1' In Markaziy Stadium (Namangan) fluit scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin voor het begin van de eerste helft.
4' In de minuut 4, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Markaziy Stadium.
6' Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent Mumbai City een inworp toe op de helft van Navbahor.
7' Hoekschop voor Navbahor in Markaziy Stadium. Jasur Yakhshiboev neemt deze vanaf links.
7' In de minuut 7, Navbahor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin op de helft van Mumbai City.
9' Inworp voor Mumbai City in de buurt van het vijandige doel in Markaziy Stadium.
9' Inworp voor Mumbai City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Namangan.
9' In de minuut 9, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Namangan.
10' De verdediging van Mumbai City blokkeert een schot van Toma Tabatadze (Navbahor) in Markaziy Stadium.
11' In Markaziy Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' In de minuut 12, Vrije trap voor Mumbai City op de helft van Navbahor.
13' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Namangan.
14' Inworp voor Mumbai City op de helft van Navbahor.
15' In de minuut 15, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Namangan.
16' Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft Navbahor een doeltrap.
17' In Markaziy Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
19' In de minuut 19, Een schot van Oston Urunov (Navbahor) wordt tegengehouden door de verdediging van Mumbai City in Namangan.
19' Vanaf rechts mag Jamshid Iskanderov een hoekschop nemen voor Navbahor in Markaziy Stadium.
19' Navbahor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin in Namangan.
20' In de minuut 20, Jamshid Iskanderov neemt de door scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin gegeven hoekschop voor Navbahor in Namangan.
20' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
20' Doelpoging Navbahor! Het schot van Jasur Yakhshiboev gaat niet tussen de palen in Namangan.
20' In de minuut 20, Doeltrap voor Mumbai City in Markaziy Stadium.
21' Inworp voor Mumbai City op de helft van Navbahor.
22' Mumbai City mag een hoekschop nemen vanaf links via Yoell van Nieff in Markaziy Stadium.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft een inworp aan Mumbai City op de eigen helft in Markaziy Stadium.
24' Vrije trap in Markaziy Stadium. Op de helft van Navbahor mag Mumbai City een vrije trap nemen.
25' Doelpoging Mumbai City! Het schot van Yoell van Nieff gaat niet tussen de palen.
25' In de minuut 25, De bal is over de achterlijn geweest. Navbahor mag een doeltrap nemen.
26' Navbahor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin op de helft van Mumbai City.
28' De verdediging van Mumbai City blokkeert een schot van Jasur Yakhshiboev (Navbahor).
29' In de minuut 29, Navbahor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jamshid Iskanderov in Markaziy Stadium.
30' Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent Mumbai City een inworp toe op de helft van Navbahor.
31' Arbiter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent een vrije trap toe aan Navbahor op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Mumbai City krijgt een schietkans via Yoell van Nieff, maar scoort niet in Markaziy Stadium.
32' Lalengmawia Lalengmawia mist het doel en scoort niet voor Mumbai City.
32' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Navbahor in Namangan.
34' In de minuut 34, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Namangan.
34' Navbahor krijgt van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mumbai City in Namangan.
37' In de minuut 37, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Namangan.
39' Inworp voor Mumbai City in Markaziy Stadium op de eigen helft.
40' Hoekschop voor Mumbai City in Markaziy Stadium. Greg Stewart neemt deze vanaf links.
40' In de minuut 40, Vikram Pratap Singh (Mumbai City) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Navbahor in Markaziy Stadium.
41' Penalty voor Mumbai City!
41' Inworp Mumbai City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' In de minuut 43, Mumbai City mist een uitgelezen mogelijkheid. Greg Stewart weet niet te scoren vanaf elf meter.
43' Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft Mumbai City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Navbahor.
44' Navbahor moet opletten als Mumbai City van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
44' In de minuut 44, In Markaziy Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' In Namangan krijgt Navbahor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Mumbai City mag een doeltrap nemen.
45' + 2 Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Markaziy Stadium.
45' + 4 Vanaf links mag Yoell van Nieff een hoekschop nemen voor Mumbai City in Markaziy Stadium.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' We zijn begonnen aan de tweede helft in Namangan, waar de wedstrijd wordt geleid door Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin.
46' Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent een vrije trap toe aan Navbahor op een gevaarlijke plek voor Mumbai City.
47' In de minuut 47, De uitploeg krijgt een doeltrap in Namangan.
48' Inworp voor Mumbai City in de buurt van het vijandige doel in Markaziy Stadium.
48' Greg Stewart neemt de door scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin gegeven hoekschop voor Mumbai City in Namangan.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft Mumbai City een doeltrap.
52' Doeltrap voor Mumbai City in Markaziy Stadium.
52' In de minuut 52, De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Jamshid Iskanderov. 1-0!
54' Vergeefse doelpoging Oston Urunov (Navbahor).
55' Navbahor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin in Namangan.
56' In de minuut 56, De scherpte ontbreekt bij Jamshid Iskanderov (Navbahor). Zijn poging mist doel in Namangan.
56' Doeltrap voor Mumbai City in Markaziy Stadium.
57' De poging van Jamshid Iskanderov (Navbahor) mist doel.
57' In de minuut 57, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mumbai City in Namangan.
58' Inworp voor Navbahor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Namangan.
58' In de minuut 58, De voorzet kwam van Oston Urunov.
59' Bij Mumbai City komt Nasser El Khayati er in. Hij vervangt Lallianzuala Chhangte.
62' Ibrokhim Yuldoshev (Navbahor) krijgt geel van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin in Markaziy Stadium en moet oppassen.
62' In de minuut 62, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin aan de uitploeg.
63' De bal is over de achterlijn geweest. Navbahor mag een doeltrap nemen.
64' Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft Navbahor een vrije trap op de eigen helft.
66' In de minuut 66, Jorge Pereyra Diaz incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Mumbai City.
66' Navbahor krijgt van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' Het spel ligt even stil in Namangan. Utkir Yusupov (Navbahor) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
68' In de minuut 68, Utkir Yusupov (Navbahor) is weer terug binnen de lijnen.
69' Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent een vrije trap toe aan Mumbai City, te nemen op de helft van Navbahor.
69' Wissel in Namangan: TH Bipin Singh vervangt Vikram Pratap Singh bij Mumbai City.
70' In de minuut 70, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Namangan.
71' Mumbai City krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin op de helft van Navbahor.
72' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Markaziy Stadium.
72' In de minuut 72, Navbahor gebruikt de eerste wissel. Temurkhuja Abdukholikov vervangt Toma Tabatadze.
73' Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft Mumbai City een doeltrap.
74' Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft Navbahor een vrije trap op de eigen helft.
75' In de minuut 75, Navbahor mag een hoekschop nemen vanaf links via Jasur Yakhshiboev in Markaziy Stadium.
80' Inworp op de eigen helft voor Mumbai City.
82' Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft Mumbai City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Navbahor.
82' In de minuut 82, Trainer Samvel Babayan gebruikt zijn tweede wissel. Jasur Yakhshiboev wordt door Asad Sobirzhonov vervangen bij de thuisploeg.
83' Doeltrap voor Navbahor in Markaziy Stadium.
84' In Namangan krijgt Navbahor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft Mumbai City een doeltrap.
87' De uitploeg vervangt Lalengmawia Lalengmawia door Gurkirat Singh.
88' In de minuut 88, De assist kwam van Temurkhuja Abdukholikov.
90' + 1 We spelen 6 minuten extra in Markaziy Stadium.
90' + 1 Navbahor heeft Jamshid Iskanderov gewisseld. Azimjon Akhmedov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Samvel Babayan.
90' + 3 Inworp Mumbai City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 4 Navbahor krijgt een schietkans via Temurkhuja Abdukholikov, maar scoort niet.
90' + 5 De bal is over de achterlijn geweest. Navbahor mag een doeltrap nemen.
90' + 6 Azimjon Akhmedov gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90' + 6 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Markaziy Stadium.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 3-0.