1' Wellington Regional Stadium ziet toe hoe Spanje Jeugd Vrouwen de aftrap verricht als scheidsrechter Casey Reibelt fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Wellington.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Casey Reibelt kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Costa Rica.
2' Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Costa Rica.
5' Scheidsrechter Casey Reibelt geeft Costa Rica een doeltrap.
6' In de minuut 6, Arbiter Casey Reibelt kent een vrije trap toe aan Costa Rica op de eigen helft.
6' Inworp op de eigen helft voor Spanje Jeugd Vrouwen.
7' Doelpoging Spanje Jeugd Vrouwen! Het schot van Aitana Bonmati gaat niet tussen de palen in Wellington.
7' In de minuut 7, Doeltrap voor Costa Rica in Wellington Regional Stadium.
8' Inworp voor Costa Rica in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
9' Een doelpoging van Esther Gonzalez (Spanje Jeugd Vrouwen) in Wellington mist scherpte.
9' In de minuut 9, De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
10' Melissa Herrera mist het doel en scoort niet voor Costa Rica in Wellington Regional Stadium.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington.
11' In de minuut 11, Spanje Jeugd Vrouwen mag een hoekschop nemen vanaf links via Teresa Abilleira in Wellington Regional Stadium.
11' De kopbal van Andres, Ivana wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Costa Rica.
12' Vanaf rechts mag Teresa Abilleira een hoekschop nemen voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
13' In de minuut 13, In Wellington krijgt Costa Rica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
14' Scheidsrechter Casey Reibelt geeft Spanje Jeugd Vrouwen een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Costa Rica.
14' De verdediging van Costa Rica blokkeert een schot van Hermoso, Jennifer (Spanje Jeugd Vrouwen) in Wellington Regional Stadium.
14' In de minuut 14, Costa Rica krijgt van scheidsrechter Casey Reibelt op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Casey Reibelt in Wellington.
16' Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Casey Reibelt op de helft van Costa Rica.
17' In de minuut 17, Costa Rica moet opletten als Spanje Jeugd Vrouwen van scheidsrechter Casey Reibelt een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
19' Teresa Abilleira neemt de door scheidsrechter Casey Reibelt gegeven hoekschop voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington.
19' Scheidsrechter Casey Reibelt geeft Costa Rica een doeltrap.
20' In de minuut 20, Doeltrap voor Costa Rica in Wellington Regional Stadium.
20' Scheidsrechter Casey Reibelt geeft Spanje Jeugd Vrouwen een vrije trap op de eigen helft.
21' Eigen doelpunt! Valeria Del Campo maakt er met een eigen doelpunt 1-0 van in Wellington.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Casey Reibelt geeft een inworp aan Spanje Jeugd Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
22' Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Casey Reibelt op de helft van Costa Rica.
22' Scheidsrechter Casey Reibelt kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Costa Rica.
23' De assist kwam van Ona Batlle.
24' De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
26' In de minuut 26, Costa Rica blokkeert de kopbal van Esther Gonzalez (Spanje Jeugd Vrouwen) in Wellington.
26' Spanje Jeugd Vrouwen mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Teresa Abilleira in Wellington Regional Stadium.
27' Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een schietkans via Olga Carmona, maar scoort niet.
27' In de minuut 27, Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Casey Reibelt in Wellington.
27' Spanje Jeugd Vrouwen loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij Esther Gonzalez.
29' Hermoso, Jennifer (Spanje Jeugd Vrouwen) kopt de bal op de lat.
29' In de minuut 29, Wellington Regional Stadium ziet de poging van Hermoso, Jennifer smoren in de verdediging van Costa Rica.
30' Vanaf rechts mag Teresa Abilleira een hoekschop nemen voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
30' De poging van Paredes, Irene (Spanje Jeugd Vrouwen) mist doel in Wellington Regional Stadium.
30' In de minuut 30, De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
31' Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Costa Rica.
32' Costa Rica krijgt van scheidsrechter Casey Reibelt op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' In de minuut 32, Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Casey Reibelt op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
33' De bal gaat op de stip in Wellington Regional Stadium. Penalty voor Spanje Jeugd Vrouwen.
34' Hermoso, Jennifer mist een strafschop voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Casey Reibelt kent een vrije trap toe aan Spanje Jeugd Vrouwen op een gevaarlijke plek voor Costa Rica.
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Wellington.
37' Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Costa Rica.
38' In de minuut 38, Een schot van Paredes, Irene (Spanje Jeugd Vrouwen) wordt tegengehouden door de verdediging van Costa Rica in Wellington.
38' Teresa Abilleira neemt de door scheidsrechter Casey Reibelt gegeven hoekschop voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington.
38' Arbiter Casey Reibelt kent een vrije trap toe aan Costa Rica op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Casey Reibelt geeft Costa Rica een doeltrap.
40' Spanje Jeugd Vrouwen mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Costa Rica in Wellington.
40' Vanaf links mag Hermoso, Jennifer een hoekschop nemen voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
41' In de minuut 41, Spanje Jeugd Vrouwen mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Teresa Abilleira in Wellington Regional Stadium.
41' Inworp voor Costa Rica in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
42' Doeltrap voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
43' In de minuut 43, Inworp op de eigen helft voor Spanje Jeugd Vrouwen.
43' Teresa Abilleira neemt de door scheidsrechter Casey Reibelt gegeven hoekschop voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington.
44' Kans voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium! De kopbal van Esther Gonzalez mist het doel.
44' In de minuut 44, Doeltrap voor Costa Rica in Wellington Regional Stadium.
44' Scheidsrechter Casey Reibelt geeft een inworp aan Costa Rica op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
45' Inworp op de eigen helft voor Spanje Jeugd Vrouwen.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Casey Reibelt laat nog 4 minuten doorspelen in Wellington.
45' + 1 Teresa Abilleira (Spanje Jeugd Vrouwen) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Costa Rica in Wellington Regional Stadium.
45' + 2 Wellington Regional Stadium ziet de poging van Athenea Del Castillo Beivide smoren in de verdediging van Costa Rica.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Casey Reibelt kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Costa Rica.
45' + 2 Scheidsrechter Casey Reibelt geeft een inworp aan Costa Rica op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
45' + 3 Scheidsrechter Casey Reibelt kent een vrije trap toe aan Spanje Jeugd Vrouwen, te nemen op de helft van Costa Rica.
45' + 5 In de minuut 45, Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Casey Reibelt in Wellington.
45' + 5 In Wellington kopt Esther Gonzalez (Spanje Jeugd Vrouwen) de bal, maar mist doel.
45' + 5 De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Casey Reibelt aan dat we gaan rusten in Wellington's Wellington Regional Stadium.
46' Costa Rica mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Casey Reibelt fluit en we zijn begonnen.
46' Teresa Abilleira neemt de door scheidsrechter Casey Reibelt gegeven hoekschop voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington.
46' In de minuut 46, Poging met het hoofd van Salma Paralluelo. Maar geen doelpunt voor Spanje Jeugd Vrouwen.
48' Een schot van Teresa Abilleira (Spanje Jeugd Vrouwen) smoort in de verdediging van Costa Rica.
48' Inworp voor Costa Rica in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
48' In de minuut 48, Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Casey Reibelt op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
49' Scheidsrechter Casey Reibelt geeft Spanje Jeugd Vrouwen een vrije trap op de eigen helft.
49' Scheidsrechter Casey Reibelt geeft een inworp aan Spanje Jeugd Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
50' In de minuut 50, Olga Carmona (Spanje Jeugd Vrouwen) schiet de bal op de lat in Wellington.
50' Scheidsrechter Casey Reibelt geeft Costa Rica een doeltrap.
52' Een speler van Spanje Jeugd Vrouwen staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Casey Reibelt teruggefloten.
53' In de minuut 53, Een schot van Aitana Bonmati (Spanje Jeugd Vrouwen) wordt geblokkeerd door een verdediger van Costa Rica.
54' De verdediging van Costa Rica blokkeert een schot van Esther Gonzalez (Spanje Jeugd Vrouwen) in Wellington Regional Stadium.
54' Spanje Jeugd Vrouwen mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Teresa Abilleira in Wellington Regional Stadium.
54' In de minuut 54, In Wellington krijgt Costa Rica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
55' De scherpte ontbreekt bij Esther Gonzalez (Spanje Jeugd Vrouwen). Zijn poging mist doel.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Wellington.
56' In de minuut 56, Salma Paralluelo schiet op doel maar scoort niet voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington.
57' Vanaf rechts mag Teresa Abilleira een hoekschop nemen voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
57' Spanje Jeugd Vrouwen schiet tussen de palen, maar Olga Carmona ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Wellington.
57' In de minuut 57, Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Casey Reibelt in Wellington.
58' De eerste wissel van Costa Rica. Cristin Granados komt erin voor Maria Elizondo in Wellington Regional Stadium.
58' In Wellington wordt een kopbal van Andres, Ivana tegengehouden door de verdediging van Costa Rica.
58' In de minuut 58, Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Casey Reibelt in Wellington.
59' Scheidsrechter Casey Reibelt kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Costa Rica.
59' Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Costa Rica.
60' In de minuut 60, Costa Rica mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Katherine Alvarado in Wellington Regional Stadium.
62' Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wellington.
63' Hermoso, Jennifer neemt de door scheidsrechter Casey Reibelt gegeven hoekschop voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington.
63' In de minuut 63, Spanje Jeugd Vrouwen gebruikt de eerste wissel. Alba Maria Redondo Ferrer vervangt Esther Gonzalez.
63' Wissel in Wellington: Caldentey, Mariona vervangt Athenea Del Castillo Beivide bij Spanje Jeugd Vrouwen.
63' Spanje Jeugd Vrouwen mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Costa Rica in Wellington.
64' In de minuut 64, Kopbal richting doel! Salma Paralluelo (Spanje Jeugd Vrouwen) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Wellington.
64' De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
67' Vanaf links mag Teresa Abilleira een hoekschop nemen voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Casey Reibelt geeft Costa Rica een vrije trap op de eigen helft.
68' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Wellington.
69' Teresa Abilleira neemt de door scheidsrechter Casey Reibelt gegeven hoekschop voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington.
70' In de minuut 70, Vrije trap in Wellington Regional Stadium. Op de helft van Costa Rica mag Spanje Jeugd Vrouwen een vrije trap nemen.
71' Inworp voor Costa Rica in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
72' Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Casey Reibelt in Wellington.
72' In de minuut 72, Doeltrap voor Costa Rica in Wellington Regional Stadium.
73' Costa Rica brengt Sheika Daleicha Scott Richardson in de plaats van Maria Salas.
73' Daniela Solera raakt geblesseerd bij Costa Rica en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
73' In de minuut 73, Costa Rica brengt Alexandra Pinell Gonzales in de plaats van Gloriana Villalobos.
75' Daniela Solera (Costa Rica) is weer terug binnen de lijnen.
77' Spanje Jeugd Vrouwen gebruikt de vierde wissel. Claudia Zornoza vervangt Teresa Abilleira.
77' In de minuut 77, Wissel in Wellington: Putellas, Alexia vervangt Salma Paralluelo bij Spanje Jeugd Vrouwen.
78' In Wellington krijgt Costa Rica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78' Scheidsrechter Casey Reibelt geeft Spanje Jeugd Vrouwen een doeltrap.
80' In de minuut 80, Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.
80' Inworp voor Costa Rica op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
81' De verdediging van Costa Rica blokkeert een schot van Aitana Bonmati (Spanje Jeugd Vrouwen).
83' In de minuut 83, Vergeefse doelpoging Putellas, Alexia (Spanje Jeugd Vrouwen) in Wellington Regional Stadium.
83' Scheidsrechter Casey Reibelt kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Costa Rica.
84' De scherpte ontbreekt bij Caldentey, Mariona (Spanje Jeugd Vrouwen). Zijn poging mist doel in Wellington.
84' In de minuut 84, De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
85' Buitenspel Spanje Jeugd Vrouwen.
86' Doeltrap voor Costa Rica in Wellington Regional Stadium.
88' In de minuut 88, Buitenspelpositie Spanje Jeugd Vrouwen.
88' Vanaf rechts mag Claudia Zornoza een hoekschop nemen voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
88' Spanje Jeugd Vrouwen gebruikt de vijfde wissel. Oihane Hernandez vervangt Ona Batlle.
88' In de minuut 88, Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Casey Reibelt op de helft van Costa Rica.
89' Costa Rica krijgt van scheidsrechter Casey Reibelt op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89' Aitana Bonmati (Spanje Jeugd Vrouwen) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Costa Rica.
90' Vrije trap voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Costa Rica.
90' + 1 Vergeefse doelpoging Hermoso, Jennifer (Spanje Jeugd Vrouwen).
90' + 1 Nog 5 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen in de buurt van het vijandige doel in Wellington Regional Stadium.
90' + 4 Scheidsrechter Casey Reibelt kent Costa Rica een inworp toe op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
90' + 4 Spanje Jeugd Vrouwen schiet tussen de palen, maar Alba Maria Redondo Ferrer ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90' + 5 Scheidsrechter Casey Reibelt fluit voor buitenspel van Spanje Jeugd Vrouwen.
90' + 6 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Wellington.
90' De wedstrijd is beëindigd door scheidsrechter Casey Reibelt in Wellington Regional Stadium. De einduitslag is 3-0.