1' De eerste helft is begonnen. Aarhus trapt af.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen geeft een inworp aan Broendby op de eigen helft in Brøndby Stadium.
1' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kopenhagen.
2' Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Daniel Wass neemt de door scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen gegeven hoekschop voor Broendby in Kopenhagen.
3' Buitenspel Broendby.
4' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Brøndby Stadium.
4' In de minuut 4, Inworp op de eigen helft voor Broendby.
8' Vanaf links mag Mikael Anderson een hoekschop nemen voor Aarhus in Brøndby Stadium.
8' Broendby krijgt van scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen geeft Broendby een doeltrap.
10' Inworp voor Aarhus in Brøndby Stadium op de eigen helft.
11' Vrije trap in Brøndby Stadium. Op de helft van Broendby mag Aarhus een vrije trap nemen.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen geeft Broendby een vrije trap op de eigen helft.
14' Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen kent Aarhus een inworp toe op de helft van Broendby.
14' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Peter Kjaersgaard-Andersen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kopenhagen.
16' In de minuut 16, Een doelpoging van Marko Divkovic (Broendby) mist scherpte.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Aarhus mag een doeltrap nemen.
16' Inworp Broendby. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' In de minuut 17, Inworp voor Aarhus in Brøndby Stadium op de eigen helft.
17' In Kopenhagen krijgt Broendby op de eigen helft een vrije trap te nemen.
18' Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen toont Yuito Suzuki (Broendby) de gele kaart.
19' In de minuut 19, Arbiter Peter Kjaersgaard-Andersen kent een vrije trap toe aan Aarhus op de eigen helft.
20' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Frederik Tingager (Aarhus).
21' Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen fluit de wedstrijd weer op gang in Brøndby Stadium.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen geeft een inworp aan Broendby op de eigen helft in Brøndby Stadium.
21' In Kopenhagen kan Frederik Tingager (Aarhus) weer verder.
22' Aarhus krijgt van scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' In de minuut 23, Aarhus krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen op de helft van Broendby.
23' Inworp op de eigen helft voor Broendby.
24' Inworp voor Broendby in de buurt van het vijandige doel in Brøndby Stadium.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen kent een vrije trap toe aan Broendby op een gevaarlijke plek voor Aarhus.
25' Daniel Wass deed het voorbereidende werk.
26' In de minuut 26, In Brøndby Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
27' Inworp Aarhus. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
28' Inworp op de eigen helft voor Aarhus.
28' In Kopenhagen krijgt Aarhus op de eigen helft een vrije trap te nemen.
28' In de minuut 28, Inworp voor Broendby in Brøndby Stadium op de eigen helft.
29' De scherpte ontbreekt bij Sean Klaiber (Broendby). Zijn poging mist doel in Kopenhagen.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Aarhus in Kopenhagen.
30' In de minuut 30, Inworp voor Broendby op de helft van Aarhus.
30' De verdediging van Aarhus blokkeert een schot van Yuito Suzuki (Broendby) in Brøndby Stadium.
31' Buitenspel Broendby. Marko Divkovic wordt teruggefloten door scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen.
31' In de minuut 31, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
32' Aarhus krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen op de helft van Broendby.
33' Aarhus krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen in Kopenhagen.
33' In de minuut 33, Aarhus schiet tussen de palen, maar Patrick Mortensen ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Kopenhagen.
34' Arbiter Peter Kjaersgaard-Andersen kent een vrije trap toe aan Aarhus op de eigen helft.
37' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Brøndby Stadium.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen geeft Broendby een vrije trap op de eigen helft.
39' Inworp Broendby. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' Doelpoging Broendby! Het schot van Josip Radosevic gaat niet tussen de palen in Kopenhagen.
40' In de minuut 40, De uitploeg krijgt een doeltrap in Kopenhagen.
40' Arbiter Peter Kjaersgaard-Andersen kent een vrije trap toe aan Broendby op de eigen helft.
42' Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen geeft Aarhus een vrije trap op de eigen helft.
43' Marko Divkovic met de assist.
45' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Brøndby Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, 3 minuten extra tijd.
45' + 1 Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen geeft een inworp aan Aarhus op de eigen helft in Brøndby Stadium.
45' + 2 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Brøndby Stadium.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Broendby ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kopenhagen.
45' + 3 Hoekschop voor Broendby in Brøndby Stadium. Daniel Wass neemt deze vanaf links.
45' + 4 Broendby schiet tussen de palen, maar Mathias Kvistgaarden ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen maakt een einde aan de eerste helft.
46' Begin van de tweede helft. Broendby verzorgt de aftrap.
46' Inworp voor Broendby in Brøndby Stadium op de eigen helft.
46' In de minuut 46, De 1 wissel van Aarhus. Janni Serra komt erin voor Jacob Andersen in Brøndby Stadium.
46' Aarhus brengt Michael Akoto in de plaats van Tobias Molgaard.
47' Eric Kahl vervangt Gift Links bij de uitploeg.
47' In de minuut 47, Wissel in Kopenhagen: Mads Emil Madsen vervangt Tobias Bech bij Aarhus.
47' Inworp op de eigen helft voor Aarhus.
48' Inworp Aarhus. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen kent een vrije trap toe aan Aarhus, te nemen op de helft van Broendby.
48' Sebastian Sebulonsen (Broendby) krijgt geel.
49' Patrick Mortensen brengt de uitploeg terug in de wedstrijd door de marge te verkleinen. 2-1!
51' In de minuut 51, In Kopenhagen krijgt Aarhus op de eigen helft een vrije trap te nemen.
53' Vrije trap voor Aarhus op de helft van Broendby.
54' Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen geeft een inworp aan Broendby op de eigen helft in Brøndby Stadium.
54' In de minuut 54, Broendby krijgt van scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' Inworp voor Broendby op de helft van Aarhus.
57' Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen kent Broendby een inworp toe op de helft van Aarhus.
58' Vergeefse doelpoging Daniel Wass (Broendby) in Brøndby Stadium.
58' Broendby mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Daniel Wass in Brøndby Stadium.
58' In de minuut 58, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Broendby in de buurt van het doel van Aarhus.
60' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kopenhagen.
64' Broendby mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Aarhus in Kopenhagen.
64' In de minuut 64, Brøndby Stadium ziet hoe Janni Serra op doel schiet, maar niet scoort voor Aarhus.
65' Inworp op de eigen helft voor Aarhus.
66' Inworp voor Broendby in Brøndby Stadium op de eigen helft.
67' In de minuut 67, De thuisploeg vervangt Sebastian Sebulonsen door Kevin Mensah.
67' Broendby heeft Yuito Suzuki gewisseld. Hakon Evjen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jesper Sorensen.
68' Doeltrap voor Aarhus in Brøndby Stadium.
69' In de minuut 69, In Kopenhagen krijgt Broendby op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70' Arbiter Peter Kjaersgaard-Andersen kent een vrije trap toe aan Aarhus op de eigen helft.
71' Scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen geeft Broendby een vrije trap op de eigen helft.
71' In de minuut 71, Gele kaart. Patrick Mortensen (Aarhus) gaat op de bon.
71' Aarhus moet opletten als Broendby van scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
73' De thuisploeg incasseert geel op naam van Marko Divkovic.
73' In de minuut 73, Trainer Jesper Sorensen (Broendby) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Josip Radosevic door Ohi Omoijuanfo.
73' Daniel Wass neemt de door scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen gegeven hoekschop voor Broendby in Kopenhagen.
74' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Brøndby Stadium.
76' In de minuut 76, Aarhus krijgt van scheidsrechter Peter Kjaersgaard-Andersen op eigen helft een vrije trap toegewezen.