1' We zijn begonnen. Maziya heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
1' Inworp voor Maziya ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Male.
2' In de minuut 2, Aisham Ibrahim deed het voorbereidende werk.
4' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft een inworp aan Maziya op de eigen helft in National Football Stadium.
5' In National Football Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
5' In de minuut 5, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in National Football Stadium.
5' Obeng Regan (Maziya) krijgt geel van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah in National Football Stadium en moet oppassen.
6' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maziya in Male.
7' In de minuut 7, Cy Goddard mist het doel en scoort niet voor Odisha FC.
7' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Male.
7' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Male.
8' In de minuut 8, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
9' Ahmed Jahouh schiet op doel maar scoort niet voor Odisha FC in Male.
9' Vrije trap in National Football Stadium. Op de helft van Odisha FC mag Maziya een vrije trap nemen.
10' In de minuut 10, Vrije trap voor Maziya op de helft van Odisha FC.
10' Vanaf rechts mag Hassan Naiz een hoekschop nemen voor Maziya in National Football Stadium.
11' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Odisha FC een vrije trap op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Male.
13' De bal is over de achterlijn geweest. Maziya mag een doeltrap nemen.
14' Doeltrap voor Maziya in National Football Stadium.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Odisha FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Maziya.
16' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Maziya een doeltrap.
17' Inworp op de eigen helft voor Odisha FC.
17' In de minuut 17, Inworp voor Maziya in National Football Stadium op de eigen helft.
18' Inworp Odisha FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Male.
21' In de minuut 21, Maziya moet opletten als Odisha FC van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
21' Inworp voor Odisha FC in de buurt van het vijandige doel in National Football Stadium.
21' Arbiter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent een vrije trap toe aan Maziya op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Buitenspelpositie voor Khalil Gamal Elbezawy (Maziya) in National Football Stadium (Male).
28' Inworp voor Odisha FC op de helft van Maziya.
29' In de minuut 29, De poging van Aisham Ibrahim (Maziya) mist doel.
31' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah toont Serigne Mourtada Fall (Odisha FC) de gele kaart.
33' De bal is over de achterlijn geweest. Odisha FC mag een doeltrap nemen.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft een inworp aan Odisha FC op de eigen helft in National Football Stadium.
35' Obeng Regan van Maziya is geblesseerd en het spel ligt even stil.
37' Er wordt weer gevoetbald in Male.
37' In de minuut 37, Obeng Regan lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Maziya.
37' Inworp Maziya. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37' Inworp op de eigen helft voor Odisha FC.
39' In de minuut 39, Inworp voor Maziya in National Football Stadium op de eigen helft.
39' Vrije trap in National Football Stadium. Op de helft van Maziya mag Odisha FC een vrije trap nemen.
39' Poging met het hoofd van Serigne Mourtada Fall (Odisha FC), maar hij mist het doel.
39' In de minuut 39, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maziya in Male.
41' Maziya mag een hoekschop nemen vanaf links via Hassan Shifaz in National Football Stadium.
42' Schot op doel van Ali Samooh. Maar zonder doelpunt voor Maziya als gevolg.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent Odisha FC een inworp toe op de helft van Maziya.
44' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Maziya een doeltrap.
45' In de minuut 45, Inworp voor Odisha FC in National Football Stadium op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent een vrije trap toe aan Maziya, te nemen op de helft van Odisha FC.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Maziya krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah op de helft van Odisha FC.
45' + 2 Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft een inworp aan Odisha FC op de eigen helft in National Football Stadium.
45' + 2 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in National Football Stadium.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Odisha FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Male.
45' + 3 Tomoki Wada (Maziya) treft de paal!
45' + 3 Doeltrap voor Odisha FC in National Football Stadium.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' Na de pauze trapt Odisha FC af voor de tweede helft.
46' Trainer Milomir Seslija (Maziya) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Hassan Naiz door Hassan Nazeem.
46' In de minuut 46, Wissel in Male: Jerry Mawhmingthanga vervangt Isak Vanlalruatfela bij Odisha FC.
46' De uitploeg vervangt Laldinliana Renthlei door Narender Gahlot.
46' Inworp Maziya. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' In de minuut 46, Inworp op de eigen helft voor Odisha FC.
47' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Odisha FC in Male.
47' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Maziya een doeltrap.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
48' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Male.
49' Hoekschop voor Odisha FC in National Football Stadium. Lalthathanga Khawlhring neemt deze vanaf links.
49' In de minuut 49, De scherpte ontbreekt bij Jerry Mawhmingthanga (Odisha FC). Zijn poging mist doel in Male.
49' Doeltrap voor Maziya in National Football Stadium.
50' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft een inworp aan Odisha FC op de eigen helft in National Football Stadium.