1' America Cali trapt af wanneer scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa in Olimpico Pascual Guerrero voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
2' Arbiter Jose Alexander Ortiz Novoa kent een vrije trap toe aan Patriotas op de eigen helft.
4' Inworp op de eigen helft voor America Cali.
4' In de minuut 4, Inworp voor Patriotas in de buurt van het vijandige doel in Olimpico Pascual Guerrero.
5' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft Patriotas een doeltrap.
6' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
7' In de minuut 7, Vergeefse doelpoging Andres Sarmiento (America Cali) in Olimpico Pascual Guerrero.
8' Inworp voor Patriotas in Olimpico Pascual Guerrero op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent America Cali een inworp toe op de helft van Patriotas.
10' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa legt de wedstrijd even stil om Adrian Ramos (America Cali) aan een blessure te laten behandelen in Santiago de Cali.
11' Er wordt weer gevoetbald!
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft een inworp aan America Cali op de eigen helft in Olimpico Pascual Guerrero.
13' Inworp Patriotas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' Vrije trap voor Patriotas op de helft van America Cali.
14' In de minuut 14, Coach Cesar Alejandro Farias Acosta voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Adrian Ramos moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Rodrigo Holgado.
15' Olimpico Pascual Guerrero ziet hoe Kevin Parra op doel schiet, maar niet scoort voor Patriotas.
15' Patriotas mag een hoekschop nemen vanaf links via Matheo Castano in Olimpico Pascual Guerrero.
16' In de minuut 16, Inworp Patriotas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' America Cali krijgt van scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
17' De poging van Edwin Velasco (America Cali) mist doel.
17' In de minuut 17, Doeltrap voor Patriotas in Olimpico Pascual Guerrero.
19' Inworp op de eigen helft voor Patriotas.
19' In Olimpico Pascual Guerrero mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' In de minuut 20, In Santiago de Cali krijgt Patriotas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
21' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft America Cali een vrije trap op de eigen helft.
21' Vrije trap in Olimpico Pascual Guerrero. Op de helft van America Cali mag Patriotas een vrije trap nemen.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa toont Jader Quinones (America Cali) de gele kaart.
23' Inworp voor America Cali in Olimpico Pascual Guerrero op de eigen helft.
24' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Olimpico Pascual Guerrero.
24' In de minuut 24, Mateo Rodas (Patriotas) krijgt geel van scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa in Olimpico Pascual Guerrero en moet oppassen.
25' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent een vrije trap toe aan America Cali, te nemen op de helft van Patriotas.
25' De bal is over de achterlijn geweest. America Cali mag een doeltrap nemen.
27' In de minuut 27, Inworp voor America Cali ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago de Cali.
28' Vanaf rechts mag Edwin Cardona een hoekschop nemen voor America Cali in Olimpico Pascual Guerrero.
28' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
30' In de minuut 30, Arbiter Jose Alexander Ortiz Novoa kent een vrije trap toe aan Patriotas op de eigen helft.
32' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Patriotas in Santiago de Cali.
32' Carlos Andres Mosquera mist het doel en scoort niet voor Patriotas in Olimpico Pascual Guerrero.
32' In de minuut 32, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
33' Rodrigo Holgado schiet op doel maar scoort niet voor America Cali in Santiago de Cali.
34' Inworp voor Patriotas op de helft van America Cali.
36' In de minuut 36, Edwin Cardona schiet op doel maar scoort niet voor America Cali.
36' Patriotas krijgt van scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jose Alexander Ortiz Novoa een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
38' In de minuut 38, De uitploeg incasseert geel op naam van Carlos Andres Mosquera.
40' Rodrigo Holgado (America Cali) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
40' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Patriotas in Santiago de Cali.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft een inworp aan America Cali op de eigen helft in Olimpico Pascual Guerrero.
43' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft America Cali een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Patriotas.
43' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
45' In de minuut 45, America Cali krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa op de helft van Patriotas.
45' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa laat nog 2 minuten doorspelen in Santiago de Cali.
45' + 1 In de minuut 45, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
45' + 1 De kopbal van Cristian Barrios wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Patriotas.
45' + 2 Edwin Cardona neemt de door scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa gegeven hoekschop voor America Cali in Santiago de Cali.
45' + 3 In de minuut 45, Hoekschop voor Patriotas in Olimpico Pascual Guerrero. Matheo Castano neemt deze vanaf links.
45' De eerste helft is voorbij.
46' Patriotas trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent Patriotas een inworp toe op de helft van America Cali.
48' America Cali krijgt een schietkans via Andres Sarmiento, maar scoort niet in Olimpico Pascual Guerrero.
48' De bal is over de achterlijn geweest. Patriotas mag een doeltrap nemen.
49' In de minuut 49, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Olimpico Pascual Guerrero.
50' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft America Cali een doeltrap.
51' Hoekschop voor America Cali in Olimpico Pascual Guerrero. Edwin Cardona neemt deze vanaf rechts.
51' In de minuut 51, In Santiago de Cali krijgt Patriotas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
52' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft Patriotas een vrije trap op de eigen helft.
53' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft een inworp aan Patriotas op de eigen helft in Olimpico Pascual Guerrero.
54' In de minuut 54, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
55' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jose Alexander Ortiz Novoa een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
55' America Cali krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa op de helft van Patriotas.
56' In de minuut 56, Inworp voor America Cali op de helft van Patriotas.
56' Doeltrap voor America Cali in Olimpico Pascual Guerrero.
57' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Olimpico Pascual Guerrero.
59' In de minuut 59, Edwin Cardona neemt de door scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa gegeven hoekschop voor America Cali in Santiago de Cali.
59' America Cali mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Edwin Cardona in Olimpico Pascual Guerrero.
59' Doeltrap voor Patriotas in Olimpico Pascual Guerrero.
60' In de minuut 60, De uitploeg wisselt Matheo Castano voor Juan Carlos Caicedo.
60' Wissel in Santiago de Cali: Sebastian Moreno vervangt Carlos Andres Mosquera bij Patriotas.
60' Inworp voor America Cali in Olimpico Pascual Guerrero op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent een vrije trap toe aan America Cali, te nemen op de helft van Patriotas.
62' America Cali schiet tussen de palen, maar Rodrigo Holgado ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Santiago de Cali.
63' Carlos De las Salas (Patriotas) raakt geblesseerd in Santiago de Cali. Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa legt de wedstrijd even stil.
64' In de minuut 64, De wedstrijd is weer hervat.
65' Inworp op de eigen helft voor Patriotas.
65' In Olimpico Pascual Guerrero ziet het publiek dat Carlos De las Salas (Patriotas) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
65' In de minuut 65, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Patriotas in Santiago de Cali.
66' Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent een vrije trap toe aan America Cali op een gevaarlijke plek voor Patriotas.
67' Edwin Cardona mist het doel en scoort niet voor America Cali.
67' In de minuut 67, De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
68' America Cali brengt Ever Valencia in de plaats van Andres Sarmiento.
68' America Cali heeft Cristian Barrios gewisseld. Michael Barrios neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cesar Alejandro Farias Acosta.
69' In de minuut 69, In Olimpico Pascual Guerrero mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
69' Een doelpoging van Andres Mauricio Alarcon Mendoza (Patriotas) in Santiago de Cali mist scherpte.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft America Cali een doeltrap.
71' De poging van Sebastian Moreno (Patriotas) mist doel in Olimpico Pascual Guerrero.
71' De bal is over de achterlijn geweest. America Cali mag een doeltrap nemen.
71' In de minuut 71, Inworp Patriotas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72' Inworp voor America Cali op de helft van Patriotas.
73' Vanaf rechts mag Ever Valencia een hoekschop nemen voor America Cali in Olimpico Pascual Guerrero.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent America Cali een inworp toe op de helft van Patriotas.
73' Vrije trap in Olimpico Pascual Guerrero. Op de helft van Patriotas mag America Cali een vrije trap nemen.
74' In Olimpico Pascual Guerrero mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74' In de minuut 74, Doeltrap voor Patriotas in Olimpico Pascual Guerrero.
75' Inworp Patriotas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76' Patriotas moet opletten als America Cali van scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
77' In de minuut 77, Inworp voor America Cali ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago de Cali.
77' America Cali krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa in Santiago de Cali.
78' America Cali mag een hoekschop nemen vanaf links via Edwin Cardona in Olimpico Pascual Guerrero.
78' In de minuut 78, Eigen doelpunt in Olimpico Pascual Guerrero! Juan Diaz werkt de bal achter zijn eigen doelman en zorgt zo voor de 1-0 van America Cali.