1' De eerste helft is begonnen. Monterosi Tuscia trapt af.
34' In de minuut 34, Trainer Daniele Di Donato (Latina) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Antonio Marino door Luca Crecco.
38' Scheidsrechter Giorgio Vergaro toont Michele Vano (Monterosi Tuscia) de gele kaart.
40' De thuisploeg incasseert geel op naam van Lorenzo Di Livio.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Giorgio Vergaro maakt een einde aan de eerste helft.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Latina.
47' Danilo Piroli incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Monterosi Tuscia.
52' In de minuut 52, Giuseppe Fella legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
54' De uitploeg vervangt Davide Di Francesco door Filippo Palazzino.
67' Monterosi Tuscia brengt Angelo Tartaglia in de plaats van Alessandro Di Renzo.
67' In de minuut 67, De 3 wissel van Monterosi Tuscia. Lorenzo Gavioli komt erin voor Samuele Parlati in Stadio Domenico Francioni.