1' Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft het startsein in Zapopan. Toluca trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, De voorzet kwam van Roberto Alvarado.
6' Toluca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez in Zapopan.
7' Inworp op de eigen helft voor Toluca.
7' In de minuut 7, Doelpunt! Marcel Ruiz maakt de gelijkmaker. 1-1!
10' Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft een inworp aan Guadalajara op de eigen helft in Estadio Akron.
11' Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Toluca een vrije trap op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Hoekschop voor Toluca in Estadio Akron. Claudio Baeza neemt deze vanaf links.
12' Guadalajara krijgt van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' Arbiter Fernando Hernandez Gomez kent een vrije trap toe aan Guadalajara op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Fernando Hernandez Gomez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Zapopan.
14' Jesus Orozco (Guadalajara) krijgt geel.
16' Toluca mag een hoekschop nemen vanaf links via Claudio Baeza in Estadio Akron.
16' In de minuut 16, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Akron.
17' In Estadio Akron mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
17' Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Toluca een doeltrap.
19' In de minuut 19, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Toluca in Zapopan.
19' Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent een vrije trap toe aan Guadalajara, te nemen op de helft van Toluca.
20' Buitenspel Guadalajara. Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez fluit de thuisploeg terug in Estadio Akron.
22' In de minuut 22, Doeltrap voor Guadalajara in Estadio Akron.
23' Inworp Toluca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
24' Inworp voor Guadalajara in Estadio Akron op de eigen helft.
26' In de minuut 26, De bal is over de achterlijn geweest. Guadalajara mag een doeltrap nemen.
27' Inworp voor Guadalajara ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Zapopan.
29' Guadalajara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez op de helft van Toluca.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Guadalajara een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Toluca.
30' In Zapopan krijgt Toluca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
31' Inworp voor Guadalajara op de helft van Toluca.
31' In de minuut 31, Arbiter Fernando Hernandez Gomez kent een vrije trap toe aan Toluca op de eigen helft.
31' Vrije trap in Estadio Akron. Op de helft van Toluca mag Guadalajara een vrije trap nemen.
33' Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent Guadalajara een inworp toe op de helft van Toluca.
34' In de minuut 34, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Zapopan.
35' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Zapopan.
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Toluca in Zapopan.
40' In de minuut 40, De thuisploeg wisselt Gilberto Sepulveda voor Antonio Briseno.
41' De onderbreking is afgelopen in Zapopan.
41' Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Guadalajara een doeltrap.
43' Erick Gutierrez met de assist.
45' In de minuut 45, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez.
45' + 1 De vierde official geeft 9 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 Vanaf rechts mag Pavel Perez een hoekschop nemen voor Guadalajara in Estadio Akron.
45' + 2 In de minuut 45, Een speler van Guadalajara staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez teruggefloten.
45' + 4 Brian Garcia brengt de uitploeg langszij, 2-2.
45' + 4 Pavel Perez neemt de door scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez gegeven hoekschop voor Guadalajara in Zapopan.
45' + 5 In de minuut 45, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez aan de uitploeg.
45' + 5 Eerste gele kaart voor Pavel Perez (Guadalajara) in Zapopan.
45' + 7 De onderbreking is afgelopen.
45' + 8 In de minuut 45, Guadalajara mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 9 Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Akron.
45' + 9 Gele kaart in Zapopan: Federico Pereira (Toluca) gaat op de bon bij scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez.
45' + 11 In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Zapopan.
45' De eerste helft is voorbij.
46' De tweede helft gaat van start in Zapopan. Guadalajara mag aftrappen als scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez fluit.
46' In de minuut 46, Toluca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez op de helft van Guadalajara.
48' Doeltrap voor Toluca in Estadio Akron.
49' Inworp Guadalajara. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' In de minuut 49, Vrije trap voor Toluca op de helft van Guadalajara.
50' Inworp voor Toluca in Estadio Akron op de eigen helft.
51' In Estadio Akron mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.