1' Scheidsrechter Jeremie Pignard fluit voor het begin van de eerste helft. Metz trapt af in Lorient.
1' De voorzet kwam van Kevin van den Kerkhof.
3' Metz moet opletten als Lorient van scheidsrechter Jeremie Pignard een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
3' In de minuut 3, Inworp voor Lorient in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir op de eigen helft.
5' Inworp Metz. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' Scheidsrechter Jeremie Pignard geeft een inworp aan Lorient op de eigen helft in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
7' De assist kwam van Sirine Ckene Doucoure.
9' Scheidsrechter Jeremie Pignard kent Lorient een inworp toe op de helft van Metz.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Jeremie Pignard kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' Inworp op de eigen helft voor Metz.
11' In Stade Yves Allainmat-Le Moustoir mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' In de minuut 12, Vanaf rechts mag Romain Faivre een hoekschop nemen voor Lorient in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
12' In Lorient krijgt Metz op de eigen helft een vrije trap te nemen.
13' Inworp op de eigen helft voor Lorient.
14' In de minuut 14, Een schot van Jean-Victor Makengo (Lorient) smoort in de verdediging van Metz.
15' Lorient krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jeremie Pignard in Lorient.
19' Scheidsrechter Jeremie Pignard kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Jeremie Pignard geeft Metz een vrije trap op de eigen helft.
21' Stade Yves Allainmat-Le Moustoir ziet hoe Sirine Ckene Doucoure op doel schiet, maar niet scoort voor Lorient.
22' Romain Faivre neemt de door scheidsrechter Jeremie Pignard gegeven hoekschop voor Lorient in Lorient.
22' In de minuut 22, Lorient mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Romain Faivre in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
22' De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Eli Kroupi Jr. Het staat 2-1 in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
24' Inworp voor Metz op de helft van Lorient.
24' In de minuut 24, Vergeefse doelpoging Simon Elisor (Metz).
25' Inworp voor Lorient in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir op de eigen helft.
25' Poging met het hoofd van Simon Elisor. Maar geen doelpunt voor Metz.
26' In de minuut 26, Hoekschop voor Metz in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Lamine Camara neemt deze vanaf rechts.
26' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
26' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jeremie Pignard aan de thuisploeg.
28' In de minuut 28, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lorient.
28' Scheidsrechter Jeremie Pignard geeft een inworp aan Lorient op de eigen helft in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
29' Arbiter Jeremie Pignard kent een vrije trap toe aan Metz op de eigen helft.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Jeremie Pignard kent een vrije trap toe aan Metz op een gevaarlijke plek voor Lorient.
31' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jeremie Pignard een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lorient.
32' De verdediging van Metz houdt de kopbal van Tiemoue Bakayoko (Lorient) tegen in Lorient.
34' In de minuut 34, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lorient.
35' Vrije trap voor Lorient op de helft van Metz.
36' Lorient mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Eli Kroupi Jr in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
37' In de minuut 37, Hoekschop voor Metz in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Lamine Camara neemt deze vanaf links.
37' Lorient krijgt van scheidsrechter Jeremie Pignard op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' De poging van Eli Kroupi Jr (Lorient) mist doel.
38' In de minuut 38, Doeltrap voor Metz in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
42' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Lorient in de buurt van het doel van Metz.
43' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Jeremie Pignard geeft Lorient een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Metz.
45' Gele kaart. Matthieu Udol (Metz) gaat op de bon.
45' Metz moet uitkijken als Lorient een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
45' In de minuut 45, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Romain Faivre (Lorient).
45' + 1 2 minuten extra tijd in Lorient.
45' + 2 Romain Faivre kan weer verder bij Lorient.
45' + 2 In de minuut 45, De onderbreking is afgelopen in Lorient.
45' + 2 Scheidsrechter Jeremie Pignard geeft Metz een vrije trap op de eigen helft.
45' De eerste helft is afgelopen in Lorient's Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Lorient verzorgt de aftrap.
46' Lorient krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jeremie Pignard op de helft van Metz.
47' Lorient mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
48' In de minuut 49, Darline Yongwa (Lorient) krijgt geel.
48' In de minuut 48, Doelpoging Lorient! Het schot van Darline Yongwa gaat niet tussen de palen.
48' Scheidsrechter Jeremie Pignard geeft Metz een doeltrap.
48' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
50' De bal is over de achterlijn geweest. Lorient mag een doeltrap nemen.
51' Inworp voor Lorient in de buurt van het vijandige doel in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.