1' Scheidsrechter Dario Madonia geeft het startsein in Torre del Greco. Brindisi trapt af en de wedstrijd is begonnen.
16' In de minuut 16, Francesco De Felice legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
20' Alessio Maestrelli (Turris) krijgt geel.
28' Gele kaart in Torre del Greco: Stefano Esempio (Turris) gaat op de bon bij scheidsrechter Dario Madonia.
32' In de minuut 32, Penalty toegekend aan Turris.
33' Eerste gele kaart voor Giuseppe Nicolao (Brindisi) in Torre del Greco.
33' Een doelpunt voor Turris! Riccardo Maniero vergroot de voorsprong tot 2-0 via een penalty in Torre del Greco.
37' In de minuut 37, Cristian Bunino (Brindisi) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
39' Nocerino legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 3-0!
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Dario Madonia geeft het startsein voor de tweede helft in Torre del Greco. Turris trapt af.
46' Davide Petrucci vervangt Alessandro Albertini bij de uitploeg.