1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Kaya mag de aftrap nemen.
3' In de minuut 3, Inworp op de eigen helft voor Kaya.
4' Inworp voor Incheon op de helft van Kaya.
6' In de minuut 6, Het voorbereidende werk werd verricht door Kyeong-hyeon Min.
7' De verdediging van Kaya blokkeert een schot van Gerso Fernandes (Incheon) in Incheon Football Stadium.
8' Vanaf links mag Paul-Jose Mpoku een hoekschop nemen voor Incheon in Incheon Football Stadium.
9' In de minuut 9, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
9' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft een inworp aan Kaya op de eigen helft in Incheon Football Stadium.
10' In Incheon Football Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' In de minuut 10, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Incheon.
11' Incheon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri op de helft van Kaya.
12' Hernandes Rodrigues da Silva mist het doel en scoort niet voor Incheon in Incheon Football Stadium.
12' In de minuut 12, Doeltrap voor Kaya in Incheon Football Stadium.
12' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Abdulla Ali Al-Marri een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Incheon.
13' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Incheon.
15' In de minuut 15, Arbiter Abdulla Ali Al-Marri kent een vrije trap toe aan Kaya op de eigen helft.
15' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Incheon Football Stadium.
16' Incheon krijgt van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
17' In de minuut 17, Inworp voor Incheon in de buurt van het vijandige doel in Incheon Football Stadium.
18' Incheon mag aanleggen vanaf elf meter in Incheon, nadat scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri heeft gefloten voor een strafschop.
19' Stefan Mugosa scoort vanaf de penaltystip en Incheon breidt de voorsprong uit tot 2-0.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Incheon een doeltrap.
23' Incheon mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Paul-Jose Mpoku in Incheon Football Stadium.
23' In Incheon krijgt Incheon op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' In de minuut 24, Incheon krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri in Incheon.
24' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaya in Incheon.
25' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent een vrije trap toe aan Kaya, te nemen op de helft van Incheon.
26' Hoekschop voor Kaya in Incheon Football Stadium. Horikoshi Daizo neemt deze vanaf links.
27' Inworp voor Kaya in Incheon Football Stadium op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Inworp Incheon. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
29' Buitenspel Incheon. Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri fluit de thuisploeg terug in Incheon Football Stadium.
31' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft een inworp aan Kaya op de eigen helft in Incheon Football Stadium.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent Incheon een inworp toe op de helft van Kaya.
33' Een doelpoging van Gerso Fernandes (Incheon) mist scherpte.
33' De bal is over de achterlijn geweest. Kaya mag een doeltrap nemen.
35' In de minuut 35, Een doelpoging van Gerso Fernandes (Incheon) in Incheon mist scherpte.
35' De uitploeg krijgt een doeltrap in Incheon.
36' Inworp op de eigen helft voor Incheon.
36' De voorzet kwam van Gerso Fernandes.
38' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' In de minuut 39, De poging van Javier Augustine Gayoso (Kaya) mist doel.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Incheon in Incheon.
42' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Kaya een vrije trap op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Inworp voor Kaya ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Incheon.
45' Doelpoging Incheon! Het schot van Stefan Mugosa gaat niet tussen de palen.
45' De bal is over de achterlijn geweest. Kaya mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, Kaya moet opletten als Incheon van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Kaya een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Incheon.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Kaya ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Incheon.
45' + 2 Inworp Incheon. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 3 Jesus Joaquin Melliza neemt de door scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri gegeven hoekschop voor Kaya in Incheon.
45' + 3 In de minuut 45, Kaya krijgt een schietkans via Horikoshi Daizo, maar scoort niet in Incheon Football Stadium.
45' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri maakt een einde aan de eerste helft.
46' Abdulla Ali Al-Marri geeft het fluitsignaal in Incheon Football Stadium. Incheon mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Incheon heeft Stefan Mugosa gewisseld. Seonghoon Cheon neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sung-Hwan Cho.
46' Incheon brengt Park Seung-ho in de plaats van Hernandes Rodrigues da Silva.
46' Trainer Sung-Hwan Cho (Incheon) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Gerso Fernandes door Bo-seob Kim.
46' In de minuut 46, Doelpoging Incheon! Het schot van Kyeong-hyeon Min gaat niet tussen de palen in Incheon.
46' Doeltrap voor Kaya in Incheon Football Stadium.
47' In Incheon Football Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' In de minuut 47, Javier Augustine Gayoso mist het doel en scoort niet voor Kaya.
47' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Incheon een doeltrap.
49' Een schot van Bo-seob Kim (Incheon) wordt geblokkeerd door een verdediger van Kaya.
49' In de minuut 49, Vanaf links mag Harrison Andrew Delbridge een hoekschop nemen voor Incheon in Incheon Football Stadium.
50' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Kaya een vrije trap op de eigen helft.
50' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent Incheon een inworp toe op de helft van Kaya.
51' In de minuut 51, Doeltrap voor Kaya in Incheon Football Stadium.
53' Arbiter Abdulla Ali Al-Marri kent een vrije trap toe aan Kaya op de eigen helft.
54' Kaya krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri op de helft van Incheon.
55' In de minuut 55, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Incheon Football Stadium.
56' In Incheon krijgt Kaya op de eigen helft een vrije trap te nemen.
57' Inworp voor Incheon in Incheon Football Stadium op de eigen helft.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Kaya een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Incheon.
58' De scherpte ontbreekt bij Marwin Angeles (Kaya). Zijn poging mist doel.
58' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Incheon.
59' In de minuut 59, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
60' Hyeon-bin Park vervangt Ji-hwan Mun bij de thuisploeg.
60' Kaya krijgt van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
61' In de minuut 61, Justin Baas mist het doel en scoort niet voor Kaya.
61' De bal is over de achterlijn geweest. Incheon mag een doeltrap nemen.
62' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Kaya een doeltrap.
62' In de minuut 62, Inworp voor Incheon op de helft van Kaya.
63' Incheon mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
63' In Incheon kopt Harrison Andrew Delbridge (Incheon) de bal, maar mist doel.
63' In de minuut 63, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaya in Incheon.
64' Inworp voor Kaya in Incheon Football Stadium op de eigen helft.
65' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent een vrije trap toe aan Incheon op een gevaarlijke plek voor Kaya.
66' In de minuut 66, Inworp voor Incheon in de buurt van het vijandige doel in Incheon Football Stadium.
67' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Incheon.
68' Incheon krijgt een schietkans via Bo-seob Kim, maar scoort niet.
68' In de minuut 68, Doelpoging Incheon! Het schot van Bo-seob Kim gaat niet tussen de palen.
68' Doeltrap voor Kaya in Incheon Football Stadium.
68' De eerste wissel van Kaya. Mark Swainston komt erin voor Marwin Angeles in Incheon Football Stadium.
69' In de minuut 69, Inworp Incheon. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69' Inworp op de eigen helft voor Incheon.
70' Inworp voor Kaya op de helft van Incheon.
72' In de minuut 72, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Incheon in de buurt van het doel van Kaya.
74' Incheon bouwt zijn voorsprong in Incheon uit tot 4-0 dankzij een doelpunt van Paul-Jose Mpoku.
74' Vrije trap voor Kaya op de helft van Incheon.
75' In de minuut 75, Wissel in Incheon: Arnel Amita vervangt Simone Mondiali Rota bij Kaya.
76' In Incheon krijgt Kaya op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76' Bij Incheon komt Park Jin-hong er in. Hij vervangt Paul-Jose Mpoku.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft een inworp aan Incheon op de eigen helft in Incheon Football Stadium.
79' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent Kaya een inworp toe op de helft van Incheon.
80' In de minuut 80, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Incheon Football Stadium.
80' Inworp op de eigen helft voor Incheon.
82' Inworp voor Kaya in Incheon Football Stadium op de eigen helft.
83' In de minuut 83, Trainer Colum Curtis gebruikt zijn derde wissel. Justin Baas wordt door Eric Giganto vervangen bij de uitploeg.
83' De vierde wissel van Kaya. Robert Mendy komt erin voor Javier Augustine Gayoso in Incheon Football Stadium.
84' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Incheon Football Stadium.
85' In de minuut 85, Vrije trap in Incheon Football Stadium. Op de helft van Incheon mag Kaya een vrije trap nemen.
87' Incheon moet opletten als Kaya van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
87' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
88' In de minuut 88, Kaya krijgt van scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft Kaya een vrije trap op de eigen helft.
90' + 1 We spelen 3 minuten extra in Incheon Football Stadium.
90' + 1 Scheidsrechter Abdulla Ali Al-Marri geeft een inworp aan Kaya op de eigen helft in Incheon Football Stadium.