1' Energi Viborg Arena ziet toe hoe Nordsjaelland de aftrap verricht als scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen fluit voor het begin van de wedstrijd.
2' Vergeefse doelpoging Ibrahim Osman (Nordsjaelland) in Energi Viborg Arena.
2' In de minuut 2, Inworp voor Nordsjaelland op de helft van Viborg.
3' Nordsjaelland moet opletten als Viborg van scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen geeft Nordsjaelland een vrije trap op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Viborg krijgt van scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' Nordsjaelland krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen in Viborg.
8' De bal is over de achterlijn geweest. Viborg mag een doeltrap nemen.
9' In de minuut 9, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Viborg.
10' Buitenspel Nordsjaelland. Ibrahim Osman wordt teruggefloten door scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen.
10' Viborg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen op de helft van Nordsjaelland.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen fluit voor buitenspel van Viborg.
12' In Energi Viborg Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' Vrije trap in Energi Viborg Arena. Op de helft van Nordsjaelland mag Viborg een vrije trap nemen.
15' In de minuut 15, Ibrahim Osman mist een kopkans voor Nordsjaelland.
15' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Viborg in Viborg.
17' Hoekschop voor Viborg in Energi Viborg Arena. Jean-Manuel Mbom neemt deze vanaf links.
17' In de minuut 17, De uitploeg krijgt een doeltrap in Viborg.
18' Inworp Viborg. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
18' Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen kent Viborg een inworp toe op de helft van Nordsjaelland.
19' In de minuut 19, Nordsjaelland krijgt een schietkans via Mario Dorgeles, maar scoort niet.
20' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Energi Viborg Arena.
20' In Energi Viborg Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' In de minuut 20, Inworp voor Viborg op de helft van Nordsjaelland.
21' Nordsjaelland mag een hoekschop nemen vanaf links via Daniel Svensson in Energi Viborg Arena.
22' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Viborg.
22' In de minuut 22, Doeltrap voor Viborg in Energi Viborg Arena.
23' Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen kent Viborg een inworp toe op de helft van Nordsjaelland.
24' Viborg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen op de helft van Nordsjaelland.
25' In de minuut 25, Daniel Svensson neemt de door scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen gegeven hoekschop voor Nordsjaelland in Viborg.
27' Vanaf rechts mag Jean-Manuel Mbom een hoekschop nemen voor Viborg in Energi Viborg Arena.
27' Jamie Jacobs kopt namens Viborg op doel, zonder doelpunt als resultaat.
27' In de minuut 27, De uitploeg krijgt een doeltrap in Viborg.
29' Vanaf rechts mag Jean-Manuel Mbom een hoekschop nemen voor Viborg in Energi Viborg Arena.
29' Viborg krijgt een schietkans via Isak Jensen, maar scoort niet in Energi Viborg Arena.
30' In de minuut 30, Vrije trap voor Nordsjaelland op de helft van Viborg.
32' Arbiter Dennis Wollenberg Rasmussen kent een vrije trap toe aan Nordsjaelland op de eigen helft.
33' Een doelpoging van Daniel Svensson (Nordsjaelland) in Viborg mist scherpte.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen geeft Viborg een doeltrap.
33' In Energi Viborg Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Een doelpoging van Ibrahim Osman (Nordsjaelland) mist scherpte.
35' Doeltrap voor Viborg in Energi Viborg Arena.
37' Vergeefse doelpoging Renato Junior (Viborg).
38' In de minuut 38, Inworp voor Nordsjaelland op de helft van Viborg.
38' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Viborg.
38' Het spel ligt even stil in Viborg. Martin Frese (Nordsjaelland) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
39' In de minuut 39, Gele kaart in Viborg: Jeppe Tverskov (Nordsjaelland) gaat op de bon bij scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen.
40' Nordsjaelland mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Daniel Svensson in Energi Viborg Arena.
41' Inworp voor Viborg in Energi Viborg Arena op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Energi Viborg Arena.
41' In Viborg kan Martin Frese (Nordsjaelland) weer verder.
43' Daniel Svensson neemt de door scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen gegeven hoekschop voor Nordsjaelland in Viborg.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen geeft Nordsjaelland een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Viborg.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Viborg in Viborg.
45' In Viborg krijgt Nordsjaelland op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen geeft een gele kaart aan Anosike Ementa (Viborg).
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor Viborg.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Viborg trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' De thuisploeg wisselt Jamie Jacobs voor Jakob Bonde.
47' In de minuut 47, Een schot van Ibrahim Osman (Nordsjaelland) smoort in de verdediging van Viborg.
47' Hoekschop voor Nordsjaelland in Energi Viborg Arena. Daniel Svensson neemt deze vanaf links.
47' Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen geeft een inworp aan Viborg op de eigen helft in Energi Viborg Arena.
48' In de minuut 48, In Viborg krijgt Nordsjaelland op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' De bal is over de achterlijn geweest. Viborg mag een doeltrap nemen.
52' Inworp voor Nordsjaelland ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Viborg.
54' In de minuut 54, Nordsjaelland krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen op de helft van Viborg.
54' Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen kent Nordsjaelland een inworp toe op de helft van Viborg.
54' Inworp voor Nordsjaelland op de helft van Viborg.
56' In de minuut 56, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Dennis Wollenberg Rasmussen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Viborg.
57' Inworp op de eigen helft voor Viborg.
59' Nordsjaelland schiet tussen de palen, maar Andreas Schjelderup ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
60' In de minuut 60, Nordsjaelland krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen in Viborg.
60' Nordsjaelland krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen in Viborg.
61' Nordsjaelland mag een hoekschop nemen vanaf links via Daniel Svensson in Energi Viborg Arena.
63' In de minuut 63, Hoekschop voor Nordsjaelland in Energi Viborg Arena. Daniel Svensson neemt deze vanaf links.
63' Andreas Schjelderup mist het doel en scoort niet voor Nordsjaelland.
63' Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen geeft Viborg een doeltrap.
64' In de minuut 64, Zan Zaletel raakt geblesseerd bij Viborg en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
64' Zan Zaletel kan weer verder bij Viborg.
65' Jean-Manuel Mbom maakt een ongelukkig eigen doelpunt en brengt zo de stand op 0-1.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen geeft een inworp aan Viborg op de eigen helft in Energi Viborg Arena.
68' Inworp voor Viborg in de buurt van het vijandige doel in Energi Viborg Arena.
69' Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen kent een vrije trap toe aan Viborg, te nemen op de helft van Nordsjaelland.
69' In de minuut 69, Viborg brengt Sergio Pereira Andrade in de plaats van Renato Junior.
69' Bij Viborg komt Alassana Jatta er in. Hij vervangt Anosike Ementa.
72' Trainer Johannes Hoff Thorup (Nordsjaelland) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Andreas Schjelderup door Benjamin Nygren.
72' In de minuut 72, Vanaf links mag Jean-Manuel Mbom een hoekschop nemen voor Viborg in Energi Viborg Arena.
73' Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen kent een vrije trap toe aan Nordsjaelland, te nemen op de helft van Viborg.
74' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Energi Viborg Arena.
75' In de minuut 75, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Viborg.
76' Alassana Jatta schiet op doel maar scoort niet voor Viborg.
78' Het spel ligt even stil: Ibrahim Osman (Nordsjaelland) is geblesseerd.
78' In de minuut 78, Bij de uitploeg moet de geblesseerde Ibrahim Osman plaats maken voor Christian Theodor Kjelder Rasmussen.
78' Jean-Manuel Mbom neemt de door scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen gegeven hoekschop voor Viborg in Viborg.
79' Schot op doel van Isak Jensen. Maar zonder doelpunt voor Viborg als gevolg.
79' In de minuut 79, Viborg mag een hoekschop nemen vanaf links via Jean-Manuel Mbom in Energi Viborg Arena.
79' Vanaf rechts mag Jean-Manuel Mbom een hoekschop nemen voor Viborg in Energi Viborg Arena.
80' Nordsjaelland krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen op de helft van Viborg.
81' In de minuut 81, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
81' Inworp Nordsjaelland. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82' Srdan Kuzmic schiet op doel maar scoort niet voor Viborg in Viborg.
82' In de minuut 82, In Energi Viborg Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83' De assist kwam van Christian Theodor Kjelder Rasmussen.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen kent Nordsjaelland een inworp toe op de helft van Viborg.
86' De thuisploeg vervangt Isak Jensen door Nigel Thomas.
87' Trainer Jacob Friis gebruikt zijn 5 wissel. Zan Zaletel wordt door Jakob Vester Nielsen vervangen bij de thuisploeg.
87' In de minuut 87, Inworp voor Nordsjaelland in Energi Viborg Arena op de eigen helft.
87' Nordsjaelland heeft Marcus Ingvartsen gewisseld. Rocco Ascone neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Johannes Hoff Thorup.
87' Lucas Hey vervangt Mario Dorgeles bij de uitploeg.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89' Vrije trap in Energi Viborg Arena. Op de helft van Nordsjaelland mag Viborg een vrije trap nemen.
90' Nordsjaelland krijgt van scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 1 In Viborg worden nog 5 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 3 Vrije trap voor Viborg op de helft van Nordsjaelland.
90' + 4 Scheidsrechter Dennis Wollenberg Rasmussen kent een vrije trap toe aan Viborg op een gevaarlijke plek voor Nordsjaelland.
90' + 5 De thuisploeg incasseert geel op naam van Sergio Pereira Andrade.