1' De wedstrijd gaat van start. Taranto heeft afgetrapt.
7' In de minuut 7, Taranto mag het vanaf elf meter proberen.
9' Mamadou Kanoute scoort vanaf 11 meter. Taranto neemt een 1-0 voorsprong in Taranto's Stadio Comunale Erasmo Iacovone.
17' De uitploeg incasseert geel op naam van Danilo Piroli.
34' In de minuut 34, Antonio Ferrara (Taranto) krijgt een eerste gele kaart.
35' Samuele Parlati scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor Monterosi Tuscia in Stadio Comunale Erasmo Iacovone.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Monterosi Tuscia.
56' Wissel in Taranto: Fabio Scarsella vervangt Lorenzo Gavioli bij Monterosi Tuscia.
58' Scheidsrechter Gabriele Sacchi toont Francesco Verde (Monterosi Tuscia) de gele kaart.
69' In de minuut 69, Coach Eziolino Capuano voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Mamadou Kanoute moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Michael De Marchi.
69' Bij Taranto komt Francesco Orlando er in. Hij vervangt Simone Simeri.
69' Taranto gebruikt de 3 wissel. Antonio Matera vervangt Loris Zonta.
69' In de minuut 69, Trainer Fabrizio Romondini gebruikt zijn 2 wissel. Danilo Piroli wordt door Angelo Tartaglia vervangen bij de uitploeg.
74' De thuisploeg wisselt Federico Valietti voor Michael Fabbro.