1' We zijn begonnen. Fiorenzuola heeft afgetrapt.
30' In de minuut 30, De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Francesco Belli. Het staat 1-0 in Stadio Euganeo.
44' Jacopo Nelli (Fiorenzuola) krijgt geel van scheidsrechter Abdoulaye Diop in Stadio Euganeo en moet oppassen.
45' Door een doelpunt van Kevin Varas Marcillo loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Padova.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Padova.
46' Wissel in Padova: Enrico Di Gesu vervangt Mattia Musatti bij Fiorenzuola.
52' In de minuut 52, Geel voor Simone Potop. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Fiorenzuola.
58' Gele kaart in Padova: Michele Cremonesi (Fiorenzuola) gaat op de bon bij scheidsrechter Abdoulaye Diop.
60' Twee keer geel en dus rood in Padova: Scheidsrechter Abdoulaye Diop stuurt Michele Cremonesi vroegtijdig naar de kleedkamer. Fiorenzuola moet nu met een man minder verder.
61' In de minuut 61, De marge wordt vergroot door een doelpunt van Mattia Bortolussi. 3-0!
65' Jacopo Dezi vervangt Pietro Fusi bij de thuisploeg.
65' De thuisploeg wisselt Alessandro Capelli voor Niko Kirwan.
72' In de minuut 72, De 2 wissel van Fiorenzuola. Yuriy Gonzi komt erin voor Riccardo Stronati in Stadio Euganeo.
72' Fiorenzuola brengt Edoardo Oneto in de plaats van Fabio Ceravolo.