1' Estadio Jaraguay ziet toe hoe Bucaramanga de aftrap verricht als scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft Jaguares een vrije trap op de eigen helft.
3' Jaguares krijgt van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
4' Jaguares krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan op de helft van Bucaramanga.
4' In de minuut 4, Inworp op de eigen helft voor Bucaramanga.
6' Jaguares krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan in Monteria.
7' Jaguares mag een hoekschop nemen vanaf links via Freddy Espinal Valverde in Estadio Jaraguay.
7' In de minuut 7, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
8' Het spel ligt even stil: Carlos Henao (Bucaramanga) is geblesseerd.
9' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
10' In de minuut 10, De bal is over de achterlijn geweest. Bucaramanga mag een doeltrap nemen.
10' In Monteria kan Carlos Henao (Bucaramanga) weer verder.
11' Hoekschop voor Jaguares in Estadio Jaraguay. Freddy Espinal Valverde neemt deze vanaf links.
12' In de minuut 12, Vanaf links mag Freddy Espinal Valverde een hoekschop nemen voor Jaguares in Estadio Jaraguay.
13' Kahiser Lenis neemt de door scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan gegeven hoekschop voor Jaguares in Monteria.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bucaramanga in Monteria.
15' In de minuut 15, Hoekschop voor Bucaramanga in Estadio Jaraguay. Freddy Hinestroza neemt deze vanaf links.
16' Inworp voor Jaguares ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Monteria.
18' Jaguares krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan in Monteria.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' Arbiter Nicolas Gallo Barragan kent een vrije trap toe aan Jaguares op de eigen helft.
20' Darwin Zamir Andrade Marmolejo mist het doel en scoort niet voor Jaguares.
20' In de minuut 20, Doeltrap voor Bucaramanga in Estadio Jaraguay.
20' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
21' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
22' In de minuut 22, Jaguares mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
23' Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft Bucaramanga een doeltrap.
24' Inworp Jaguares. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
25' In de minuut 25, Inworp voor Bucaramanga op de helft van Jaguares.
26' In Estadio Jaraguay mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jaraguay.
27' In de minuut 27, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Nicolas Gallo Barragan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Monteria.
27' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bucaramanga in Monteria.
28' Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft Bucaramanga een doeltrap.
29' In de minuut 29, In Monteria krijgt Jaguares op de eigen helft een vrije trap te nemen.
30' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jaraguay.
31' Doeltrap voor Bucaramanga in Estadio Jaraguay.
31' In de minuut 31, Bucaramanga moet opletten als Jaguares van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
32' Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft Bucaramanga een vrije trap op de eigen helft.
35' Vanaf links mag Freddy Hinestroza een hoekschop nemen voor Bucaramanga in Estadio Jaraguay.
36' In de minuut 36, Daniel Mosquera schiet op doel maar scoort niet voor Bucaramanga.
37' Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan kent een vrije trap toe aan Bucaramanga, te nemen op de helft van Jaguares.
38' De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Jefferson Mena. Het staat 0-1 in Estadio Jaraguay.
40' Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan kent Jaguares een inworp toe op de helft van Bucaramanga.
40' Jaguares mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Bucaramanga in Monteria.
41' In de minuut 41, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan aan de uitploeg.
45' Rode kaart in Estadio Jaraguay (Monteria). Leonardo Javier Escorcia Barraza van Jaguares mag gaan douchen van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan.
45' + 1 In Monteria worden nog 4 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Jaguares mag een doeltrap nemen.
45' + 1 Inworp voor Jaguares op de helft van Bucaramanga.
45' + 2 Vrije trap voor Jaguares op de helft van Bucaramanga.
45' + 2 In de minuut 45, Rood voor Bucaramanga! Freddy Hinestroza krijgt de rode kaart getoond door scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan in Monteria.
45' + 5 Jaime Diaz blesseert zich bij Jaguares, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Jaraguay.
45' + 5 De wedstrijd is weer hervat.
45' + 5 In de minuut 45, Inworp voor Jaguares in Estadio Jaraguay op de eigen helft.
45' + 5 In Estadio Jaraguay ziet het publiek dat Jaime Diaz (Jaguares) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
45' + 6 Bucaramanga krijgt van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan maakt een einde aan de eerste helft.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Jaguares.
46' De thuisploeg vervangt Daniel Padilla door Elian Villalobos.
47' In de minuut 47, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
50' Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan kent Jaguares een inworp toe op de helft van Bucaramanga.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft een inworp aan Bucaramanga op de eigen helft in Estadio Jaraguay.
51' Arbiter Nicolas Gallo Barragan kent een vrije trap toe aan Bucaramanga op de eigen helft.
52' Vrije trap in Estadio Jaraguay. Op de helft van Jaguares mag Bucaramanga een vrije trap nemen.
54' In de minuut 54, Fabian Sambueza neemt de door scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan gegeven hoekschop voor Bucaramanga in Monteria.
54' Vrije trap in Estadio Jaraguay. Op de helft van Bucaramanga mag Jaguares een vrije trap nemen.
55' Juan Mosquera (Bucaramanga) krijgt geel van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan in Estadio Jaraguay en moet oppassen.
56' In de minuut 56, Inworp voor Jaguares in Estadio Jaraguay op de eigen helft.
56' In Estadio Jaraguay mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
58' De bal is over de achterlijn geweest. Bucaramanga mag een doeltrap nemen.
59' In de minuut 59, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Jaraguay.
59' De thuisploeg incasseert geel op naam van Kahiser Lenis.
60' Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan fluit voor een penalty in het voordeel van Jaguares.
66' Wilson Morelo (Jaguares) faalt vanaf de penaltystip.
66' Jaguares krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan op de helft van Bucaramanga.
67' In de minuut 67, Estefano Arango vervangt Fabian Sambueza bij de uitploeg.
67' Wissel in Monteria: Santiago Jimenez vervangt Aldair Gutierrez bij Bucaramanga.
68' Bij Bucaramanga komt Jhon Emerson Cordoba Mosquera er in. Hij vervangt Daniel Mosquera.
68' In de minuut 68, De 2 wissel van Jaguares. Edgar Jose Medrano Ayarza komt erin voor Freddy Espinal Valverde in Estadio Jaraguay.
69' Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft een inworp aan Bucaramanga op de eigen helft in Estadio Jaraguay.
70' In Monteria krijgt Bucaramanga op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71' In de minuut 71, Inworp Bucaramanga. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jaraguay.
73' De scherpte ontbreekt bij Elian Villalobos (Jaguares). Zijn poging mist doel in Monteria.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft Bucaramanga een doeltrap.
74' De scherpte ontbreekt bij Jhon Emerson Cordoba Mosquera (Bucaramanga). Zijn poging mist doel.
74' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jaguares in Monteria.
75' In de minuut 75, Doeltrap voor Bucaramanga in Estadio Jaraguay.
76' Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft Bucaramanga een vrije trap op de eigen helft.
77' Trainer Hubert Bodhert (Jaguares) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Kahiser Lenis door Luis Mosquera.
77' In de minuut 77, Trainer Hubert Bodhert gebruikt zijn 4 wissel. Juan Roa wordt door Didier Pino vervangen bij de thuisploeg.
77' Jaguares krijgt van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan op eigen helft een vrije trap toegewezen.