1' De eerste helft gaat van start in Jinan. Kaya mag aftrappen.
1' In de minuut 1, Inworp Kaya. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' Inworp op de eigen helft voor Shandong Luneng.
2' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft een inworp aan Kaya op de eigen helft in Jinan Olympic Sports Center.
3' In de minuut 3, Inworp voor Shandong Luneng ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Jinan.
5' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
6' Inworp voor Kaya in Jinan Olympic Sports Center op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Shandong Luneng een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kaya.
7' Shandong Luneng mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Moises in Jinan Olympic Sports Center.
7' De kopbal van Xiang Ji belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Shandong Luneng.
7' In de minuut 7, Doeltrap voor Kaya in Jinan Olympic Sports Center.
8' Vrije trap in Jinan Olympic Sports Center. Op de helft van Shandong Luneng mag Kaya een vrije trap nemen.
8' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Shandong Luneng krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish op de helft van Kaya.
10' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft een inworp aan Kaya op de eigen helft in Jinan Olympic Sports Center.
10' Inworp Kaya. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' In de minuut 12, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jinan.
13' De uitploeg krijgt een doeltrap in Jinan.
14' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
15' In de minuut 15, Moises neemt de door scheidsrechter Mohammed Khled Hoish gegeven hoekschop voor Shandong Luneng in Jinan.
15' Buitenspel Shandong Luneng. Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish fluit de thuisploeg terug in Jinan Olympic Sports Center.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Shandong Luneng mag een doeltrap nemen.
17' In de minuut 17, Inworp voor Shandong Luneng in de buurt van het vijandige doel in Jinan Olympic Sports Center.
17' Cryzan kopt namens Shandong Luneng op doel, zonder doelpunt als resultaat.
17' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Kaya een doeltrap.
18' In de minuut 18, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaya in Jinan.
19' Shandong Luneng in buitenspelpositie.
21' Kaya krijgt een schietkans via Jesus Joaquin Melliza, maar scoort niet.
21' In de minuut 21, De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Javier Augustine Gayoso. Het staat 0-1 in Jinan Olympic Sports Center.
23' Shandong Luneng krijgt van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' Inworp voor Shandong Luneng op de helft van Kaya.
25' In de minuut 25, Vanaf rechts mag Moises een hoekschop nemen voor Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center.
25' Kaya verdedigt een schot van Huang Zhengyu, waardoor Shandong Luneng niet tot scoren komt.
26' In de minuut 26, Het voorbereidende werk werd verricht door Cryzan.
27' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent een vrije trap toe aan Shandong Luneng, te nemen op de helft van Kaya.
29' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent Shandong Luneng een inworp toe op de helft van Kaya.
30' In de minuut 30, De uitploeg krijgt een doeltrap in Jinan.
31' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
32' Jesus Joaquin Melliza (Kaya) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center.
33' In de minuut 33, Shandong Luneng schiet tussen de palen, maar Wenneng Xie ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Jinan.
34' Inworp op de eigen helft voor Shandong Luneng.
34' In Jinan Olympic Sports Center mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
35' In de minuut 35, De verdediging van Kaya blokkeert een schot van Moises (Shandong Luneng).
37' Shandong Luneng moet opletten als Kaya van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
37' Kaya krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish in Jinan.
39' In de minuut 39, Arbiter Mohammed Khled Hoish kent een vrije trap toe aan Kaya op de eigen helft.
39' Inworp voor Kaya op de helft van Shandong Luneng.
41' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish toont Huang Zhengyu (Shandong Luneng) de gele kaart.
41' In de minuut 41, Inworp voor Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center op de eigen helft.
42' Doelpoging Shandong Luneng! Het schot van Cryzan gaat niet tussen de palen.
42' De bal is over de achterlijn geweest. Kaya mag een doeltrap nemen.
43' In de minuut 43, Moises mist het doel en scoort niet voor Shandong Luneng.
43' Doeltrap voor Kaya in Jinan Olympic Sports Center.
43' Inworp op de eigen helft voor Shandong Luneng.
45' In de minuut 45, Hoekschop voor Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center. Cryzan neemt deze vanaf rechts.
45' In Jinan Olympic Sports Center mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent Shandong Luneng een inworp toe op de helft van Kaya.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish laat nog 3 minuten doorspelen in Jinan.
45' + 2 Kaya krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish op de helft van Shandong Luneng.
45' + 2 Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Shandong Luneng een doeltrap.
45' + 3 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaya in Jinan.
45' De eerste helft zit erop in Jinan Olympic Sports Center.