1' De wedstrijd gaat van start. Foggia heeft afgetrapt.
29' In de minuut 29, Gele kaart in Foggia: Pasqualino Ortisi (ACR Messina) gaat op de bon bij scheidsrechter Enrico Gigliotti.
36' Marco Manetta (ACR Messina) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
36' Eerste gele kaart voor Antonino Ragusa (ACR Messina) in Foggia.
36' In de minuut 36, Foggia mag aanleggen vanaf elf meter in Foggia, nadat scheidsrechter Enrico Gigliotti heeft gefloten voor een strafschop.
38' Foggia komt via een strafschop op een 1-0 voorsprong in Foggia. Diego Peralta is de doelpuntenmaker.
45' De eerste helft op Stadio Pino Zaccheria zit erop.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Enrico Gigliotti fluit en ACR Messina trapt af. De tweede helft in Foggia is van start gegaan.
56' Bij ACR Messina komt Federico Pacciardi er in. Hij vervangt Giuseppe Salvo.
56' De uitploeg wisselt Francesco Paolo Scafetta voor Carlo Cavallo.
64' In de minuut 64, Wissel in Foggia: Marco Romano Frigerio vervangt Franco Orlando Vezzoni bij Foggia.
64' Trainer Mirko Cudini (Foggia) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Mamadou Tounkara door Carlos Embalo.
65' Foggia bouwt zijn voorsprong in Foggia uit tot 2-0 dankzij een doelpunt van Emmanuel Salines.
69' In de minuut 69, ACR Messina gebruikt de 3 wissel. Michele Emmausso vervangt Marco Firenze.
73' Foggia heeft Diego Peralta gewisseld. Andrea Schenetti neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mirko Cudini.
79' Trainer Giacomo Modica gebruikt zijn 4 wissel. Antonino Ragusa wordt door Pierluca Luciani vervangen bij de uitploeg.
80' In de minuut 80, De uitploeg vervangt Marco Zunno door Vincenzo Plescia.
86' De 4 wissel van Foggia. Alessio Rossi komt erin voor Jacopo Martini in Stadio Pino Zaccheria.
86' De 5 wissel van Foggia. Idrissu Subutan komt erin voor Riccardo Tonin in Stadio Pino Zaccheria.
87' In de minuut 87, Scheidsrechter Enrico Gigliotti geeft een gele kaart aan Alessio Rossi (Foggia).