1' Central Coast Stadium ziet toe hoe Central Coast de aftrap verricht als scheidsrechter Gamini Nivon Robesh fluit voor het begin van de wedstrijd.
2' In de minuut 2, Vanaf rechts mag Mikael Doka een hoekschop nemen voor Central Coast in Central Coast Stadium.
2' Buitenspel van de thuisploeg.
3' De bal is over de achterlijn geweest. Stallion FC mag een doeltrap nemen.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' De assist kwam van Angel Yesid Torres Quinones.
8' In de minuut 8, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
8' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Stallion FC een vrije trap op de eigen helft.
9' Hoekschop voor Stallion FC in Central Coast Stadium. Cristian Ivanovsky neemt deze vanaf rechts.
10' In de minuut 10, Stallion FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Cristian Ivanovsky in Central Coast Stadium.
10' Stallion FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh in Gosford.
10' Cristian Ivanovsky neemt de door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh gegeven hoekschop voor Stallion FC in Gosford.
11' In de minuut 11, In Central Coast Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gosford.
12' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft een inworp aan Stallion FC op de eigen helft in Central Coast Stadium.
13' In de minuut 13, Inworp Central Coast. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' In Gosford krijgt Stallion FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
14' Inworp voor Central Coast in Central Coast Stadium op de eigen helft.
15' Vanaf rechts mag Mikael Doka een hoekschop nemen voor Central Coast in Central Coast Stadium.
15' In de minuut 15, De scherpte ontbreekt bij Angel Yesid Torres Quinones (Central Coast). Zijn poging mist doel.
15' In de minuut 15, Vanaf rechts mag Mikael Doka een hoekschop nemen voor Central Coast in Central Coast Stadium.
15' De scherpte ontbreekt bij Angel Yesid Torres Quinones (Central Coast). Zijn poging mist doel.
15' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Stallion FC een doeltrap.
17' Buitenspel Central Coast.
17' In de minuut 17, Buitenspel Central Coast.
17' In de minuut 17, Inworp op de eigen helft voor Stallion FC.
17' Inworp op de eigen helft voor Stallion FC.
18' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Central Coast een inworp toe op de helft van Stallion FC.
18' Inworp voor Central Coast op de helft van Stallion FC.
18' In de minuut 18, Inworp voor Central Coast op de helft van Stallion FC.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft een gele kaart aan William Wilson (Central Coast).
19' Arbiter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Stallion FC op de eigen helft.
19' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft een gele kaart aan William Wilson (Central Coast).
20' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gosford.
20' In de minuut 20, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gosford.
21' In de minuut 21, Vergeefse doelpoging Marco Tulio Oliveira Lemos (Central Coast).
21' Central Coast krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh in Gosford.
21' Vergeefse doelpoging Marco Tulio Oliveira Lemos (Central Coast).
21' De poging van Marco Tulio Oliveira Lemos (Central Coast) mist doel.
21' In de minuut 21, De poging van Marco Tulio Oliveira Lemos (Central Coast) mist doel.
21' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stallion FC in Gosford.
22' Doeltrap voor Stallion FC in Central Coast Stadium.
23' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft een inworp aan Central Coast op de eigen helft in Central Coast Stadium.
23' In de minuut 23, Central Coast krijgt van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft een inworp aan Central Coast op de eigen helft in Central Coast Stadium.
23' Central Coast krijgt van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
24' Dylan Wenzel-Halls (Central Coast) schiet de bal op de paal.
24' In de minuut 24, Marco Tulio Oliveira Lemos (Central Coast) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Stallion FC in Central Coast Stadium.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Central Coast een doeltrap.
25' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Central Coast een doeltrap.
25' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Central Coast Stadium.
27' Een speler van Central Coast staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh teruggefloten.
27' In de minuut 27, Een speler van Central Coast staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh teruggefloten.
28' In de minuut 28, Hoekschop voor Central Coast in Central Coast Stadium. Angel Yesid Torres Quinones neemt deze vanaf links.
28' Hoekschop voor Central Coast in Central Coast Stadium. Angel Yesid Torres Quinones neemt deze vanaf links.
28' Door een doelpunt van Marco Tulio Oliveira Lemos loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Gosford.
30' Buitenspel Central Coast. Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh fluit de thuisploeg terug in Central Coast Stadium.
30' In de minuut 30, Buitenspel Central Coast. Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh fluit de thuisploeg terug in Central Coast Stadium.
31' In de minuut 31, Stallion FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Cristian Ivanovsky in Central Coast Stadium.
31' Stallion FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Cristian Ivanovsky in Central Coast Stadium.
31' De uitploeg verkleint het gat tot een 2-1 achterstand door een doelpunt met het hoofd van Juan Trujillo.
34' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh toont Abraham Placito (Stallion FC) de gele kaart.
34' Central Coast mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
35' In de minuut 35, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stallion FC in Gosford.
37' Mikael Doka neemt de door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh gegeven hoekschop voor Central Coast in Gosford.
38' Central Coast krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Stallion FC.
39' In de minuut 39, De uitploeg krijgt een doeltrap in Gosford.
39' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh.
39' De bal is over de achterlijn geweest. Stallion FC mag een doeltrap nemen.
40' In de minuut 40, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Gamini Nivon Robesh een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Gosford.
40' Arbiter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Central Coast op de eigen helft.
42' Inworp op de eigen helft voor Central Coast.
43' In de minuut 43, In Central Coast Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
43' Vrije trap in Central Coast Stadium. Op de helft van Central Coast mag Stallion FC een vrije trap nemen.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gosford.
44' Het voorbereidende werk werd verricht door Angel Yesid Torres Quinones.
45' + 1 Stallion FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Central Coast.
45' + 1 In de minuut 45, De scherpte ontbreekt bij Junior Ngong Sam (Stallion FC). Zijn poging mist doel in Gosford.
45' + 1 Doeltrap voor Central Coast in Central Coast Stadium.
45' + 1 Het spel ligt even stil: Mikael Doka (Central Coast) is geblesseerd.
45' + 2 In de minuut 45, We spelen 2 minuten extra in Central Coast Stadium.
45' + 2 Mikael Doka (Central Coast) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, Gamini Nivon Robesh geeft het fluitsignaal in Central Coast Stadium. Stallion FC mag de tweede helft aftrappen.
46' Trainer Ernest Nierras gebruikt zijn eerste wissel. Shirmar Felongco wordt door Nathan Rilloraza vervangen bij de uitploeg.
46' Inworp Stallion FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' In de minuut 47, Doeltrap voor Stallion FC in Central Coast Stadium.
48' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Central Coast Stadium.
48' Doelpoging Central Coast! Het schot van Angel Yesid Torres Quinones gaat niet tussen de palen.
48' In de minuut 48, De uitploeg krijgt een doeltrap in Gosford.
49' De bal is over de achterlijn geweest. Stallion FC mag een doeltrap nemen.
50' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50' In de minuut 50, De uitploeg vervangt Juan Trujillo door Yuta Nomura.
51' Inworp voor Stallion FC in Central Coast Stadium op de eigen helft.
53' In Gosford krijgt Stallion FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
56' In de minuut 56, Inworp voor Central Coast in de buurt van het vijandige doel in Central Coast Stadium.
57' De marge wordt vergroot door een doelpunt van Dylan Wenzel-Halls. 4-1!
59' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Stallion FC een vrije trap op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Gosford.
62' Central Coast gebruikt de eerste wissel. Alou Kuol vervangt Dylan Wenzel-Halls.
62' De tweede wissel van Central Coast. Christian Theoharous komt erin voor William Wilson in Central Coast Stadium.
62' In de minuut 62, Central Coast brengt Storm Roux in de plaats van Mikael Doka.
63' Central Coast mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Angel Yesid Torres Quinones in Central Coast Stadium.
63' In de minuut 63, Marco Tulio Oliveira Lemos met de assist.
65' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh fluit voor buitenspel van Central Coast.
68' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68' In de minuut 68, Inworp voor Stallion FC in Central Coast Stadium op de eigen helft.
69' Inworp op de eigen helft voor Central Coast.
70' Central Coast loopt uit naar een comfortabele 6-1 voorsprong dankzij Alou Kuol.
73' Inworp Stallion FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74' In de minuut 74, Trainer Mark Jackson (Central Coast) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Maximilien Balard door Brad Tapp.
74' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Stallion FC een inworp toe op de helft van Central Coast.
75' Doelpunt! Angel Yesid Torres Quinones breidt de voorsprong uit. Central Coast leidt met 7-1.