1' De eerste helft is begonnen. Lucchese Libertas trapt af.
32' In de minuut 32, Gele kaart in Pineto: Diego Gambale (Asd Pineto Calcio) gaat op de bon bij scheidsrechter Simone Gauzolino.
45' De eerste helft op Campo sportivo Druda zit erop.
46' Scheidsrechter Simone Gauzolino geeft het startsein voor de tweede helft in Pineto. Asd Pineto Calcio trapt af.
46' In de minuut 46, Asd Pineto Calcio brengt Andrea Marafini in de plaats van Federico Baggi.
58' Simone Cangianiello (Lucchese Libertas) krijgt geel.
59' Bij Asd Pineto Calcio komt Mohammed Amine Chakir er in. Hij vervangt Diego Gambale.
59' In de minuut 59, Manu vervangt Moussadja Njambe bij de thuisploeg.
68' Asd Pineto Calcio heeft Gianluca Germinario gewisseld. Alessandro Pellegrino neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Roberto Beni.
70' De uitploeg vervangt Simone Magnaghi door Federico Russo.
76' In de minuut 76, Doelpunt! Met een kopbal brengt Gianmarco Ingrosso (Asd Pineto Calcio) zijn team op voorsprong. De stand is nu 1-0.
79' De uitploeg wisselt Andrea Rizzo Pinna voor Giuseppe Guadagni.
82' Alessio Sabbione (Lucchese Libertas) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
87' In de minuut 87, Eerste gele kaart voor Matteo Borsoi (Asd Pineto Calcio) in Pineto.