1' Stallion FC trapt af wanneer scheidsrechter Ali Reda in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kuala Terengganu.
2' Buitenspelpositie Terengganu.
2' Buitenspel Terengganu.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Ali Reda kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' Inworp voor Terengganu op de helft van Stallion FC.
5' Inworp voor Stallion FC in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Ali Reda aan de uitploeg.
7' Treffer in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium! Stallion FC maakt er 0-1 van. Griffin Connor Isip McDaniel is de doelpuntenmaker.
9' Arbiter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Terengganu op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Stallion FC krijgt van scheidsrechter Ali Reda op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' Scheidsrechter Ali Reda geeft Stallion FC een vrije trap op de eigen helft.
12' Inworp Terengganu. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' In de minuut 12, Stallion FC moet opletten als Terengganu van scheidsrechter Ali Reda een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
13' Inworp voor Terengganu ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kuala Terengganu.
15' Terengganu krijgt een schietkans via Habeeb Haroun, maar scoort niet in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
16' In de minuut 16, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
17' Scheidsrechter Ali Reda geeft een inworp aan Terengganu op de eigen helft in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
18' Juan Trujillo neemt de door scheidsrechter Ali Reda gegeven hoekschop voor Stallion FC in Kuala Terengganu.
19' In de minuut 19, Een speler van Terengganu staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ali Reda teruggefloten.
19' Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium ziet hoe Stallion FC een vrije trap tegen krijgt omdat Griffin Connor Isip McDaniel buitenspel staat.
20' Scheidsrechter Ali Reda geeft Terengganu een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Stallion FC.
21' In de minuut 21, De scherpte ontbreekt bij Muhd Shahrul Nizam bin Ros Hasni (Terengganu). Zijn poging mist doel.
21' Doeltrap voor Stallion FC in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
22' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stallion FC in Kuala Terengganu.
23' In de minuut 23, Gele kaart in Kuala Terengganu: Muhd Shahrul Nizam bin Ros Hasni (Terengganu) gaat op de bon bij scheidsrechter Ali Reda.
23' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ali Reda een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kuala Terengganu.
25' Scheidsrechter Ali Reda kent Stallion FC een inworp toe op de helft van Terengganu.
25' In de minuut 25, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
26' Inworp op de eigen helft voor Stallion FC.
27' Stallion FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ali Reda op de helft van Terengganu.
27' In de minuut 27, In Kuala Terengganu krijgt Terengganu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
28' Stallion FC verdedigt een schot van Sony Norde, waardoor Terengganu niet tot scoren komt.
29' Terengganu krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ali Reda in Kuala Terengganu.
29' In de minuut 29, Engku Muhammad Nur Shakir (Terengganu) schiet de bal op de paal in Kuala Terengganu.
29' Muhd Shahrul Nizam bin Ros Hasni (Terengganu) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Stallion FC.
29' Hoekschop voor Terengganu in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium. Sony Norde neemt deze vanaf links.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Ali Reda geeft Stallion FC een doeltrap.
29' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kuala Terengganu.
29' De bal is over de achterlijn geweest. Stallion FC mag een doeltrap nemen.
31' In de minuut 31, De onderbreking is afgelopen.
32' Terengganu mag een hoekschop nemen vanaf links via Sony Norde in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
33' Inworp voor Terengganu op de helft van Stallion FC.
34' In de minuut 34, Vrije trap voor Stallion FC op de helft van Terengganu.
35' Scheidsrechter Ali Reda geeft een inworp aan Stallion FC op de eigen helft in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
36' Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium ziet hoe Habeeb Haroun op doel schiet, maar niet scoort voor Terengganu.
36' In de minuut 36, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Terengganu in Kuala Terengganu.
37' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
39' Terengganu in buitenspelpositie.
41' In de minuut 41, Vergeefse doelpoging Juan Trujillo (Stallion FC) in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
41' Stallion FC loopt uit naar een comfortabele 0-2 voorsprong dankzij Junior Ngong Sam.
42' Vrije trap in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium. Op de helft van Stallion FC mag Terengganu een vrije trap nemen.
42' In de minuut 42, Terengganu krijgt een schietkans via Ivan Mamut, maar scoort niet.
42' In Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
43' De uitploeg krijgt een doeltrap in Kuala Terengganu.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Ali Reda kent Terengganu een inworp toe op de helft van Stallion FC.
44' Scheidsrechter Ali Reda fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Kuala Terengganu.
45' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, We spelen 3 minuten extra in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
45' + 2 Een schot van Engku Muhammad Nur Shakir (Terengganu) wordt tegengehouden door de verdediging van Stallion FC in Kuala Terengganu.
45' + 3 Goal! Sony Norde scoort voor Terengganu en maakt er 1-2 van.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Ali Reda maakt een einde aan de eerste helft.
46' De tweede helft gaat van start in Kuala Terengganu. Terengganu mag aftrappen als scheidsrechter Ali Reda fluit.
46' Trainer Tomislav Steinbruckner gebruikt zijn 1 wissel. Engku Muhammad Nur Shakir wordt door Adisak Kraisorn vervangen bij de thuisploeg.
46' In de minuut 46, Terengganu brengt Mohd Norhakim bin Hassan in de plaats van Nik Muhammad Sharif Haseefy Bin Mohd Lazim.
46' De bal is over de achterlijn geweest. Stallion FC mag een doeltrap nemen.
47' Scheidsrechter Ali Reda kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Inworp op de eigen helft voor Terengganu.
48' Scheidsrechter Ali Reda fluit voor buitenspel van Terengganu.
49' Inworp Stallion FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' In de minuut 49, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
50' Inworp voor Terengganu in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium op de eigen helft.
51' Stallion FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ali Reda op de helft van Terengganu.
51' In de minuut 51, Shirmar Felongco vervangt Griffin Connor Isip McDaniel bij de uitploeg.
52' Doeltrap voor Stallion FC in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
53' In Kuala Terengganu wordt een kopbal van Ivan Mamut tegengehouden door de verdediging van Stallion FC.
54' In de minuut 54, Vergeefse doelpoging Sony Norde (Terengganu).
55' Inworp Terengganu. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
56' Inworp voor Stallion FC in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium op de eigen helft.
57' In de minuut 57, Wissel in Kuala Terengganu: Kenneth Pryde vervangt Abner Dos Santos bij Stallion FC.
57' De uitploeg vervangt Nathan Rilloraza door Christian Schaffner.
58' Scheidsrechter Ali Reda geeft een inworp aan Terengganu op de eigen helft in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
59' In de minuut 59, Schot op doel van Junior Ngong Sam. Maar zonder doelpunt voor Stallion FC als gevolg.
59' Stallion FC gebruikt de 4 wissel. Jordan Jarvis vervangt Miguel Mendoza.
59' Inworp op de eigen helft voor Stallion FC.
61' In de minuut 61, Terengganu schiet tussen de palen, maar Ivan Mamut ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
61' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kuala Terengganu.
62' Inworp voor Stallion FC in de buurt van het vijandige doel in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
62' In de minuut 62, Trainer Tomislav Steinbruckner (Terengganu) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Ivan Mamut door Muhammad Syahmi Zamri.
62' De 4 wissel van Terengganu. Mohammed Arif Fadzilah Abu Bakar komt erin voor Muhamad Alif Bin Zakaria in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
62' Scheidsrechter Ali Reda geeft Terengganu een vrije trap op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Eerste gele kaart voor Habeeb Haroun (Terengganu) in Kuala Terengganu.
63' Scheidsrechter Ali Reda kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63' Scheidsrechter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Terengganu, te nemen op de helft van Stallion FC.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Ali Reda geeft Stallion FC een doeltrap.
65' Inworp voor Stallion FC op de helft van Terengganu.
65' Terengganu krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ali Reda op de helft van Stallion FC.
65' In de minuut 65, Inworp Stallion FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67' In Kuala Terengganu krijgt Terengganu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67' Christian Schaffner gaat in het boekje van de scheidsrechter.
67' In de minuut 67, De uitploeg krijgt een doeltrap in Kuala Terengganu.
68' Arbiter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Terengganu op de eigen helft.
69' Inworp voor Terengganu ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kuala Terengganu.
69' In de minuut 69, Stallion FC moet opletten als Terengganu van scheidsrechter Ali Reda een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69' Stallion FC moet uitkijken als Terengganu een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
70' Sony Norde schiet op doel maar scoort niet voor Terengganu.
71' In de minuut 71, Een doelpoging van Junior Ngong Sam (Stallion FC) mist scherpte.
71' De bal is over de achterlijn geweest. Terengganu mag een doeltrap nemen.
71' Vanaf links mag Sony Norde een hoekschop nemen voor Terengganu in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
72' In de minuut 72, Buitenspel Terengganu. Sony Norde wordt teruggefloten door scheidsrechter Ali Reda.
73' Scheidsrechter Ali Reda geeft Stallion FC een doeltrap.
73' Stallion FC heeft Juan Trujillo gewisseld. Mike Menzi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ernest Nierras.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Ali Reda kent Terengganu een inworp toe op de helft van Stallion FC.
74' Vrije trap voor Terengganu op de helft van Stallion FC.
75' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
75' In de minuut 75, De poging van Habeeb Haroun (Terengganu) mist doel.
75' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stallion FC in Kuala Terengganu.
76' Trainer Tomislav Steinbruckner gebruikt zijn 5 wissel. Nurillo Tukhtasinov wordt door Liridon Krasniqi vervangen bij de thuisploeg.
76' In de minuut 76, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kuala Terengganu.
77' Scheidsrechter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Terengganu, te nemen op de helft van Stallion FC.
77' De scherpte ontbreekt bij Mohammed Arif Fadzilah Abu Bakar (Terengganu). Zijn poging mist doel in Kuala Terengganu.
77' In de minuut 77, Doeltrap voor Stallion FC in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
78' Bij Terengganu bevindt Sony Norde zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Ali Reda.
80' Buitenspel Terengganu. Sony Norde wordt teruggefloten.
81' In de minuut 81, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stallion FC in Kuala Terengganu.
83' Stallion FC krijgt van scheidsrechter Ali Reda op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84' In Kuala Terengganu krijgt Terengganu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84' In de minuut 84, Liridon Krasniqi (Terengganu) krijgt geel van scheidsrechter Ali Reda in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium en moet oppassen.
85' Sony Norde neemt de door scheidsrechter Ali Reda gegeven hoekschop voor Terengganu in Kuala Terengganu.
86' Sony Norde (Terengganu) staat buitenspel.
86' In de minuut 86, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
86' In Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87' Vrije trap in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium. Op de helft van Stallion FC mag Terengganu een vrije trap nemen.
88' In de minuut 88, Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium ziet de poging van Muhammad Syahmi Zamri smoren in de verdediging van Stallion FC.
89' Junior Ngong Sam van Stallion FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
89' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
89' In de minuut 89, Terengganu krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ali Reda in Kuala Terengganu.
90' Junior Ngong Sam (Stallion FC) is weer terug binnen de lijnen.
90' Inworp op de eigen helft voor Stallion FC.
90' + 1 5 minuten extra tijd in Kuala Terengganu.
90' + 1 Arbiter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Terengganu op de eigen helft.
90' + 1 Sony Norde deed het voorbereidende werk.
90' + 2 Scheidsrechter Ali Reda geeft Terengganu een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Stallion FC.
90' + 3 Terengganu mag een hoekschop nemen vanaf links via Sony Norde in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.
90' + 3 Stallion FC blokkeert de kopbal van Muhammad Syahmi Zamri (Terengganu) in Kuala Terengganu.
90' + 4 Abraham Placito blesseert zich bij Stallion FC, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Sultan Mizan Zainal Abidin Stadium.