1' Stadio Pino Zaccheria ziet toe hoe Foggia de aftrap verricht als scheidsrechter Luigi Catanoso fluit voor het begin van de wedstrijd.
27' In de minuut 27, Coach Daniele Di Donato (Latina) moet ingrijpen en brengt Emanuel Ercolano voor de geblesseerde Luca Crecco.
40' De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Ferdinando del Sole. Het staat 0-1 in Stadio Pino Zaccheria.
42' Gele kaart. Diego Peralta (Foggia) gaat op de bon.
45' + 5 In de minuut 45, De uitploeg incasseert geel op naam van Eros De Santis.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Luigi Catanoso aan dat we gaan rusten in Foggia's Stadio Pino Zaccheria.
77' De thuisploeg wisselt Marco Romano Frigerio voor Alessio Rossi.
77' Trainer Mirko Cudini gebruikt zijn 3 wissel. Diego Peralta wordt door Carlos Embalo vervangen bij de thuisploeg.
81' In de minuut 81, Het staat 1-2 in Stadio Pino Zaccheria! Ferdinando Mastroianni zet de uitploeg op voorsprong.
86' Scheidsrechter Luigi Catanoso toont Mamadou Tounkara (Foggia) de gele kaart.
90' Foggia brengt Orazio Pazienza in de plaats van Franco Orlando Vezzoni.