1' We zijn begonnen. Marinos heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, In Nissan Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' De uitploeg krijgt een doeltrap in Yokohama.
2' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi kent een vrije trap toe aan Kaya, te nemen op de helft van Marinos.
3' In de minuut 3, Vanaf rechts mag Jesus Joaquin Melliza een hoekschop nemen voor Kaya in Nissan Stadium.
3' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' Kaya krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi op de helft van Marinos.
5' In de minuut 5, De bal is over de achterlijn geweest. Kaya mag een doeltrap nemen.
7' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi kent Kaya een inworp toe op de helft van Marinos.
7' Doeltrap voor Marinos in Nissan Stadium.
8' In de minuut 8, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Yokohama.
8' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaya in Yokohama.
9' In Yokohama krijgt Marinos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
10' In de minuut 10, Inworp voor Kaya op de helft van Marinos.
10' In Nissan Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi kent Marinos een inworp toe op de helft van Kaya.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft Kaya een doeltrap.
17' Marinos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi op de helft van Kaya.
18' Takuma Nishimura mist het doel en scoort niet voor Marinos.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft Kaya een doeltrap.
19' Arbiter Sadullo Gulmurodi kent een vrije trap toe aan Kaya op de eigen helft.
20' Horikoshi Daizo (Kaya) treft de paal!
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft een inworp aan Kaya op de eigen helft in Nissan Stadium.
21' Inworp voor Kaya op de helft van Marinos.
22' Het spel ligt even stil in Yokohama. Quincy Julian Boltron Kammeraad (Kaya) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
23' In de minuut 23, Katsuya Nagato raakt geblesseerd bij Marinos en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
23' Kaya is weer compleet nu Quincy Julian Boltron Kammeraad weer terug het veld van Nissan Stadium in mag.
25' Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Katsuya Nagato plaats maken voor Keigo Sakakibara.
26' In de minuut 26, Hoekschop voor Kaya in Nissan Stadium. Horikoshi Daizo neemt deze vanaf rechts.
27' De uitploeg krijgt een doeltrap in Yokohama.
28' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Yokohama.
29' In de minuut 29, Een doelpoging van Marwin Angeles (Kaya) mist scherpte.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Marinos in Yokohama.
29' In Nissan Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
30' In de minuut 30, De poging van Keigo Sakakibara (Marinos) mist doel in Nissan Stadium.
30' Doeltrap voor Kaya in Nissan Stadium.
31' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi kent Marinos een inworp toe op de helft van Kaya.
31' In de minuut 31, Kaya krijgt van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' Takuma Nishimura schiet op doel maar scoort niet voor Marinos.
33' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft Kaya een vrije trap op de eigen helft.
34' In de minuut 34, Kaya krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi op de helft van Marinos.
35' De assist kwam van Elber.
39' In de minuut 39, Inworp voor Marinos in Nissan Stadium op de eigen helft.
40' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Nissan Stadium.
41' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft Marinos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kaya.
42' In de minuut 42, Een schot van Kenta Inoue (Marinos) smoort in de verdediging van Kaya.
43' De bal is over de achterlijn geweest. Kaya mag een doeltrap nemen.
44' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Yokohama.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Kaina Yoshio (Marinos) in Nissan Stadium.
45' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi legt de wedstrijd even stil om Simone Mondiali Rota (Kaya) aan een blessure te laten behandelen in Yokohama.
45' + 1 Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi laat nog 6 minuten doorspelen in Yokohama.
45' + 1 In de minuut 45, Kaya is weer compleet nu Simone Mondiali Rota weer terug het veld in mag.
45' + 1 In Nissan Stadium ziet het publiek dat Kaina Yoshio (Marinos) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
45' + 2 Kaya verdedigt een schot van Kenta Inoue, waardoor Marinos niet tot scoren komt.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Marinos op de helft van Kaya.
45' + 4 Marinos moet opletten als Kaya van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 4 Doeltrap voor Marinos in Nissan Stadium.
45' + 5 In de minuut 45, Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft Kaya een doeltrap.
45' + 6 Vrije trap in Nissan Stadium. Op de helft van Marinos mag Kaya een vrije trap nemen.
45' + 7 Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft Kaya een vrije trap op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Kaya mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi fluit en we zijn begonnen.
46' Kaya heeft Marwin Angeles gewisseld. Mark Swainston neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Colum Curtis.
47' In de minuut 47, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaya in Yokohama.
47' Inworp op de eigen helft voor Marinos.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Yokohama.
48' In de minuut 48, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Sadullo Gulmurodi.
49' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Yokohama.
51' In de minuut 51, Inworp Kaya. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' De bal is over de achterlijn geweest. Kaya mag een doeltrap nemen.
49' Marinos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi in Yokohama.
53' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Doeltrap voor Kaya in Nissan Stadium.
55' Hoekschop voor Marinos in Nissan Stadium. Kota Mizunuma neemt deze vanaf links.
56' Marinos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi in Yokohama.
57' In de minuut 57, Inworp voor Kaya in Nissan Stadium op de eigen helft.
59' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sadullo Gulmurodi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Yokohama.
60' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Kaina Yoshio (Marinos).
62' In de minuut 62, Kaina Yoshio lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Marinos.
62' Trainer Kevin Vincent Muscat (Marinos) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Kota Watanabe door Riku Yamane.
63' Wissel in Yokohama: Anderson Lopes vervangt Elber bij Marinos.
64' In de minuut 64, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Nissan Stadium.
64' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi toont Ken Matsubara (Marinos) de gele kaart.
66' Een schot van Horikoshi Daizo (Kaya) wordt tegengehouden door de verdediging van Marinos in Yokohama.
66' In de minuut 66, De verdediging van Marinos blokkeert een schot van Horikoshi Daizo (Kaya).
66' Inworp voor Kaya op de helft van Marinos.
66' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft een inworp aan Marinos op de eigen helft in Nissan Stadium.
66' In de minuut 66, Kaya brengt Arnel Amita in de plaats van Ricardo Sendra.
67' Trainer Colum Curtis gebruikt zijn 3 wissel. Jesus Joaquin Melliza wordt door Marco Casambre vervangen bij de uitploeg.
68' Inworp voor Marinos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Yokohama.
68' In de minuut 68, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaya in Yokohama.
71' Takuma Nishimura staat buitenspel. Marinos krijgt een vrije trap tegen.
71' Inworp Marinos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72' Kaina Yoshio met de assist.
74' Simone Mondiali Rota (Kaya) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Marinos in Nissan Stadium.
75' In de minuut 75, De 4 wissel van Marinos. Asahi Uenaka komt erin voor Ken Matsubara in Nissan Stadium.
75' De thuisploeg wisselt Takuma Nishimura voor Yan Matheus Santos Souza.
77' Vergeefse doelpoging Yan Matheus Santos Souza (Marinos).
77' In de minuut 77, Vanaf rechts mag Yan Matheus Santos Souza een hoekschop nemen voor Marinos in Nissan Stadium.
77' Marinos mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Yan Matheus Santos Souza in Nissan Stadium.
78' Inworp op de eigen helft voor Marinos.
78' In de minuut 78, Wissel in Yokohama: Robert Mendy vervangt Javier Augustine Gayoso bij Kaya.
80' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft een inworp aan Kaya op de eigen helft in Nissan Stadium.
81' In de minuut 81, In Nissan Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84' Kota Mizunuma (Marinos) bevindt zich in buitenspelpositie.
84' Vrije trap voor Kaya op de helft van Marinos.
81' Kota Mizunuma legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 3-0!
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi fluit voor buitenspel van Kaya.
85' Een doelpoging van Kota Mizunuma (Marinos) in Yokohama mist scherpte.
85' De uitploeg krijgt een doeltrap in Yokohama.
87' In de minuut 87, Inworp Kaya. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87' Curt Dizon vervangt Horikoshi Daizo bij de uitploeg.
88' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Nissan Stadium.
90' In Yokohama krijgt Kaya op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' Inworp op de eigen helft voor Kaya.
90' + 1 Nog 5 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Marinos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi op de helft van Kaya.
90' + 2 Marinos schiet tussen de palen, maar Kaina Yoshio ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Yokohama.
90' + 2 Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft Kaya een doeltrap.
90' + 3 Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi kent Kaya een inworp toe op de helft van Marinos.
90' + 3 Doelpoging Kaya! Het schot van Robert Mendy gaat niet tussen de palen in Yokohama.