1' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia fluit voor het begin van de eerste helft. Patriotas trapt af in Tunja.
1' In de minuut 1, Patriotas mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Kevin Parra in Estadio La Independencia.
2' Inworp voor Aguilas Doradas Rionegro in Estadio La Independencia op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Patriotas krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
5' Inworp Aguilas Doradas Rionegro. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Inworp voor Patriotas op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
7' Patriotas krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia in Tunja.
8' Patriotas schiet tussen de palen, maar Mateo Rodas ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Tunja.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent Aguilas Doradas Rionegro een inworp toe op de helft van Patriotas.
12' Arbiter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent een vrije trap toe aan Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft.
13' Inworp op de eigen helft voor Aguilas Doradas Rionegro.
14' In de minuut 14, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tunja.
14' In Estadio La Independencia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' Vanaf links mag Jesus Rivas een hoekschop nemen voor Aguilas Doradas Rionegro in Estadio La Independencia.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft een inworp aan Patriotas op de eigen helft in Estadio La Independencia.
16' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft Patriotas een doeltrap.
17' Vrije trap voor Aguilas Doradas Rionegro op de helft van Patriotas.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' De bal is over de achterlijn geweest. Aguilas Doradas Rionegro mag een doeltrap nemen.
19' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mauricio Manuel Mercado Palencia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tunja.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent Patriotas een inworp toe op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
23' Inworp voor Patriotas in Estadio La Independencia op de eigen helft.
24' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft Aguilas Doradas Rionegro een vrije trap op de eigen helft.
26' In de minuut 26, In Tunja krijgt Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft een vrije trap te nemen.
27' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tunja.
27' De uitploeg krijgt een doeltrap in Tunja.
28' In de minuut 28, Patriotas krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
29' Inworp voor Patriotas op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
29' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft een inworp aan Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft in Estadio La Independencia.
30' In de minuut 30, Aguilas Doradas Rionegro krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia op de helft van Patriotas.
30' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio La Independencia.
32' Hoekschop voor Patriotas in Estadio La Independencia. Kevin Parra neemt deze vanaf links.
33' In de minuut 33, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tunja.
34' Een doelpoging van Jaen Pineda (Aguilas Doradas Rionegro) in Tunja mist scherpte.
34' Doeltrap voor Patriotas in Estadio La Independencia.
35' In de minuut 35, Patriotas krijgt van scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Aguilas Doradas Rionegro in Tunja.
37' In Tunja krijgt Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft een vrije trap te nemen.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent Aguilas Doradas Rionegro een inworp toe op de helft van Patriotas.
39' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent een vrije trap toe aan Aguilas Doradas Rionegro, te nemen op de helft van Patriotas.
40' Patriotas moet uitkijken als Aguilas Doradas Rionegro een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio La Independencia.
40' In de minuut 40, Juan Diaz (Patriotas) krijgt geel.
41' Inworp op de eigen helft voor Aguilas Doradas Rionegro.
42' Inworp Patriotas. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' In de minuut 43, In Estadio La Independencia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
43' Patriotas krijgt van scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' Inworp voor Patriotas op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
44' In de minuut 44, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio La Independencia.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tunja.
45' Patriotas krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia laat nog 2 minuten doorspelen in Tunja.
45' + 1 Vrije trap in Estadio La Independencia. Op de helft van Patriotas mag Aguilas Doradas Rionegro een vrije trap nemen.
45' + 3 De verdediging van Patriotas blokkeert een schot van Jaen Pineda (Aguilas Doradas Rionegro) in Estadio La Independencia.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in Estadio La Independencia.
46' De tweede helft gaat van start in Tunja. Aguilas Doradas Rionegro mag aftrappen als scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia fluit.
46' De thuisploeg vervangt Gerbin Silva door Estiven Sarria.
46' In de minuut 46, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio La Independencia.
47' Inworp Patriotas. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Matheo Castano neemt de door scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia gegeven hoekschop voor Patriotas in Tunja.
49' In de minuut 49, Inworp voor Aguilas Doradas Rionegro in Estadio La Independencia op de eigen helft.
50' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft een inworp aan Patriotas op de eigen helft in Estadio La Independencia.
50' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' In de minuut 51, In Estadio La Independencia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
52' Er wordt weer gevoetbald!
52' De poging van Kevin Parra (Patriotas) mist doel in Estadio La Independencia.
52' In de minuut 52, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Aguilas Doradas Rionegro in Tunja.
53' Inworp voor Aguilas Doradas Rionegro op de helft van Patriotas.
55' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft Aguilas Doradas Rionegro een vrije trap op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Inworp op de eigen helft voor Patriotas.
56' Kevin Parra mist het doel en scoort niet voor Patriotas in Estadio La Independencia.
56' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft Aguilas Doradas Rionegro een doeltrap.
56' In de minuut 56, Inworp Patriotas. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
57' Aguilas Doradas Rionegro mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Fredy Salazar in Estadio La Independencia.
57' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Tunja.
58' In de minuut 58, Aguilas Doradas Rionegro brengt Fabian Charales in de plaats van Wilfrido De la Rosa.
58' De 2 wissel van Aguilas Doradas Rionegro. Jhonier Blanco komt erin voor Anthony Vasquez in Estadio La Independencia.
59' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent Patriotas een inworp toe op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
60' In de minuut 60, Arbiter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent een vrije trap toe aan Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft.
61' Wissel in Tunja: Carlos Andres Mosquera vervangt Kevin Parra bij Patriotas.
62' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft een inworp aan Aguilas Doradas Rionegro op de eigen helft in Estadio La Independencia.
63' In de minuut 63, De bal is over de achterlijn geweest. Aguilas Doradas Rionegro mag een doeltrap nemen.
63' In Estadio La Independencia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64' Inworp voor Patriotas op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
64' In de minuut 64, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
65' Hoekschop voor Patriotas in Estadio La Independencia. Diego Ruiz neemt deze vanaf rechts.
65' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent Patriotas een inworp toe op de helft van Aguilas Doradas Rionegro.
65' In de minuut 65, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio La Independencia.
66' Patriotas gebruikt de 3 wissel. Gianfranco Pena vervangt Santiago Cordoba.
66' Doeltrap voor Patriotas in Estadio La Independencia.
67' In de minuut 67, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tunja.
67' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Aguilas Doradas Rionegro in de buurt van het doel van Patriotas.
68' Kopbal richting doel! Jhonier Blanco (Aguilas Doradas Rionegro) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Tunja.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft Patriotas een doeltrap.
69' Inworp voor Patriotas ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tunja.
71' De onderbreking is afgelopen in Tunja.
72' Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Bij Patriotas komt Agustin Pezzi er in. Hij vervangt Juan Carlos Caicedo.
73' Vergeefse doelpoging Fredy Salazar (Aguilas Doradas Rionegro) in Estadio La Independencia.
73' Het spel ligt even stil in Tunja. Fabian Charales (Aguilas Doradas Rionegro) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
74' In de minuut 74, De onderbreking is afgelopen.
74' Doelpoging Patriotas! Het schot van Carlos Andres Mosquera gaat niet tussen de palen in Tunja.
74' Doeltrap voor Aguilas Doradas Rionegro in Estadio La Independencia.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia fluit voor buitenspel van Patriotas.
75' Johan Caballero vervangt Fredy Salazar bij de uitploeg.
75' In Tunja kan Fabian Charales (Aguilas Doradas Rionegro) weer verder.
76' In de minuut 76, In Tunja krijgt Patriotas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia aan de thuisploeg.
77' Eerste gele kaart voor Jeison Quinones (Aguilas Doradas Rionegro) in Tunja.
79' In de minuut 79, Patriotas schiet tussen de palen, maar Gianfranco Pena ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
79' Arbiter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent een vrije trap toe aan Patriotas op de eigen helft.
79' Aguilas Doradas Rionegro mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent een vrije trap toe aan Aguilas Doradas Rionegro op een gevaarlijke plek voor Patriotas.