1' Scheidsrechter Pranjal Banerjee fluit voor het begin van de eerste helft. Stallion FC trapt af in Bali.
1' In de minuut 1, In Kapten I Wayan Dipta Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Poging met het hoofd van Ilija Spasojevic (Bali United), maar hij mist het doel.
2' Doeltrap voor Stallion FC in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
4' In de minuut 4, Stallion FC krijgt van scheidsrechter Pranjal Banerjee op eigen helft een vrije trap toegewezen.
4' Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent Stallion FC een inworp toe op de helft van Bali United.
4' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bali.
5' In de minuut 5, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Pranjal Banerjee een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bali.
6' In Bali krijgt Stallion FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
8' Bali United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pranjal Banerjee op de helft van Stallion FC.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft Stallion FC een vrije trap op de eigen helft.
9' Arbiter Pranjal Banerjee kent een vrije trap toe aan Stallion FC op de eigen helft.
11' Vrije trap voor Bali United op de helft van Stallion FC.
12' In de minuut 12, Inworp voor Stallion FC in Kapten I Wayan Dipta Stadium op de eigen helft.
13' Inworp voor Bali United op de helft van Stallion FC.
14' Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft een inworp aan Bali United op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
15' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bali.
16' Bali United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pranjal Banerjee in Bali.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft Stallion FC een doeltrap.
18' Buitenspel Bali United. Scheidsrechter Pranjal Banerjee fluit de thuisploeg terug in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
19' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Kraig Bonanken (Stallion FC).
19' In de minuut 19, Kapten I Wayan Dipta Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Bali.
20' Buitenspelpositie voor Ilija Spasojevic (Bali United) in Kapten I Wayan Dipta Stadium (Bali).
20' Kraig Bonanken (Stallion FC) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Bali.
20' In de minuut 20, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
21' Inworp voor Stallion FC op de helft van Bali United.
22' In Kapten I Wayan Dipta Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
22' In de minuut 22, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bali.
22' Inworp op de eigen helft voor Bali United.
23' Inworp Stallion FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
23' In de minuut 23, Het staat 1-0 in Kapten I Wayan Dipta Stadium! Made Andhika zet de thuisploeg op voorsprong.
23' Het voorbereidende werk werd verricht door Eber Bessa.
26' Hoekschop voor Bali United in Kapten I Wayan Dipta Stadium. Eber Bessa neemt deze vanaf links.
26' In de minuut 26, In Bali kopt Elias Dolah (Bali United) de bal, maar mist doel.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Stallion FC mag een doeltrap nemen.
27' Bali United mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Mohammed Rashid in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
28' In de minuut 28, Mohammed Rashid neemt de door scheidsrechter Pranjal Banerjee gegeven hoekschop voor Bali United in Bali.
28' De kopbal van Ilija Spasojevic belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Bali United.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stallion FC in Bali.
31' In de minuut 31, Vanaf rechts mag Mohammed Rashid een hoekschop nemen voor Bali United in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
31' De kopbal van Ardi Idrus (Bali United) mist het doel van de tegenstander.
31' Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft Stallion FC een doeltrap.
32' In de minuut 32, Bali United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pranjal Banerjee in Bali.
32' Inworp Stallion FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent Bali United een inworp toe op de helft van Stallion FC.
33' In de minuut 33, Bali United bouwt zijn voorsprong in Bali uit tot 2-0 dankzij een doelpunt van Mohammed Rashid.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Bali United mag een doeltrap nemen.
35' Stallion FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pranjal Banerjee op de helft van Bali United.
37' In de minuut 37, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
38' Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' Inworp voor Stallion FC in Kapten I Wayan Dipta Stadium op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft een inworp aan Bali United op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
41' Inworp op de eigen helft voor Stallion FC.
43' Bali United moet opletten als Stallion FC van scheidsrechter Pranjal Banerjee een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
43' In de minuut 43, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
45' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bali.
45' Inworp voor Stallion FC in de buurt van het vijandige doel in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, 3 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bali United in Bali.
45' + 1 Kapten I Wayan Dipta Stadium ziet hoe Bali United een vrije trap tegen krijgt omdat Rahmat Arjuna Reski buitenspel staat.
45' + 2 In de minuut 45, Bali United krijgt een schietkans via Irfan Jaya, maar scoort niet.
45' + 2 Stallion FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pranjal Banerjee op de helft van Bali United.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, Bali United trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Doeltrap voor Stallion FC in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
47' Bali United mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
48' In de minuut 48, Arbiter Pranjal Banerjee kent een vrije trap toe aan Stallion FC op de eigen helft.
49' Inworp op de eigen helft voor Bali United.
49' Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50' In de minuut 50, De poging van Yuta Nomura (Stallion FC) mist doel in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
50' De bal is over de achterlijn geweest. Bali United mag een doeltrap nemen.
51' Bali United mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Stallion FC in Bali.
51' In de minuut 51, Bali United loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij Elias Dolah.
53' Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft Stallion FC een vrije trap op de eigen helft.
55' Er wordt weer gevoetbald!
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent een vrije trap toe aan Stallion FC, te nemen op de helft van Bali United.
57' De thuisploeg vervangt Rahmat Arjuna Reski door Taufik Hidayat.
57' Bali United heeft Mohammed Rashid gewisseld. Tegar Infantri neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alessandro Stefano Cugurra Rodrigues.
58' In de minuut 58, Vrije trap in Kapten I Wayan Dipta Stadium. Op de helft van Stallion FC mag Bali United een vrije trap nemen.
58' De uitploeg incasseert geel op naam van Kenneth Pryde.
60' Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft een inworp aan Bali United op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
61' In de minuut 61, Vrije trap voor Bali United op de helft van Stallion FC.
63' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bali.
63' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Pranjal Banerjee een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bali.
65' In de minuut 65, Trainer Ernest Nierras (Stallion FC) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Shirmar Felongco door Jayvee Kallukaran.
65' Wissel in Bali: Jorrel Aristorenas vervangt Yuta Nomura bij Stallion FC.
65' De thuisploeg zit op rozen als Eber Bessa de score uitbouwt naar 4-0 in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
67' In de minuut 67, Een schot van Jayvee Kallukaran (Stallion FC) wordt tegengehouden door de verdediging van Bali United in Bali.
67' Inworp voor Stallion FC op de helft van Bali United.
68' Bali United schiet tussen de palen, maar Made Andhika ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Bali.
69' In de minuut 69, Bij Bali United komt Muhammad Ridho er in. Hij vervangt Adilson Aguero dos Santos.
69' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stallion FC in Bali.
69' Bali United brengt Gede Sunu in de plaats van Ricky Fajrin Saputra.
69' In de minuut 69, Jayvee Kallukaran legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 4-1.
72' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
73' In de minuut 73, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
73' De 3 wissel van Stallion FC. Jordan Jarvis komt erin voor Miguel Mendoza in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
73' De uitploeg wisselt Kraig Bonanken voor Christian Schaffner.
73' In de minuut 73, Inworp voor Bali United in Kapten I Wayan Dipta Stadium op de eigen helft.
74' Bali United krijgt van scheidsrechter Pranjal Banerjee op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75' Scheidsrechter Pranjal Banerjee kent Stallion FC een inworp toe op de helft van Bali United.
76' In de minuut 76, Irfan Jaya (Bali United) staat buitenspel in Bali, gezien door scheidsrechter Pranjal Banerjee.
77' Griffin Connor Isip McDaniel scoort met het hoofd en brengt Stallion FC dichterbij in Kapten I Wayan Dipta Stadium. 4-2.
77' Jayvee Kallukaran met de assist.
78' In de minuut 78, Buitenspel Bali United. Ilija Spasojevic wordt teruggefloten door scheidsrechter Pranjal Banerjee.
79' Bali United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pranjal Banerjee in Bali.
79' Jajang Mulyana mist het doel en scoort niet voor Bali United.
79' In de minuut 79, De uitploeg krijgt een doeltrap in Bali.
80' Inworp Bali United. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80' Bali United gebruikt de 5 wissel. Jefferson Mateus de Assis Estacio vervangt Ilija Spasojevic.
81' In de minuut 81, Trainer Ernest Nierras gebruikt zijn 5 wissel. Juan Trujillo wordt door Jowarren Bedia vervangen bij de uitploeg.
82' Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft een inworp aan Bali United op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
84' Een doelpoging van Jefferson Mateus de Assis Estacio (Bali United) mist scherpte.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft Stallion FC een doeltrap.
84' Doeltrap voor Stallion FC in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
85' De verdediging van Stallion FC blokkeert een schot van Irfan Jaya (Bali United).
85' In de minuut 85, De scherpte ontbreekt bij Irfan Jaya (Bali United). Zijn poging mist doel in Bali.
85' De uitploeg krijgt een doeltrap in Bali.
86' Inworp voor Stallion FC in Kapten I Wayan Dipta Stadium op de eigen helft.
86' In de minuut 86, In Kapten I Wayan Dipta Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86' Treffer in Kapten I Wayan Dipta Stadium! Bali United scoort via Jefferson Mateus de Assis Estacio de 5-2 en loopt verder uit.
86' De voorzet kwam van Irfan Jaya.
90' Inworp Bali United. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' Vergeefse doelpoging Irfan Jaya (Bali United) in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
90' Schot op doel van Irfan Jaya. Maar zonder doelpunt voor Bali United als gevolg.