1' Scheidsrechter Bouchra Karboubi fluit voor het begin van de eerste helft. Vietnam trapt af in Auckland.
1' Het spel ligt even stil in Auckland. Trinity Rodman (VS Women) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
3' In de minuut 3, Inworp voor VS Women op de helft van Vietnam.
3' Vrije trap voor VS Women op de helft van Vietnam.
4' De verdediging van Vietnam blokkeert een schot van Alex Morgan (VS Women).
4' In de minuut 4, Doelpoging VS Women! Het schot van Andi Sullivan gaat niet tussen de palen.
4' Vrije trap in Eden Park. Op de helft van Vietnam mag VS Women een vrije trap nemen.
5' Lindsey Horan mist een kopkans voor VS Women.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Vietnam een doeltrap.
6' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Vietnam, te nemen op de helft van VS Women.
6' Trinity Rodman kan weer verder bij VS Women.
6' In de minuut 6, Inworp op de eigen helft voor VS Women.
7' VS Women schiet tussen de palen, maar Lindsey Horan ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Auckland.
7' In Auckland krijgt Vietnam op de eigen helft een vrije trap te nemen.
7' In de minuut 7, Inworp voor Vietnam in Eden Park op de eigen helft.
9' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Vietnam op de eigen helft in Eden Park.
9' In de minuut 9, Vietnam krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van VS Women.
11' In de minuut 11, Vietnam krijgt van scheidsrechter Bouchra Karboubi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan VS Women, te nemen op de helft van Vietnam.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Vietnam mag een doeltrap nemen.
12' In de minuut 12, VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Vietnam.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vietnam in Auckland.
13' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent VS Women een inworp toe op de helft van Vietnam.
14' De assist kwam van Alex Morgan.
15' Inworp voor VS Women in Eden Park op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Inworp voor VS Women op de helft van Vietnam.
16' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent VS Women een inworp toe op de helft van Vietnam.
17' VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Vietnam.
18' In de minuut 18, Inworp op de eigen helft voor Vietnam.
19' Savannah Marie Demelo schiet op doel maar scoort niet voor VS Women.
20' Arbiter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Vietnam op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Een speler van VS Women staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Bouchra Karboubi teruggefloten.
21' Savannah Marie Demelo (VS Women) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Vietnam.
22' Vrije trap in Eden Park. Op de helft van Vietnam mag VS Women een vrije trap nemen.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Vietnam een vrije trap op de eigen helft.
25' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Vietnam op de eigen helft in Eden Park.
25' Sophia Smith (VS Women) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Vietnam in Eden Park.
26' In de minuut 26, VS Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Savannah Marie Demelo in Eden Park.
26' Inworp voor VS Women op de helft van Vietnam.
27' Doeltrap voor Vietnam in Eden Park.
28' In de minuut 28, De scherpte ontbreekt bij Alex Morgan (VS Women). Zijn poging mist doel.
28' De bal is over de achterlijn geweest. Vietnam mag een doeltrap nemen.
29' Scheidsrechter Bouchra Karboubi fluit voor buitenspel van VS Women.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan VS Women op een gevaarlijke plek voor Vietnam.
31' Lindsey Horan mist het doel en scoort niet voor VS Women in Eden Park.
31' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vietnam in Auckland.
32' In de minuut 32, Vietnam krijgt van scheidsrechter Bouchra Karboubi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' Inworp voor VS Women in de buurt van het vijandige doel in Eden Park.
33' Sophia Smith mist het doel en scoort niet voor VS Women.
33' In de minuut 33, Doeltrap voor Vietnam in Eden Park.
35' Vanaf links mag Andi Sullivan een hoekschop nemen voor VS Women in Eden Park.
35' In Eden Park ziet Julie Ertz (VS Women) zijn kopbal op doel gered worden door Vietnam.
35' In de minuut 35, Vietnam krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van VS Women.
38' Vrije trap voor VS Women op de helft van Vietnam.
40' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Vietnam een doeltrap.
43' In de minuut 43, VS Women mag het vanaf elf meter proberen.
44' Alex Morgan (VS Women) mist de door scheidsrechter Bouchra Karboubi gegeven strafschop.
44' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Vietnam een doeltrap.
45' In de minuut 45, Alex Morgan (VS Women) raakt geblesseerd in Auckland. Scheidsrechter Bouchra Karboubi legt de wedstrijd even stil.
45' + 1 Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent VS Women een inworp toe op de helft van Vietnam.
45' + 1 We spelen 8 minuten extra in Eden Park.
45' + 2 In de minuut 45, Vrije trap voor Vietnam op de helft van VS Women.
45' + 2 Inworp voor Vietnam op de helft van VS Women.
45' + 3 VS Women is weer compleet nu Alex Morgan weer terug het veld in mag.
45' + 3 In de minuut 45, Vrije trap in Eden Park. Op de helft van Vietnam mag VS Women een vrije trap nemen.
45' + 3 Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent VS Women een inworp toe op de helft van Vietnam.
45' + 4 Vietnam krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van VS Women.
45' + 5 In de minuut 45, Eden Park ziet hoe Sophia Smith op doel schiet, maar niet scoort voor VS Women.
45' + 5 Andi Sullivan neemt de door scheidsrechter Bouchra Karboubi gegeven hoekschop voor VS Women in Auckland.
45' + 5 Vergeefse doelpoging Alex Morgan (VS Women) in Eden Park.
45' + 7 In de minuut 45, VS Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi in Auckland.
45' + 7 Doelpunt! Sophia Smith breidt de voorsprong uit. VS Women leidt met 2-0.
45' + 11 Arbiter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan VS Women op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Bouchra Karboubi aan dat we gaan rusten in Auckland's Eden Park.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van VS Women.
46' Vietnam brengt Van Su Ngan Thi in de plaats van Thi Tuyet Dung Nguyen.
46' In de minuut 46, De scherpte ontbreekt bij Sophia Smith (VS Women). Zijn poging mist doel in Auckland.
46' De bal is over de achterlijn geweest. Vietnam mag een doeltrap nemen.
47' Inworp op de eigen helft voor Vietnam.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Vietnam op de eigen helft in Eden Park.
48' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor VS Women in de buurt van het doel van Vietnam.
49' Julie Ertz met de kopkans! Geen doelpunt voor VS Women in Eden Park.
49' In de minuut 49, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vietnam in Auckland.
50' Inworp voor Vietnam op de helft van VS Women.
50' Een doelpoging van Lindsey Horan (VS Women) mist scherpte.
50' In de minuut 50, Doeltrap voor Vietnam in Eden Park.
51' De defensie van Vietnam voorkomt dat een kopbal van Alex Morgan (VS Women) in het doel belandt.
52' Scheidsrechter Bouchra Karboubi legt de wedstrijd even stil om Le Thị Diem My (Vietnam) aan een blessure te laten behandelen in Auckland.
53' In de minuut 53, Le Thị Diem My lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Vietnam.
53' VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Vietnam.
54' Vanaf links mag Savannah Marie Demelo een hoekschop nemen voor VS Women in Eden Park.
54' In de minuut 54, VS Women mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
55' Andi Sullivan neemt de door scheidsrechter Bouchra Karboubi gegeven hoekschop voor VS Women in Auckland.
56' Inworp voor Vietnam in Eden Park op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Lindsey Horan (VS Women) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
57' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Vietnam een vrije trap op de eigen helft.
57' Inworp op de eigen helft voor Vietnam.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft VS Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vietnam.
58' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan VS Women, te nemen op de helft van Vietnam.
59' Thi Bich Thuy Nguyen blesseert zich bij Vietnam, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Eden Park.
60' In de minuut 60, Lindsey Horan (VS Women) ziet zijn kopbal niet in het doel van Vietnam belanden.
60' Scheidsrechter Bouchra Karboubi fluit voor buitenspel van VS Women.
61' Coach Duc Chung Mai (Vietnam) moet ingrijpen en brengt Thi My Anh Nguyen voor de geblesseerde Thi Bich Thuy Nguyen.
61' In de minuut 61, Thi Bich Thuy Nguyen (Vietnam) is weer terug binnen de lijnen.
61' Inworp voor VS Women op de helft van Vietnam.
61' Vietnam gebruikt de tweede wissel. Thi Kieu Chuong vervangt Luong Thi Thu Thuong.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Vietnam op de eigen helft in Eden Park.
62' VS Women brengt Megan Rapinoe in de plaats van Alex Morgan.
63' VS Women gebruikt de tweede wissel. Rose Lavelle vervangt Savannah Marie Demelo.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent VS Women een inworp toe op de helft van Vietnam.
64' Inworp voor Vietnam in Eden Park op de eigen helft.
65' Inworp op de eigen helft voor Vietnam.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan VS Women op de eigen helft in Eden Park.
67' De scherpte ontbreekt bij Emily Ann Fox (VS Women). Zijn poging mist doel.
67' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Vietnam een doeltrap.
67' In de minuut 67, In Auckland krijgt Vietnam op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69' De bal is over de achterlijn geweest. Vietnam mag een doeltrap nemen.
70' Doeltrap voor Vietnam in Eden Park.
71' In de minuut 71, Inworp voor Vietnam in Eden Park op de eigen helft.
71' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vietnam in Auckland.
71' Een doelpoging van Megan Rapinoe (VS Women) in Auckland mist scherpte.
72' In de minuut 72, Inworp op de eigen helft voor Vietnam.
73' Arbiter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Vietnam op de eigen helft.
73' Inworp voor VS Women in Eden Park op de eigen helft.
75' In de minuut 75, Doeltrap voor Vietnam in Eden Park.
75' De derde wissel van VS Women. Alyssa Thompson komt erin voor Trinity Rodman in Eden Park.
76' Huynh Nhu (Vietnam) krijgt geel van scheidsrechter Bouchra Karboubi in Eden Park en moet oppassen.
76' In de minuut 76, Vietnam brengt Pham Hai Yen in de plaats van Huynh Nhu.
77' Het voorbereidende werk werd verricht door Sophia Smith.
79' In de minuut 79, Vrije trap voor VS Women op de helft van Vietnam.
79' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vietnam in Auckland.
80' De poging van Megan Rapinoe (VS Women) mist doel.
81' In de minuut 81, VS Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi in Auckland.
81' Eden Park ziet de poging van Julie Ertz smoren in de verdediging van Vietnam.
81' VS Women mag een hoekschop nemen vanaf links via Megan Rapinoe in Eden Park.
82' In de minuut 82, De bal is over de achterlijn geweest. Vietnam mag een doeltrap nemen.
' Auckland verwelkomt vandaag 41107 in het Eden Park.
83' Buitenspelpositie VS Women.
84' In de minuut 84, VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Vietnam.
84' Wissel in Auckland: Kelley O'Hara vervangt Crystal Dunn bij VS Women.
84' VS Women gebruikt de vijfde wissel. Sofia Huerta vervangt Emily Ann Fox.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Vietnam een doeltrap.
86' Een schot van Rose Lavelle (VS Women) komt op de lat!
86' In Auckland krijgt Vietnam op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87' In de minuut 87, Inworp voor VS Women op de helft van Vietnam.
87' Vietnam krijgt van scheidsrechter Bouchra Karboubi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88' Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent Vietnam een inworp toe op de helft van VS Women.
89' In de minuut 89, Coach Duc Chung Mai voert noodgedwongen zijn vijfde wissel door. Tran Thi Hai Linh moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Duong Thi Van.
89' Tran Thi Hai Linh raakt geblesseerd bij Vietnam en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
90' Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Vietnam op de eigen helft in Eden Park.
90' + 1 Scheidsrechter Bouchra Karboubi laat nog 9 minuten doorspelen in Auckland.
90' + 2 Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Vietnam op de eigen helft in Eden Park.