1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Viborg mag de aftrap nemen.
2' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vejle.
2' In de minuut 2, De scherpte ontbreekt bij Jakob Bonde (Viborg). Zijn poging mist doel in Vejle.
3' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vejle in Vejle.
3' Inworp voor Vejle op de helft van Viborg.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Jens Maae geeft Vejle een doeltrap.
6' Vejle krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jens Maae op de helft van Viborg.
7' Miiko Albornoz neemt de door scheidsrechter Jens Maae gegeven hoekschop voor Vejle in Vejle.
7' In de minuut 7, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
8' Doelpoging Viborg! Het schot van Jakob Bonde gaat niet tussen de palen in Vejle.
8' De bal is over de achterlijn geweest. Vejle mag een doeltrap nemen.
10' In de minuut 10, Inworp voor Vejle in Vejle Stadium op de eigen helft.
10' Scheidsrechter Jens Maae kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' Doeltrap voor Vejle in Vejle Stadium.
14' In de minuut 14, Vejle krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jens Maae in Vejle.
15' Vejle krijgt van scheidsrechter Jens Maae op eigen helft een vrije trap toegewezen.
17' In Vejle krijgt Vejle op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Jens Maae geeft Vejle een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Viborg.
17' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vejle Stadium.
18' De scherpte ontbreekt bij Denis Kolinger (Vejle). Zijn poging mist doel.
18' In de minuut 18, De uitploeg krijgt een doeltrap in Vejle.
19' Scheidsrechter Jens Maae geeft Vejle een vrije trap op de eigen helft.
20' Arbiter Jens Maae kent een vrije trap toe aan Vejle op de eigen helft.
21' Musa Juwara deed het voorbereidende werk.
23' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vejle.
24' In de minuut 24, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
25' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jens Maae een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vejle.
26' Buitenspel van de thuisploeg.
26' In de minuut 26, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vejle in Vejle.
27' Viborg moet opletten als Vejle van scheidsrechter Jens Maae een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
28' Inworp Vejle. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Jens Maae geeft Viborg een doeltrap.
29' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Vejle Stadium.
32' Hoekschop voor Viborg in Vejle Stadium. Jean-Manuel Mbom neemt deze vanaf rechts.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Jens Maae geeft een inworp aan Vejle op de eigen helft in Vejle Stadium.
34' Vanaf links mag Hamza Barry een hoekschop nemen voor Vejle in Vejle Stadium.
34' Doelpoging Vejle! Het schot van Musa Juwara gaat niet tussen de palen.
34' In de minuut 34, Doeltrap voor Viborg in Vejle Stadium.
35' Inworp op de eigen helft voor Viborg.
36' Scheidsrechter Jens Maae kent Viborg een inworp toe op de helft van Vejle.
37' In de minuut 37, In Vejle krijgt Viborg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
38' De poging van Ibrahim Said (Viborg) mist doel in Vejle Stadium.
38' De bal is over de achterlijn geweest. Vejle mag een doeltrap nemen.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Jens Maae kent een vrije trap toe aan Viborg, te nemen op de helft van Vejle.
41' In Vejle Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
42' In de minuut 42, Inworp Viborg. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' Inworp voor Viborg in Vejle Stadium op de eigen helft.
42' Vrije trap in Vejle Stadium. Op de helft van Viborg mag Vejle een vrije trap nemen.
43' In de minuut 43, Musa Juwara mist het doel en scoort niet voor Vejle in Vejle Stadium.
43' De uitploeg krijgt een doeltrap in Vejle.
44' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vejle.
44' In de minuut 44, Inworp op de eigen helft voor Vejle.
45' Scheidsrechter Jens Maae kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Arbiter Jens Maae kent een vrije trap toe aan Viborg op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, Viborg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jens Maae op de helft van Vejle.
45' + 1 Vrije trap voor Viborg op de helft van Vejle.
45' + 2 Scheidsrechter Jens Maae kent Viborg een inworp toe op de helft van Vejle.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Vejle Stadium zit erop.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Vejle trapt af.
46' De thuisploeg vervangt Musa Juwara door Jasin Assehnoun.
46' In de minuut 46, Inworp voor Vejle ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vejle.
46' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Vejle Stadium.
49' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vejle in Vejle.
51' In de minuut 51, Inworp voor Viborg in de buurt van het vijandige doel in Vejle Stadium.
51' Scheidsrechter Jens Maae geeft Vejle een doeltrap.
52' Inworp voor Vejle op de helft van Viborg.
52' In de minuut 52, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
53' Doeltrap voor Viborg in Vejle Stadium.
55' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jens Maae aan de uitploeg.
56' In de minuut 56, Jakob Bonde met de kopkans! Geen doelpunt voor Viborg in Vejle Stadium.
56' De bal is over de achterlijn geweest. Vejle mag een doeltrap nemen.
57' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vejle.
57' In de minuut 57, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vejle.
58' Scheidsrechter Jens Maae geeft een inworp aan Viborg op de eigen helft in Vejle Stadium.
60' Scheidsrechter Jens Maae geeft Viborg een vrije trap op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Trainer Ivan Prelec (Vejle) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt German Onugha door Kristian Kirkegaard.
62' Vejle krijgt van scheidsrechter Jens Maae op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63' De thuisploeg incasseert geel op naam van Jasin Assehnoun.
63' In de minuut 63, In Vejle krijgt Viborg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vejle in Vejle.
66' Vrije trap in Vejle Stadium. Op de helft van Vejle mag Viborg een vrije trap nemen.
67' In de minuut 67, De 1 wissel van Viborg. Sergio Pereira Andrade komt erin voor Jean-Manuel Mbom in Vejle Stadium.
67' De uitploeg wisselt Renato Junior voor Isak Jensen.
67' De bal is over de achterlijn geweest. Vejle mag een doeltrap nemen.
69' In de minuut 69, Oliver Bundgaard schiet op doel maar scoort niet voor Viborg.
69' In Vejle Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70' Inworp Viborg. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Jens Maae kent Vejle een inworp toe op de helft van Viborg.
71' Vejle mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Viborg in Vejle.
72' Hoekschop voor Viborg in Vejle Stadium. Sergio Pereira Andrade neemt deze vanaf links.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Jens Maae kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' Scheidsrechter Jens Maae geeft Vejle een doeltrap.
74' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Vejle Stadium.
75' In de minuut 75, Viborg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jens Maae op de helft van Vejle.
76' Alles is weer mogelijk in Vejle. Anosike Ementa brengt Viborg met de gelijkmaker langszij. 1-1!
77' Inworp voor Vejle op de helft van Viborg.
78' In de minuut 78, Vergeefse doelpoging Sergio Pereira Andrade (Viborg) in Vejle Stadium.
79' Viborg krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jens Maae in Vejle.
79' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vejle Stadium.
79' In de minuut 79, Nikolas Burgy (Viborg) krijgt geel van scheidsrechter Jens Maae in Vejle Stadium en moet oppassen.
80' Scheidsrechter Jens Maae fluit voor buitenspel van Vejle.
81' Doeltrap voor Vejle in Vejle Stadium.
81' In de minuut 81, Vrije trap voor Viborg op de helft van Vejle.
82' Saeid Ezatollahi (Vejle) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
83' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vejle.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Jens Maae kent een vrije trap toe aan Viborg, te nemen op de helft van Vejle.
85' Inworp voor Viborg in de buurt van het vijandige doel in Vejle Stadium.
86' Vejle moet opletten als Viborg van scheidsrechter Jens Maae een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88' In de minuut 88, Bij Vejle komt Azer Busuladzic er in. Hij vervangt Yeni N'Gbakoto.
89' Vejle brengt Christian Grondal in de plaats van Hamza Barry.
89' Vejle gebruikt de 5 wissel. Tobias Lauritsen vervangt Jasin Assehnoun.
89' In de minuut 89, Inworp voor Vejle ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vejle.
90' Vejle mag een hoekschop nemen vanaf links via Miiko Albornoz in Vejle Stadium.
90' De bal is over de achterlijn geweest. Viborg mag een doeltrap nemen.
90' Viborg heeft Anosike Ementa gewisseld. Alassana Jatta neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jacob Friis.
90' + 1 Vejle krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jens Maae op de helft van Viborg.
90' + 1 Gele kaart. Jakob Vester Nielsen (Viborg) gaat op de bon.
90' + 2 Viborg moet uitkijken als Vejle een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Vejle Stadium.
90' + 3 De vierde official geeft 4 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 3 Vejle krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jens Maae in Vejle.
90' + 3 Wissel in Vejle: Jakob Vester Nielsen vervangt Srdan Kuzmic bij Viborg.
90' + 4 Viborg mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 5 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vejle.