1' We zijn begonnen in Arzignano. Scheidsrechter Giuseppe Rispoli heeft gefloten.
21' In de minuut 21, Gele kaart. Erald Lakti (Arzignano V.) gaat op de bon.
29' Federico Davi (Arzignano V.) krijgt geel van scheidsrechter Giuseppe Rispoli in Tommaso Dal Molin Stadium en moet oppassen.
39' Trainer Massimo Paci (Pro Sesto) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Pietro Santarpia door Mohamed Bahlouli.
43' In de minuut 43, Andrea Poggesi gaat in het boekje van de scheidsrechter.
45' De eerste helft zit erop in Tommaso Dal Molin Stadium.
46' De bal rolt weer in Arzignano, waar Giuseppe Rispoli heeft gefloten voor het begin van de tweede helft in Tommaso Dal Molin Stadium.
54' In de minuut 54, De thuisploeg incasseert geel op naam van Riccardo Casini.
55' Goal in Arzignano! Nicolo Bruschi brengt Pro Sesto op een 0-1 voorsprong.
57' Arzignano V. Brengt Youns Gabriele El Hilali in de plaats van Andrea Mattioli.
57' In de minuut 57, De 1 wissel van Arzignano V.. Manuel Antoniazzi komt erin voor Erald Lakti in Tommaso Dal Molin Stadium.
57' Wissel in Arzignano: Fabio Cariolato vervangt Federico Davi bij Arzignano V..
63' Dario Toninelli (Pro Sesto) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
64' In de minuut 64, Trainer Massimo Paci gebruikt zijn 3 wissel. Andrea Poggesi wordt door Leonardo D Alessio vervangen bij de uitploeg.
64' Pro Sesto heeft Marcello Sereni gewisseld. Eljon Toci neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Massimo Paci.
69' De thuisploeg vervangt Giacomo Parigi door Simone Menabo.
72' In de minuut 72, Leonardo D Alessio (Pro Sesto) krijgt een eerste gele kaart.
82' Doelpunt in Arzignano! Alessandro Faggioli scoort de 1-1 gelijkmaker voor de thuisploeg uit een strafschop.
82' Scheidsrechter Giuseppe Rispoli fluit voor een penalty in het voordeel van Arzignano V..
84' In de minuut 84, De 4 wissel van Pro Sesto. Mattia Florio komt erin voor Andrea Bussaglia in Tommaso Dal Molin Stadium.