1' De eerste helft is begonnen. Häcken trapt af.
1' In de minuut 1, Leandro Livramento Andrade legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
3' Scheidsrechter Juxhin Xhaja kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' Scheidsrechter Juxhin Xhaja fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Bakoe.
8' In de minuut 8, Een doelpoging van Ali Youssef (Häcken) mist scherpte.
8' De bal is over de achterlijn geweest. Qarabag mag een doeltrap nemen.
9' In Bakoe krijgt Häcken op de eigen helft een vrije trap te nemen.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Juxhin Xhaja geeft een inworp aan Qarabag op de eigen helft in Tofiq Bahramov Republican Stadium.
9' Inworp voor Qarabag in Tofiq Bahramov Republican Stadium op de eigen helft.
10' Qarabag krijgt van scheidsrechter Juxhin Xhaja op eigen helft een vrije trap toegewezen.
12' In de minuut 12, Inworp Häcken. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' Inworp op de eigen helft voor Häcken.
13' De poging van Amane Romeo (Häcken) mist doel in Tofiq Bahramov Republican Stadium.
13' In de minuut 13, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bakoe.
13' Amane Romeo mist het doel en scoort niet voor Häcken.
13' Scheidsrechter Juxhin Xhaja geeft Qarabag een doeltrap.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Juxhin Xhaja geeft Häcken een vrije trap op de eigen helft.
15' Inworp voor Qarabag in de buurt van het vijandige doel in Tofiq Bahramov Republican Stadium.
16' Scheidsrechter Juxhin Xhaja legt de wedstrijd even stil om Amane Romeo (Häcken) aan een blessure te laten behandelen in Bakoe.
16' In de minuut 16, Tofiq Bahramov Republican Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Bakoe.
16' In Tofiq Bahramov Republican Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
17' Amane Romeo lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Häcken.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Juxhin Xhaja kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
18' Inworp voor Qarabag in Tofiq Bahramov Republican Stadium op de eigen helft.
18' Arbiter Juxhin Xhaja kent een vrije trap toe aan Häcken op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Abdellah Zoubir raakt geblesseerd bij Qarabag en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
21' De onderbreking is afgelopen.
21' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Tofiq Bahramov Republican Stadium.
21' In de minuut 21, Abdellah Zoubir (Qarabag) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
22' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tofiq Bahramov Republican Stadium.
22' Scheidsrechter Juxhin Xhaja geeft een gele kaart aan Even Hovland (Häcken).
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Juxhin Xhaja kent Qarabag een inworp toe op de helft van Häcken.
24' Scheidsrechter Juxhin Xhaja geeft Häcken een vrije trap op de eigen helft.
25' Arbiter Juxhin Xhaja kent een vrije trap toe aan Häcken op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Doeltrap voor Qarabag in Tofiq Bahramov Republican Stadium.
26' Amane Romeo mist een kopkans voor Häcken.
26' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Häcken in Bakoe.
27' In de minuut 27, Inworp op de eigen helft voor Qarabag.
28' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bakoe.
29' De scherpte ontbreekt bij Amane Romeo (Häcken). Zijn poging mist doel.
29' In de minuut 29, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Qarabag in Bakoe.
31' Inworp voor Qarabag op de helft van Häcken.
31' Scheidsrechter Juxhin Xhaja kent een vrije trap toe aan Qarabag, te nemen op de helft van Häcken.
32' In de minuut 32, Häcken krijgt van scheidsrechter Juxhin Xhaja op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' Inworp voor Qarabag ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bakoe.
34' Häcken moet opletten als Qarabag van scheidsrechter Juxhin Xhaja een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
34' In de minuut 34, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Tofiq Bahramov Republican Stadium.
35' De poging van Edward Chilufya (Häcken) mist doel.
35' Doeltrap voor Qarabag in Tofiq Bahramov Republican Stadium.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Juxhin Xhaja geeft een inworp aan Häcken op de eigen helft in Tofiq Bahramov Republican Stadium.
36' Inworp Häcken. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37' Doelpoging Qarabag! Het schot van Juninho gaat niet tussen de palen.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Juxhin Xhaja geeft Häcken een doeltrap.
38' Leandro Livramento Andrade (Qarabag) raakt geblesseerd in Bakoe. Scheidsrechter Juxhin Xhaja legt de wedstrijd even stil.
39' De onderbreking is afgelopen in Bakoe.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Juxhin Xhaja kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' In Tofiq Bahramov Republican Stadium ziet het publiek dat Leandro Livramento Andrade (Qarabag) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
40' Qarabag krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juxhin Xhaja op de helft van Häcken.
43' In de minuut 43, De bal is over de achterlijn geweest. Häcken mag een doeltrap nemen.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bakoe.
45' Inworp voor Häcken in Tofiq Bahramov Republican Stadium op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, We krijgen 3 minuten extra tijd.
45' + 4 Qarabag loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij Yassine Benzia.
45' De eerste helft is voorbij.