1' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft het startsein in Pasto. Magdalena trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Bij Pasto bevindt Darwin Lopez zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono.
7' In de minuut 7, Inworp voor Magdalena op de helft van Pasto.
7' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft een inworp aan Magdalena op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
8' In Estadio Departamental Libertad mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' In de minuut 11, Vrije trap in Estadio Departamental Libertad. Op de helft van Pasto mag Magdalena een vrije trap nemen.
12' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Magdalena een doeltrap.
12' In de minuut 12, Inworp op de eigen helft voor Pasto.
12' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
13' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Pasto op een gevaarlijke plek voor Magdalena.
13' In de minuut 13, In Estadio Departamental Libertad ziet Yilson Rosales (Pasto) zijn kopbal op doel gered worden door Magdalena.
14' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pasto in Pasto.
14' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Departamental Libertad.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
17' Pasto krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono in Pasto.
17' In Pasto krijgt Magdalena op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft een gele kaart aan Christian Mafla (Pasto).
24' Inworp voor Pasto in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
24' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
26' In de minuut 26, De poging van Daiver Vega (Magdalena) mist doel in Estadio Departamental Libertad.
26' Doeltrap voor Pasto in Estadio Departamental Libertad.
27' Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono op de helft van Magdalena.
27' In de minuut 27, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Departamental Libertad.
28' Pasto krijgt van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' Pasto mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Daniel Moreno in Estadio Departamental Libertad.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft een inworp aan Magdalena op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
30' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pasto in Pasto.
30' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Pasto, te nemen op de helft van Magdalena.
30' In de minuut 30, Gele kaart in Pasto: Anthony Bedoya (Magdalena) gaat op de bon bij scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono.
31' De bal is over de achterlijn geweest. Pasto mag een doeltrap nemen.
33' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent Pasto een inworp toe op de helft van Magdalena.
33' In de minuut 33, Vrije trap voor Pasto op de helft van Magdalena.
34' Johan Campana neemt de door scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono gegeven hoekschop voor Pasto in Pasto.
34' Jesus Antonio Figueroa Olaya (Pasto) ziet zijn kopbal niet in het doel van Magdalena belanden.
34' In de minuut 34, Johan Campana (Pasto) staat buitenspel in Pasto, gezien door scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono.
35' Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Pasto een doeltrap.
36' Doelpunt! Darwin Lopez bezorgt Pasto een 1-0 voorsprong.
38' In de minuut 38, Gustavo Torres (Magdalena) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
38' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jhon Alexander Ospina Londono een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pasto.
40' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono.
42' In de minuut 42, Vrije trap in Estadio Departamental Libertad. Op de helft van Pasto mag Magdalena een vrije trap nemen.
42' De thuisploeg incasseert geel op naam van Didier Pino.
42' Pasto blokkeert de kopbal van Ricardo Marquez (Magdalena) in Pasto.
45' In de minuut 45, Arbiter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Magdalena op de eigen helft.
45' + 1 Inworp voor Magdalena ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pasto.
45' + 1 Pasto moet opletten als Magdalena van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 2 In de minuut 45, We spelen 2 minuten extra in Estadio Departamental Libertad.
45' + 2 Vrije trap voor Magdalena op de helft van Pasto.
45' + 3 De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' De tweede helft gaat van start in Pasto. Pasto mag aftrappen als scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono fluit.
46' Magdalena brengt Roberto Hinojosa in de plaats van Cristian Sencion.
46' In de minuut 46, De uitploeg vervangt Jose Mercado door Alexander Mejia.
47' Inworp Magdalena. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Doeltrap voor Pasto in Estadio Departamental Libertad.
49' In de minuut 49, Inworp op de eigen helft voor Pasto.