1' De eerste helft gaat van start in Monteria. Jaguares mag aftrappen.
1' In de minuut 1, Inworp Jaguares. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' Scheidsrechter Yahir Cardenas legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Pablo Rojas (Jaguares) in Estadio Jaraguay.
3' Pablo Rojas (Jaguares) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Monteria.
3' In de minuut 3, Estadio Jaraguay ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Monteria.
4' Jaguares krijgt van scheidsrechter Yahir Cardenas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' In Monteria krijgt Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft een vrije trap te nemen.
6' In de minuut 6, Yeiler Goez blesseert zich bij Aguilas Doradas Rionegro, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Jaraguay.
6' Yeiler Goez (Aguilas Doradas Rionegro) is weer terug binnen de lijnen.
7' Er wordt weer gevoetbald!
7' In de minuut 7, Inworp op de eigen helft voor Jaguares.
8' Aguilas Doradas Rionegro krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yahir Cardenas op de helft van Jaguares.
9' Hoekschop voor Aguilas Doradas Rionegro in Estadio Jaraguay. Fredy Salazar neemt deze vanaf rechts.
9' In de minuut 9, Joaquin Varela (Aguilas Doradas Rionegro) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
9' Scheidsrechter Yahir Cardenas geeft Jaguares een doeltrap.
9' In Estadio Jaraguay mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Yahir Cardenas kent Jaguares een inworp toe op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
11' Scheidsrechter Yahir Cardenas geeft Jaguares een vrije trap op de eigen helft.
13' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
13' In de minuut 13, Arbiter Yahir Cardenas kent een vrije trap toe aan Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft.
14' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jaraguay.
16' Darwin Zamir Andrade Marmolejo van Jaguares is geblesseerd en het spel ligt even stil.
17' In de minuut 17, Aguilas Doradas Rionegro mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Fredy Salazar in Estadio Jaraguay.
17' Er wordt weer gevoetbald in Monteria.
17' Aguilas Doradas Rionegro krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yahir Cardenas in Monteria.
17' In de minuut 17, Darwin Zamir Andrade Marmolejo (Jaguares) doet weer mee in Estadio Jaraguay.
18' Fredy Salazar neemt de door scheidsrechter Yahir Cardenas gegeven hoekschop voor Aguilas Doradas Rionegro in Monteria.
18' Coach Hubert Bodhert voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Darwin Zamir Andrade Marmolejo moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Kahiser Lenis.
18' In de minuut 18, Inworp voor Aguilas Doradas Rionegro op de helft van Jaguares.
19' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
21' Jaguares schiet tussen de palen, maar Wilson Morelo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
21' In de minuut 21, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jaraguay.
23' Vrije trap in Estadio Jaraguay. Op de helft van Aguilas Doradas Rionegro mag Jaguares een vrije trap nemen.
23' Scheidsrechter Yahir Cardenas kent een vrije trap toe aan Jaguares op een gevaarlijke plek voor Aguilas Doradas Rionegro.
23' In de minuut 23, Jeison Quinones gaat in het boekje van de scheidsrechter.
25' Jaguares schiet tussen de palen, maar Pablo Rojas ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Monteria.
25' Aguilas Doradas Rionegro krijgt van scheidsrechter Yahir Cardenas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' In de minuut 26, Inworp voor Jaguares in Estadio Jaraguay op de eigen helft.
27' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jaraguay.
28' Scheidsrechter Yahir Cardenas geeft een inworp aan Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft in Estadio Jaraguay.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Yahir Cardenas kent een vrije trap toe aan Jaguares, te nemen op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
30' Doeltrap voor Jaguares in Estadio Jaraguay.
30' Buitenspelpositie van de uitploeg.
31' In de minuut 31, Hoekschop voor Jaguares in Estadio Jaraguay. Freddy Espinal Valverde neemt deze vanaf links.
32' Jaguares mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Pablo Rojas in Estadio Jaraguay.
32' De poging van Juan Roa (Jaguares) mist doel.
32' In de minuut 32, De bal is over de achterlijn geweest. Aguilas Doradas Rionegro mag een doeltrap nemen.
33' Jaguares krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yahir Cardenas op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
34' Het spel ligt even stil in Monteria. Freddy Espinal Valverde (Jaguares) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
34' In de minuut 34, Het spel ligt even stil: Fredy Salazar (Aguilas Doradas Rionegro) is geblesseerd.
35' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
35' Jaguares is weer compleet nu Freddy Espinal Valverde weer terug het veld van Estadio Jaraguay in mag.
35' In de minuut 35, In Monteria kan Fredy Salazar (Aguilas Doradas Rionegro) weer verder.
35' In Estadio Jaraguay mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jaguares in Monteria.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Yahir Cardenas geeft Aguilas Doradas Rionegro een vrije trap op de eigen helft.
39' Scheidsrechter Yahir Cardenas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
40' Aguilas Doradas Rionegro krijgt een schietkans via Jesus Rivas, maar scoort niet.
41' In de minuut 41, Arbiter Yahir Cardenas kent een vrije trap toe aan Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft.
42' Scheidsrechter Yahir Cardenas toont Mateo Puerta (Aguilas Doradas Rionegro) de gele kaart.
42' In Monteria krijgt Jaguares op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' In de minuut 42, Pablo Rojas raakt geblesseerd bij Jaguares en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
43' De onderbreking is afgelopen.
43' Arbiter Yahir Cardenas kent een vrije trap toe aan Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Jaguares is weer compleet nu Pablo Rojas weer terug het veld in mag.
44' Inworp op de eigen helft voor Jaguares.
44' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
45' In de minuut 45, Inworp voor Aguilas Doradas Rionegro op de helft van Jaguares.
45' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Yahir Cardenas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Monteria.
45' + 1 In Monteria krijgt Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 In de minuut 45, 4 minuten extra tijd.
45' + 2 Aguilas Doradas Rionegro krijgt van scheidsrechter Yahir Cardenas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 3 Jaime Diaz (Jaguares) krijgt geel van scheidsrechter Yahir Cardenas in Estadio Jaraguay en moet oppassen.
45' + 3 In de minuut 45, In Estadio Jaraguay ziet Jesus Rivas (Aguilas Doradas Rionegro) zijn kopbal op doel gered worden door Jaguares.
45' + 3 Aguilas Doradas Rionegro krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yahir Cardenas in Monteria.
45' + 3 Jesus Rivas neemt de door scheidsrechter Yahir Cardenas gegeven hoekschop voor Aguilas Doradas Rionegro in Monteria.
45' + 3 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
45' + 4 Vrije trap voor Jaguares op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Yahir Cardenas fluit en Aguilas Doradas Rionegro trapt af. De tweede helft in Monteria is van start gegaan.
46' Jaguares gebruikt de 2 wissel. Elian Villalobos vervangt Freddy Espinal Valverde.
47' Doelpoging Aguilas Doradas Rionegro! Het schot van Yeiler Goez gaat niet tussen de palen in Monteria.
47' In de minuut 47, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jaguares in Monteria.
47' Vrije trap voor Aguilas Doradas Rionegro op de helft van Jaguares.
48' Scheidsrechter Yahir Cardenas geeft Jaguares een vrije trap op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Vanaf rechts mag Pablo Rojas een hoekschop nemen voor Jaguares in Estadio Jaraguay.
49' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jaraguay.
50' Jaguares in buitenspelpositie.
51' In de minuut 51, Joaquin Varela (Aguilas Doradas Rionegro) krijgt geel.
51' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Yahir Cardenas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Monteria.
52' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Jaraguay.
53' In de minuut 53, Arbiter Yahir Cardenas kent een vrije trap toe aan Jaguares op de eigen helft.
54' Jaguares mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
56' Scheidsrechter Yahir Cardenas kent een vrije trap toe aan Aguilas Doradas Rionegro, te nemen op de helft van Jaguares.
57' In de minuut 57, Elian Villalobos mist het doel en scoort niet voor Jaguares.
57' Doeltrap voor Aguilas Doradas Rionegro in Estadio Jaraguay.
58' Vrije trap in Estadio Jaraguay. Op de helft van Jaguares mag Aguilas Doradas Rionegro een vrije trap nemen.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Yahir Cardenas legt de wedstrijd even stil om Jorge Ramos (Aguilas Doradas Rionegro) aan een blessure te laten behandelen in Monteria.
59' In Estadio Jaraguay ziet het publiek dat Jorge Ramos (Aguilas Doradas Rionegro) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
60' De onderbreking is afgelopen in Monteria.
61' In de minuut 61, De thuisploeg incasseert geel op naam van Julian Esteban Anaya Zea.
61' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Jaraguay.
62' Jorge Ramos (Aguilas Doradas Rionegro) raakt geblesseerd in Monteria. Scheidsrechter Yahir Cardenas legt de wedstrijd even stil.
63' In de minuut 63, Jorge Ramos kan weer verder bij Aguilas Doradas Rionegro.
63' Scheidsrechter Yahir Cardenas fluit de wedstrijd weer op gang in Estadio Jaraguay.
63' Estadio Jaraguay ziet hoe Jaguares een vrije trap tegen krijgt omdat Wilson Morelo buitenspel staat.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Yahir Cardenas kent Aguilas Doradas Rionegro een inworp toe op de helft van Jaguares.
65' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Yahir Cardenas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Monteria.
66' Scheidsrechter Yahir Cardenas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69' In de minuut 69, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jorge Ramos (Aguilas Doradas Rionegro).
70' Trainer Hernan Dario Gomez (Aguilas Doradas Rionegro) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Jesus Rivas door Juan Esteban Avalo.
70' Aguilas Doradas Rionegro brengt Felipe Pardo in de plaats van Fredy Salazar.
70' In de minuut 70, Estadio Jaraguay ziet hoe Hernan Dario Gomez de geblesseerde Jorge Ramos vervangt door Jhonier Blanco bij de uitploeg.
70' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Yahir Cardenas laat verder spelen.
72' Inworp voor Aguilas Doradas Rionegro op de helft van Jaguares.
72' In de minuut 72, Vergeefse doelpoging Juan Esteban Avalo (Aguilas Doradas Rionegro) in Estadio Jaraguay.
73' De bal is over de achterlijn geweest. Aguilas Doradas Rionegro mag een doeltrap nemen.
73' Trainer Hubert Bodhert gebruikt zijn 3 wissel. Juan Roa wordt door Daniel Padilla vervangen bij de thuisploeg.
74' In de minuut 74, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
76' Aguilas Doradas Rionegro heeft Mateo Puerta gewisseld. Jaen Pineda neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Hernan Dario Gomez.
77' Jaime Diaz mist het doel en scoort niet voor Jaguares in Estadio Jaraguay.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Yahir Cardenas geeft Aguilas Doradas Rionegro een doeltrap.
77' Inworp Aguilas Doradas Rionegro. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.