1' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez fluit voor het begin van de eerste helft. Jaguares trapt af in Monteria.
1' In de minuut 1, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Carlos Andres Betancur Gutierrez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Monteria.
2' Jaguares moet opletten als La Equidad van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
3' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft Jaguares een doeltrap.
4' In de minuut 4, In Estadio Jaraguay mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
5' Inworp op de eigen helft voor La Equidad.
5' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jaraguay.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent La Equidad een inworp toe op de helft van Jaguares.
7' Arbiter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Jaguares op de eigen helft.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor La Equidad in Monteria.
10' In de minuut 10, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez aan de uitploeg.
11' Vergeefse doelpoging Daniel Padilla (Jaguares).
13' Washington Jesus Ortega van La Equidad is geblesseerd en het spel ligt even stil.
14' In de minuut 14, Freddy Espinal Valverde neemt de door scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez gegeven hoekschop voor Jaguares in Monteria.
14' Estadio Jaraguay ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Monteria.
15' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft Jaguares een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van La Equidad.
15' In de minuut 15, Washington Jesus Ortega (La Equidad) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
15' La Equidad krijgt van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Jaraguay.
16' In de minuut 16, Vrije trap in Estadio Jaraguay. Op de helft van La Equidad mag Jaguares een vrije trap nemen.
17' Vrije trap voor La Equidad op de helft van Jaguares.
18' Estadio Jaraguay ziet hoe Johan Rojas op doel schiet, maar niet scoort voor La Equidad.
18' In de minuut 18, Vanaf rechts mag Johan Rojas een hoekschop nemen voor La Equidad in Estadio Jaraguay.
19' Jaguares mag een hoekschop nemen vanaf links via Freddy Espinal Valverde in Estadio Jaraguay.
20' De scherpte ontbreekt bij Kahiser Lenis (Jaguares). Zijn poging mist doel.
20' In de minuut 20, Jaguares heeft pech dat de kopbal van Julian Esteban Anaya Zea de lat treft.
20' Doelpoging Jaguares! Het schot van Enrique Serje gaat niet tussen de palen in Monteria.
21' Hoekschop voor Jaguares in Estadio Jaraguay. Kahiser Lenis neemt deze vanaf rechts.
22' In de minuut 22, Jaguares krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op de helft van La Equidad.
23' Inworp La Equidad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
24' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
24' In de minuut 24, Jaguares mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
25' Inworp voor La Equidad in Estadio Jaraguay op de eigen helft.
26' In Monteria krijgt Jaguares op de eigen helft een vrije trap te nemen.
26' In de minuut 26, Daniel Polanco (La Equidad) krijgt een eerste gele kaart.
27' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
27' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft Jaguares een vrije trap op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Inworp voor Jaguares op de helft van La Equidad.
28' Jaguares krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez in Monteria.
29' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft een inworp aan Jaguares op de eigen helft in Estadio Jaraguay.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent Jaguares een inworp toe op de helft van La Equidad.
31' Kahiser Lenis neemt de door scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez gegeven hoekschop voor Jaguares in Monteria.
32' La Equidad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op de helft van Jaguares.
33' In de minuut 33, Het spel ligt even stil in Monteria. Jaime Diaz (Jaguares) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
34' Er wordt weer gevoetbald in Monteria.
35' Jaime Diaz lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Jaguares.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Jaguares, te nemen op de helft van La Equidad.
35' La Equidad schiet tussen de palen, maar Johan Rojas ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Monteria.
36' Vrije trap in Estadio Jaraguay. Op de helft van La Equidad mag Jaguares een vrije trap nemen.
38' In de minuut 38, La Equidad krijgt van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' Hoekschop voor Jaguares in Estadio Jaraguay. Freddy Espinal Valverde neemt deze vanaf links.
41' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Monteria.
42' In de minuut 42, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
42' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Carlos Andres Betancur Gutierrez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Monteria.
42' Daniel Padilla gaat in het boekje van de scheidsrechter.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Jaguares, te nemen op de helft van La Equidad.
44' Inworp voor Jaguares op de helft van La Equidad.
45' In Estadio Jaraguay mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. La Equidad mag een doeltrap nemen.
45' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Estadio Jaraguay.
45' + 2 Jaguares krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez in Monteria.
45' + 3 In de minuut 45, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jaraguay.
45' + 3 De thuisploeg incasseert geel op naam van Enrique Serje.
45' + 4 Inworp voor Jaguares in de buurt van het vijandige doel in Estadio Jaraguay.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Monteria's Estadio Jaraguay.
46' Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft het fluitsignaal in Estadio Jaraguay. La Equidad mag de tweede helft aftrappen.
46' Trainer Alexis Garcia (La Equidad) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Kevin Viveros door Brayan Fernandez.
46' In de minuut 46, La Equidad heeft David Camacho gewisseld. Leiner Escalante neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alexis Garcia.
46' De 3 wissel van La Equidad. Elen Ricardo komt erin voor Kevin Salazar in Estadio Jaraguay.
46' Buitenspel Jaguares. Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez fluit de thuisploeg terug in Estadio Jaraguay.
48' In de minuut 48, Arbiter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan La Equidad op de eigen helft.
48' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft La Equidad een vrije trap op de eigen helft.
50' La Equidad mag een hoekschop nemen vanaf links via Leiner Escalante in Estadio Jaraguay.
51' In de minuut 51, Vanaf links mag Freddy Espinal Valverde een hoekschop nemen voor Jaguares in Estadio Jaraguay.
52' Inworp voor Jaguares op de helft van La Equidad.
53' Inworp voor La Equidad in Estadio Jaraguay op de eigen helft.
54' In de minuut 54, Doeltrap voor La Equidad in Estadio Jaraguay.
55' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft Jaguares een doeltrap.
55' Bij Jaguares komt Luis Mosquera er in. Hij vervangt Freddy Espinal Valverde.
56' In de minuut 56, De thuisploeg wisselt Enrique Serje voor Didier Pino.
56' Wissel in Monteria: Exneyder Guerrero Quintana vervangt Kahiser Lenis bij Jaguares.
57' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jaraguay.
58' Inworp Jaguares. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
59' In de minuut 59, Vrije trap voor Jaguares op de helft van La Equidad.
60' Inworp voor Jaguares ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Monteria.
65' Eerste gele kaart voor Johan Rojas (La Equidad) in Monteria.
65' In de minuut 65, Gele kaart. Exneyder Guerrero Quintana (Jaguares) gaat op de bon.
66' Jose Lloreda vervangt Andres Salazar bij de uitploeg.
67' Jaguares brengt Elian Villalobos in de plaats van Daniel Padilla.
67' In de minuut 67, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Carlos Andres Betancur Gutierrez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Monteria.
67' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jaguares in Monteria.
68' Vrije trap voor La Equidad op de helft van Jaguares.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft een inworp aan La Equidad op de eigen helft in Estadio Jaraguay.
70' Inworp op de eigen helft voor Jaguares.
71' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Jaguares, te nemen op de helft van La Equidad.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent Jaguares een inworp toe op de helft van La Equidad.
74' In Monteria krijgt Jaguares op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76' De bal is over de achterlijn geweest. La Equidad mag een doeltrap nemen.
78' In de minuut 78, De uitploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
79' Washington Jesus Ortega (La Equidad) krijgt geel.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jaguares in Monteria.
80' In de minuut 80, Jaguares gebruikt de 5 wissel. Yoiver Gonzalez vervangt Juan Roa.
81' Trainer Alexis Garcia gebruikt zijn 5 wissel. Daniel Polanco wordt door Jaison Mina vervangen bij de uitploeg.
81' Jaguares krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op de helft van La Equidad.
82' In de minuut 82, In Estadio Jaraguay mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82' Vrije trap in Estadio Jaraguay. Op de helft van La Equidad mag Jaguares een vrije trap nemen.
84' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jaraguay.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez toont Jaime Diaz (Jaguares) de gele kaart.
85' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
86' Jaguares krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez in Monteria.
86' In de minuut 86, Vanaf rechts mag Elian Villalobos een hoekschop nemen voor Jaguares in Estadio Jaraguay.
88' Johan Rojas blesseert zich bij La Equidad, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Jaraguay.
89' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez laat verder spelen.
89' In de minuut 89, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90' Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent La Equidad een inworp toe op de helft van Jaguares.
90' La Equidad is weer compleet nu Johan Rojas weer terug het veld in mag.
90' + 1 5 minuten extra tijd.
90' + 2 Johan Rojas neemt de door scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez gegeven hoekschop voor La Equidad in Monteria.
90' + 2 In Monteria krijgt Jaguares op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 4 Jaguares krijgt van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' De wedstrijd is afgelopen in Monteria met een 0-0 stand op het scorebord.