1' San Luis trapt af wanneer scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre in Estadio Universitario (UANL) voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
2' Vrije trap voor San Luis op de helft van Tigres.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' Arbiter Luis Enrique Santander Aguirre kent een vrije trap toe aan San Luis op de eigen helft.
6' De bal gaat buiten. Doeltrap voor San Luis in Nuevo Leon.
6' In de minuut 6, Inworp voor Tigres ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nuevo Leon.
8' Inworp San Luis. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Universitario (UANL).
10' In de minuut 10, In Nuevo Leon krijgt San Luis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
12' In Estadio Universitario (UANL) mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Universitario (UANL).
15' In de minuut 15, Inworp op de eigen helft voor San Luis.
16' Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft San Luis een doeltrap.
18' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nuevo Leon.
19' In de minuut 19, De uitploeg krijgt een doeltrap in Nuevo Leon.
21' De bal is over de achterlijn geweest. San Luis mag een doeltrap nemen.
21' Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft San Luis een vrije trap op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Inworp voor San Luis op de helft van Tigres.
23' Doeltrap voor Tigres in Estadio Universitario (UANL).
24' De uitploeg krijgt een doeltrap in Nuevo Leon.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft een inworp aan San Luis op de eigen helft in Estadio Universitario (UANL).
26' Tigres krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre op de helft van San Luis.
27' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luis Enrique Santander Aguirre een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nuevo Leon.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre kent San Luis een inworp toe op de helft van Tigres.
32' Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft San Luis een doeltrap.
34' De bal gaat buiten. Doeltrap voor San Luis in Nuevo Leon.
35' In de minuut 35, Tigres krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre in Nuevo Leon.
35' Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre kent een vrije trap toe aan San Luis, te nemen op de helft van Tigres.
36' Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre toont Fernando Gorriaran (Tigres) de gele kaart.
37' In de minuut 37, Vrije trap in Estadio Universitario (UANL). Op de helft van Tigres mag San Luis een vrije trap nemen.
39' Doeltrap voor San Luis in Estadio Universitario (UANL).
40' De bal is over de achterlijn geweest. San Luis mag een doeltrap nemen.
41' In de minuut 41, Doeltrap voor Tigres in Estadio Universitario (UANL).
42' Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft San Luis een doeltrap.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tigres in Nuevo Leon.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre kent een vrije trap toe aan San Luis, te nemen op de helft van Tigres.
45' + 1 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 San Luis moet opletten als Tigres van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Tigres.
46' Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre kent Tigres een inworp toe op de helft van San Luis.
47' In de minuut 47, Tigres mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
47' De uitploeg incasseert geel op naam van Mateo Klimowicz.
48' Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft Tigres een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van San Luis.
48' In de minuut 48, Inworp voor Tigres in de buurt van het vijandige doel in Estadio Universitario (UANL).
48' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Luis Enrique Santander Aguirre een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nuevo Leon.
49' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
49' In de minuut 49, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre aan de thuisploeg.
51' De uitploeg krijgt een doeltrap in Nuevo Leon.
51' Buitenspel van de thuisploeg.
52' In de minuut 52, Inworp voor Tigres in Estadio Universitario (UANL) op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft een inworp aan Tigres op de eigen helft in Estadio Universitario (UANL).
54' De bal is over de achterlijn geweest. Tigres mag een doeltrap nemen.
55' In de minuut 55, De uitploeg krijgt een doeltrap in Nuevo Leon.
57' In Estadio Universitario (UANL) mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
57' Inworp voor Tigres op de helft van San Luis.
58' In de minuut 58, Andre Pierre Gignac zet Tigres op voorsprong met een kopbal. 1-0!
59' San Luis brengt Vitinho in de plaats van Jhon Murillo.
60' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nuevo Leon.
60' In de minuut 60, De bal is over de achterlijn geweest. San Luis mag een doeltrap nemen.
61' Tigres krijgt van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63' Trainer Robert Dante Siboldi Badiola gebruikt zijn 1 wissel. Andre Pierre Gignac wordt door Nicolas Ibanez vervangen bij de thuisploeg.
64' In de minuut 64, Estadio Universitario (UANL) ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Nuevo Leon.
64' Vanaf links mag Fernando Gorriaran een hoekschop nemen voor Tigres in Estadio Universitario (UANL).
65' Tigres krijgt van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' In de minuut 67, De wedstrijd is weer hervat.
68' Tigres krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre op de helft van San Luis.
69' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Universitario (UANL).
71' In de minuut 71, Tigres krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre in Nuevo Leon.
71' Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre kent Tigres een inworp toe op de helft van San Luis.
72' Wissel in Nuevo Leon: Juan Castro vervangt Iker Moreno bij San Luis.
72' In de minuut 72, Tigres heeft Fernando Gorriaran gewisseld. Juan Vigon neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Robert Dante Siboldi Badiola.
73' Doeltrap voor Tigres in Estadio Universitario (UANL).
74' Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft Tigres een vrije trap op de eigen helft.
74' In de minuut 74, Arbiter Luis Enrique Santander Aguirre kent een vrije trap toe aan Tigres op de eigen helft.
75' De bal gaat buiten. Doeltrap voor San Luis in Nuevo Leon.
75' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Universitario (UANL).
78' In de minuut 78, De onderbreking is afgelopen in Nuevo Leon.
78' Inworp voor San Luis op de helft van Tigres.
79' Jonathan Herrera gaat in het boekje van de scheidsrechter.
80' In de minuut 80, Vrije trap in Estadio Universitario (UANL). Op de helft van San Luis mag Tigres een vrije trap nemen.
81' Vrije trap voor Tigres op de helft van San Luis.
83' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Nuevo Leon.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86' Vitinho maakt de 1-1.
88' In Estadio Universitario (UANL) mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88' In de minuut 88, Inworp San Luis. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.