1' Pittodrie Stadium ziet toe hoe Aberdeen de aftrap verricht als scheidsrechter Daniel Siebert fluit voor het begin van de wedstrijd.
14' Amane Romeo deed het voorbereidende werk.
29' Valgeir Lunddal Fridriksson (Häcken) krijgt geel van scheidsrechter Daniel Siebert in Pittodrie Stadium en moet oppassen.
41' Het voorbereidende werk werd verricht door Mikkel Rygaard Jensen.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, Häcken mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Daniel Siebert fluit en we zijn begonnen.
54' Aberdeen mag het vanaf elf meter proberen.
55' Via een door Bojan Miovski benutte strafschop verkleint Aberdeen de achterstand tot 1-2.
61' In de minuut 61, Jacob Laursen vervangt Valgeir Lunddal Fridriksson bij de uitploeg.
67' Scheidsrechter Daniel Siebert toont Mikkel Rygaard Jensen (Häcken) de gele kaart.
70' Eerste gele kaart voor Jamie McGrath (Aberdeen) in Aberdeen.
73' In de minuut 73, De eerste wissel van Aberdeen. Ryan Duncan komt erin voor James McGarry in Pittodrie Stadium.
77' Ibrahim Sadiq (Häcken) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
78' Aberdeen gebruikt de tweede wissel. Ester Sokler vervangt Jamie McGrath.
80' De bal gaat op de stip voor Häcken.
81' In de minuut 81, Doelpunt in Aberdeen! Amor Layouni bouwt met een benutte strafschop de score verder uit tot 1-3.
88' Trainer Barry Gordon George Robson gebruikt zijn derde wissel. Shayden Morris wordt door Jonny Hayes vervangen bij de thuisploeg.
89' Nicky Devlin (Aberdeen) krijgt geel.
90' + 5 Gele kaart in Aberdeen: Luis Henrique Barros Lopes (Aberdeen) gaat op de bon bij scheidsrechter Daniel Siebert.
90' + 6 Häcken heeft Simon Sandberg gewisseld. Tomas Totland neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Per Mathias Hogmo.