1' Estadio Departamental Libertad ziet toe hoe Envigado de aftrap verricht als scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In de minuut 1, In Estadio Departamental Libertad mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft Envigado een doeltrap.
4' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft een inworp aan Pasto op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua kent Envigado een inworp toe op de helft van Pasto.
6' Hoekschop voor Envigado in Estadio Departamental Libertad. Felix Eduardo Charrupi Mina neemt deze vanaf rechts.
7' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
8' In de minuut 8, Inworp voor Envigado in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
8' Inworp op de eigen helft voor Envigado.
10' Jhord Bayron Garces legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
12' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua.
13' Inworp Pasto. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' Inworp voor Pasto in de buurt van het vijandige doel in Estadio Departamental Libertad.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft Pasto een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Envigado.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pasto in Pasto.
17' De bal is over de achterlijn geweest. Envigado mag een doeltrap nemen.
18' In de minuut 18, Doeltrap voor Envigado in Estadio Departamental Libertad.
19' Inworp voor Pasto in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
19' Inworp op de eigen helft voor Pasto.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua kent een vrije trap toe aan Envigado, te nemen op de helft van Pasto.
20' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft Pasto een vrije trap op de eigen helft.
23' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft Envigado een doeltrap.
24' In de minuut 24, Arbiter Bismark Elias Santiago Pitalua kent een vrije trap toe aan Envigado op de eigen helft.
25' Envigado krijgt van scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Doeltrap voor Envigado in Estadio Departamental Libertad.
27' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft een inworp aan Envigado op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
29' Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua op de helft van Envigado.
29' In de minuut 29, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Envigado in Pasto.
30' Inworp Pasto. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' In de minuut 31, De bal is over de achterlijn geweest. Envigado mag een doeltrap nemen.
32' Inworp voor Envigado in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
33' Inworp voor Pasto ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pasto.
34' In de minuut 34, Pasto mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Israel Alba in Estadio Departamental Libertad.
34' Inworp op de eigen helft voor Envigado.
35' Doelpoging Envigado! Het schot van William Hurtado gaat niet tussen de palen in Pasto.
35' In de minuut 35, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
36' Een doelpoging van Juan Diego Nieva Guzman (Pasto) in Pasto mist scherpte.
36' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft Envigado een doeltrap.
37' In de minuut 37, Envigado moet opletten als Pasto van scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
37' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Bismark Elias Santiago Pitalua een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pasto.
38' Pasto krijgt een schietkans via Israel Alba, maar scoort niet in Estadio Departamental Libertad.
39' In de minuut 39, Inworp voor Pasto ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pasto.
40' Vrije trap voor Pasto op de helft van Envigado.
41' Israel Alba neemt de door scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua gegeven hoekschop voor Pasto in Pasto.
41' In de minuut 41, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Envigado in Pasto.
42' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Departamental Libertad.
42' In Pasto krijgt Envigado op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft Pasto een vrije trap op de eigen helft.
43' Jhord Bayron Garces (Envigado) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' Kopbal richting doel! Andres Amaya (Pasto) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Pasto.
45' In de minuut 45, Doeltrap voor Envigado in Estadio Departamental Libertad.
45' + 1 Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua laat nog 2 minuten doorspelen in Pasto.
45' + 1 Vrije trap in Estadio Departamental Libertad. Op de helft van Envigado mag Pasto een vrije trap nemen.
45' + 2 In de minuut 45, Vanaf links mag Israel Alba een hoekschop nemen voor Pasto in Estadio Departamental Libertad.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Envigado mag een doeltrap nemen.
45' + 2 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' De tweede helft gaat van start in Pasto. Pasto mag aftrappen als scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua fluit.
46' Pasto gebruikt de 1 wissel. Santiago Trellez vervangt Israel Alba.
46' In de minuut 46, Arbiter Bismark Elias Santiago Pitalua kent een vrije trap toe aan Envigado op de eigen helft.
46' Inworp Pasto. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft een inworp aan Envigado op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
49' In de minuut 49, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Departamental Libertad.
50' Estadio Departamental Libertad ziet hoe Andres Amaya op doel schiet, maar niet scoort voor Pasto.
53' Inworp op de eigen helft voor Envigado.
54' In de minuut 54, Santiago Trellez schiet op doel maar scoort niet voor Pasto.
55' Pasto krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua in Pasto.
55' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft Pasto een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Envigado.
57' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Departamental Libertad.
58' Inworp voor Pasto op de helft van Envigado.
58' In de minuut 58, Buitenspelpositie Santiago Trellez (Pasto).
60' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft een inworp aan Pasto op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
61' De poging van Cristian Arrieta (Pasto) mist doel.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
62' De scherpte ontbreekt bij Julian Palacio (Envigado). Zijn poging mist doel in Pasto.
64' Inworp voor Pasto op de helft van Envigado.
65' In de minuut 65, De thuisploeg vervangt Kevin Londono door Johan Campana.
65' Een doelpoging van Johan Campana (Pasto) mist scherpte.
65' Doeltrap voor Envigado in Estadio Departamental Libertad.
65' In de minuut 65, Bij Pasto komt Jefferson Ramos er in. Hij vervangt Andres Amaya.
66' Inworp voor Pasto in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
67' Inworp Envigado. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68' In de minuut 68, De 1 wissel van Envigado. Daniel Zapata komt erin voor Felix Eduardo Charrupi Mina in Estadio Departamental Libertad.
68' Luiz Diaz vervangt Rubio Cesar Espana bij de uitploeg.
69' Vrije trap in Estadio Departamental Libertad. Op de helft van Envigado mag Pasto een vrije trap nemen.
69' In de minuut 69, Vrije trap voor Pasto op de helft van Envigado.
71' Inworp voor Pasto in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
72' Pasto brengt Santiago Gomez in de plaats van Jose Bernal.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft Envigado een doeltrap.
73' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74' Envigado krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua op de helft van Pasto.
75' In de minuut 75, Juan Manuel Cuesta (Envigado) bevindt zich in buitenspelpositie.
76' Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua kent Pasto een inworp toe op de helft van Envigado.
79' Inworp Envigado. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79' In de minuut 79, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
80' In Estadio Departamental Libertad mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80' De uitploeg wisselt William Hurtado voor Juan Ruiz.
81' In de minuut 81, Bij Envigado komt Yeison Moreno er in. Hij vervangt Jhord Bayron Garces.