1' Stadio Romeo Menti ziet toe hoe Stabia de aftrap verricht als scheidsrechter Matteo Canci fluit voor het begin van de wedstrijd.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Matteo Canci toont Filippo Tolomello (Monterosi Tuscia) de gele kaart.
22' Stabia mag het vanaf elf meter proberen.
24' Stabia neemt de leiding na een door Leonardo Candellone benutte strafschop. 1-0!
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Castellammare di Stabia's Stadio Romeo Menti.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Monterosi Tuscia trapt af.
54' Daniele Mignanelli (Stabia) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
57' In de minuut 57, Wissel in Castellammare di Stabia: Nicola Mosti vervangt Marco Meli bij Stabia.
62' Francesco Verde (Monterosi Tuscia) krijgt geel van scheidsrechter Matteo Canci in Stadio Romeo Menti en moet oppassen.
72' Scheidsrechter Matteo Canci geeft een gele kaart aan Kevin Piscopo (Stabia).
73' In de minuut 73, Door een doelpunt van Kevin Piscopo loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Castellammare di Stabia.
75' De 2 wissel van Stabia. Andrea Adorante komt erin voor Kevin Piscopo in Stadio Romeo Menti.
76' Trainer Fabrizio Romondini gebruikt zijn 1 wissel. Davide Di Francesco wordt door Joseph Ekuban vervangen bij de uitploeg.