1' We zijn begonnen. Fermana heeft afgetrapt.
14' In de minuut 14, Riccardo Idda krijgt geel voor de uitploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
15' Treffer in Stadio Bruno Recchioni! Fermana maakt er 1-0 van. Gianvito Misuraca is de doelpuntenmaker.
24' Pietro Santi gaat in het boekje van de scheidsrechter.
30' In de minuut 30, Eerste gele kaart voor Tommaso Alejandro Fontana (Fermana) in Fermo.
38' Daniele Giorico (Torres Sassari) krijgt een eerste gele kaart.
42' Bij de uitploeg moet de geblesseerde Daniele Giorico plaats maken voor Stefano Cester.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Simone Galipo aan dat we gaan rusten in Fermo's Stadio Bruno Recchioni.
46' De tweede helft gaat van start in Fermo. Torres Sassari mag aftrappen als scheidsrechter Simone Galipo fluit.
46' De 2 wissel van Torres Sassari. Patricio Alexis Goglino komt erin voor Riccardo Idda in Stadio Bruno Recchioni.
53' In de minuut 53, Giacomo Zecca (Torres Sassari) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.