat van start. Strasbourg heeft afgetrapt.
2' Inworp op de eigen helft voor Strasbourg.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Bastein Dechepy geeft Lorient een vrije trap op de eigen helft.
4' Scheidsrechter Bastein Dechepy kent Strasbourg een inworp toe op de helft van Lorient.
4' Lorient verdedigt een schot van Ibrahima Sissoko, waardoor Strasbourg niet tot scoren komt.
6' In de minuut 6, Stade Yves Allainmat-Le Moustoir ziet hoe Diarra Mouhamadou op doel schiet, maar niet scoort voor Strasbourg.
7' Scheidsrechter Bastein Dechepy geeft een inworp aan Strasbourg op de eigen helft in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
8' Strasbourg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bastein Dechepy op de helft van Lorient.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Bastein Dechepy kent een vrije trap toe aan Lorient, te nemen op de helft van Strasbourg.
11' Doeltrap voor Strasbourg in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
12' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
13' In de minuut 13, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
14' De voorzet kwam van Junior Mwanga.
15' In de minuut 15, In Lorient krijgt Strasbourg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' Benjamin Mendy neemt de door scheidsrechter Bastein Dechepy gegeven hoekschop voor Lorient in Lorient.
18' Vanaf rechts mag Benjamin Mendy een hoekschop nemen voor Lorient in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
18' In de minuut 18, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lorient.
19' Hoekschop voor Lorient in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Benjamin Mendy neemt deze vanaf rechts.
19' Scheidsrechter Bastein Dechepy kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' In de minuut 20, Diarra Mouhamadou (Strasbourg) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Lorient.
20' In Stade Yves Allainmat-Le Moustoir mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
22' Inworp Strasbourg. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
23' In de minuut 23, Arbiter Bastein Dechepy kent een vrije trap toe aan Lorient op de eigen helft.
25' Inworp voor Lorient op de helft van Strasbourg.
28' In Stade Yves Allainmat-Le Moustoir mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
29' In de minuut 29, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lorient.
31' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lorient.
32' Strasbourg krijgt van scheidsrechter Bastein Dechepy op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Bastein Dechepy geeft een gele kaart aan Bamba Dieng (Lorient).
32' Het spel ligt even stil in Lorient. Thomas Delaine (Strasbourg) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
34' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
34' In de minuut 34, De bal is over de achterlijn geweest. Lorient mag een doeltrap nemen.
35' Strasbourg krijgt van scheidsrechter Bastein Dechepy op eigen helft een vrije trap toegewezen.
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Strasbourg in Lorient.
37' In de minuut 37, Stade Yves Allainmat-Le Moustoir ziet hoe Patrick Vieira de geblesseerde Thomas Delaine vervangt door Marvin Senaya bij de uitploeg.
37' Lorient krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bastein Dechepy op de helft van Strasbourg.
38' Vrije trap in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Op de helft van Lorient mag Strasbourg een vrije trap nemen.
40' In de minuut 40, Lorient mag een hoekschop nemen vanaf links via Benjamin Mendy in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
41' Schot op doel van Emanuel Emegha. Maar zonder doelpunt voor Strasbourg als gevolg.
42' Scheidsrechter Bastein Dechepy geeft Lorient een doeltrap.
42' In de minuut 42, Vrije trap voor Lorient op de helft van Strasbourg.
43' Inworp voor Lorient in de buurt van het vijandige doel in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
43' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Strasbourg in Lorient.
44' In de minuut 44, Bamba Dieng met de kopkans! Geen doelpunt voor Lorient in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
44' De bal is over de achterlijn geweest. Strasbourg mag een doeltrap nemen.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Strasbourg krijgt een schietkans via Dilane Bakwa, maar scoort niet in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Bastein Dechepy geeft het fluitsignaal in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Lorient mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Inworp voor Strasbourg in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir op de eigen helft.
46' Inworp Strasbourg. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' Vergeefse doelpoging Dilane Bakwa (Strasbourg) in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
48' In de minuut 48, Lorient moet opletten als Strasbourg van scheidsrechter Bastein Dechepy een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
49' Emanuel Emegha met de assist.
50' In de minuut 50, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Bastein Dechepy een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lorient.
51' Een doelpoging van Bamba Dieng (Lorient) mist scherpte.
51' De uitploeg krijgt een doeltrap in Lorient.
52' In de minuut 52, Inworp op de eigen helft voor Lorient.
53' De score wordt door Bamba Dieng verkleind tot 1-2, waardoor Lorient er weer in gelooft in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
55' Scheidsrechter Bastein Dechepy geeft een inworp aan Lorient op de eigen helft in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
55' In de minuut 55, Lorient gebruikt de 1 wissel. Eli Kroupi Jr vervangt Bamba Dieng.
56' Lorient krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bastein Dechepy in Lorient.
56' Scheidsrechter Bastein Dechepy geeft Strasbourg een doeltrap.
57' In de minuut 57, Vrije trap in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Op de helft van Strasbourg mag Lorient een vrije trap nemen.
59' Inworp voor Lorient ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lorient.
60' Lorient mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
62' In de minuut 62, Abakar Sylla blesseert zich bij Strasbourg, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
64' De onderbreking is afgelopen.
64' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
64' In de minuut 64, Abakar Sylla kan weer verder bij Strasbourg.
65' Doeltrap voor Lorient in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
65' Inworp voor Lorient op de helft van Strasbourg.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Bastein Dechepy kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67' Abakar Sylla (Strasbourg) kan niet meer verder. Saidou Sow vervangt hem bij de uitploeg.
68' Gele kaart. Lucas Perrin (Strasbourg) gaat op de bon.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Bastein Dechepy geeft Lorient een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Strasbourg.
68' Scheidsrechter Bastein Dechepy kent Lorient een inworp toe op de helft van Strasbourg.
69' Eli Kroupi Jr mist het doel en scoort niet voor Lorient.
69' In de minuut 69, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lorient.
71' Benjamin Mendy (Lorient) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
71' Gele kaart in Lorient: Matz Sels (Strasbourg) gaat op de bon bij scheidsrechter Bastein Dechepy.
71' In de minuut 71, De 2 wissel van Lorient. Darline Yongwa komt erin voor Benjamin Mendy in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
72' Wissel in Lorient: Sirine Ckene Doucoure vervangt Tosin Aiyegun bij Lorient.
72' De bal is over de achterlijn geweest. Lorient mag een doeltrap nemen.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Bastein Dechepy kent een vrije trap toe aan Strasbourg, te nemen op de helft van Lorient.
74' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lorient.
77' In de minuut 77, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Bastein Dechepy een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lorient.
78' In Lorient krijgt Lorient op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79' Lorient heeft Bonke Innocent gewisseld. Jean-Victor Makengo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Regis Le Bris.
79' In de minuut 79, Trainer Regis Le Bris gebruikt zijn 5 wissel. Julien Ponceau wordt door Theo Le Bris vervangen bij de thuisploeg.
80' Lorient moet uitkijken als Strasbourg een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
81' De verdediging van Lorient blokkeert een schot van Diarra Mouhamadou (Strasbourg).