1' De wedstrijd gaat van start. Japan Women heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Costa Rica een inworp toe op de helft van Japan Women.
2' Inworp voor Costa Rica op de helft van Japan Women.
2' Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Japan Women.
3' In de minuut 3, Arbiter Maria Sole Ferrieri Caputi kent een vrije trap toe aan Japan Women op de eigen helft.
3' Costa Rica krijgt van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' Doeltrap voor Costa Rica in Forsyth Barr Stadium.
5' In de minuut 5, Inworp voor Costa Rica op de helft van Japan Women.
6' Inworp voor Japan Women in Forsyth Barr Stadium op de eigen helft.
6' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Japan Women een vrije trap op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Aoba Fujino neemt de door scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi gegeven hoekschop voor Japan Women in Dunedin.
7' De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
7' Mina Tanaka (Japan Women) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
8' In de minuut 8, In Dunedin krijgt Japan Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
8' Vrije trap in Forsyth Barr Stadium. Op de helft van Costa Rica mag Japan Women een vrije trap nemen.
9' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Costa Rica een doeltrap.
10' In de minuut 10, Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Japan Women.
12' Japan Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Aoba Fujino in Forsyth Barr Stadium.
12' Saki Kumagai schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Costa Rica in Forsyth Barr Stadium.
12' In de minuut 12, Japan Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi in Dunedin.
14' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Japan Women een inworp toe op de helft van Costa Rica.
16' Hikaru Naomoto schiet op doel maar scoort niet voor Japan Women.
16' In de minuut 16, Doelpoging Japan Women! Het schot van Aoba Fujino gaat niet tussen de palen.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Dunedin.
16' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Costa Rica op de eigen helft in Forsyth Barr Stadium.
18' In de minuut 18, Vergeefse doelpoging Gabriela Guillen (Costa Rica).
19' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Japan Women een inworp toe op de helft van Costa Rica.
19' Inworp voor Japan Women op de helft van Costa Rica.
20' In de minuut 20, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Dunedin.
21' Forsyth Barr Stadium ziet de poging van Honoka Hayashi smoren in de verdediging van Costa Rica.
22' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Melissa Herrera (Costa Rica).
22' In de minuut 22, Vanaf links mag Hikaru Naomoto een hoekschop nemen voor Japan Women in Forsyth Barr Stadium.
22' Doeltrap voor Costa Rica in Forsyth Barr Stadium.
23' Melissa Herrera kan weer verder bij Costa Rica.
23' In de minuut 23, De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
25' De assist kwam van Mina Tanaka.
27' Mina Tanaka met de assist.
29' In Dunedin krijgt Costa Rica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
30' In de minuut 30, Schot op doel van Melissa Herrera. Maar zonder doelpunt voor Costa Rica als gevolg.
32' Risa Shimizu mist het doel en scoort niet voor Japan Women.
32' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Costa Rica een doeltrap.
32' In de minuut 32, Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.
33' Vrije trap voor Japan Women op de helft van Costa Rica.
34' De poging van Shiori Miyake (Japan Women) mist doel in Forsyth Barr Stadium.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Costa Rica een doeltrap.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Dunedin.
35' Japan Women krijgt van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
36' In de minuut 36, Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Japan Women.
37' Buitenspel Japan Women.
38' In Dunedin wordt een kopbal van Mina Tanaka tegengehouden door de verdediging van Costa Rica.
39' In de minuut 39, Arbiter Maria Sole Ferrieri Caputi kent een vrije trap toe aan Japan Women op de eigen helft.
39' Inworp voor Costa Rica in Forsyth Barr Stadium op de eigen helft.
40' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Japan Women op de eigen helft in Forsyth Barr Stadium.
42' In de minuut 42, Een doelpoging van Mina Tanaka (Japan Women) mist scherpte.
42' Doeltrap voor Costa Rica in Forsyth Barr Stadium.
43' Japan Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Costa Rica.
43' In de minuut 43, Een schot van Hikaru Naomoto (Japan Women) wordt tegengehouden door de verdediging van Costa Rica in Dunedin.
44' De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
45' Het spel ligt even stil in Dunedin. Fabiola Villalobos (Costa Rica) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
45' + 2 In de minuut 45, 5 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In Forsyth Barr Stadium ziet het publiek dat Fabiola Villalobos (Costa Rica) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
45' + 2 Forsyth Barr Stadium ziet hoe Japan Women een vrije trap tegen krijgt omdat Hikaru Naomoto buitenspel staat.
45' + 3 Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Costa Rica een vrije trap op de eigen helft.
45' + 4 De poging van Hikaru Naomoto (Japan Women) mist doel.
45' + 5 Inworp voor Japan Women op de helft van Costa Rica.
45' + 5 In de minuut 45, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent een vrije trap toe aan Japan Women, te nemen op de helft van Costa Rica.
45' + 5 Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Japan Women een inworp toe op de helft van Costa Rica.
45' + 5 Japan Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Costa Rica.
45' + 6 In de minuut 45, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Japan Women een inworp toe op de helft van Costa Rica.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi fluit en Costa Rica trapt af. De tweede helft in Dunedin is van start gegaan.
46' In de minuut 46, Costa Rica brengt Gloriana Villalobos in de plaats van Gabriela Guillen.
47' De scherpte ontbreekt bij Honoka Hayashi (Japan Women). Zijn poging mist doel in Dunedin.
47' Doeltrap voor Costa Rica in Forsyth Barr Stadium.
47' In de minuut 47, Inworp voor Japan Women op de helft van Costa Rica.
49' Hikaru Naomoto schiet op doel maar scoort niet voor Japan Women in Dunedin.
49' Inworp voor Costa Rica op de helft van Japan Women.
50' In de minuut 50, Japan Women krijgt een schietkans via Yui Hasegawa, maar scoort niet.
51' Costa Rica krijgt van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' Gloriana Villalobos (Costa Rica) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Japan Women.
53' In de minuut 53, Inworp voor Costa Rica in Forsyth Barr Stadium op de eigen helft.
54' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Costa Rica op de eigen helft in Forsyth Barr Stadium.
54' Aoba Fujino (Japan Women) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Costa Rica in Forsyth Barr Stadium.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Costa Rica een inworp toe op de helft van Japan Women.
56' In Dunedin krijgt Japan Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
57' Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.
57' In de minuut 57, Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Japan Women.
58' Inworp voor Japan Women in Forsyth Barr Stadium op de eigen helft.
59' Japan Women gebruikt de eerste wissel. Hinata Miyazawa vervangt Aoba Fujino.
59' In de minuut 59, De tweede wissel van Japan Women. Riko Ueki komt erin voor Mina Tanaka in Forsyth Barr Stadium.
59' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Costa Rica op de eigen helft in Forsyth Barr Stadium.
60' Inworp op de eigen helft voor Japan Women.
61' In de minuut 61, Japan Women mag een hoekschop nemen vanaf links via Hikaru Naomoto in Forsyth Barr Stadium.
64' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Costa Rica op de eigen helft in Forsyth Barr Stadium.
64' Wissel in Dunedin: Raquel Rodriguez vervangt Cristin Granados bij Costa Rica.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Daniela Solera (Costa Rica) in Forsyth Barr Stadium.
68' Japan Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi in Dunedin.
69' Doelpoging Japan Women! Het schot van Hinata Miyazawa gaat niet tussen de palen in Dunedin.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Costa Rica een doeltrap.
69' Daniela Solera (Costa Rica) doet weer mee in Forsyth Barr Stadium.
70' Japan Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Costa Rica.
70' In de minuut 70, Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.
71' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent een vrije trap toe aan Japan Women, te nemen op de helft van Costa Rica.
72' Hikaru Naomoto neemt de door scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi gegeven hoekschop voor Japan Women in Dunedin.
73' In de minuut 73, De defensie van Costa Rica voorkomt dat een kopbal van Riko Ueki (Japan Women) in het doel belandt.
74' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Dunedin.
74' Wissel in Dunedin: Fuka Nagano vervangt Honoka Hayashi bij Japan Women.
74' In de minuut 74, De vierde wissel van Japan Women. Seike Kiko komt erin voor Hikaru Naomoto in Forsyth Barr Stadium.
75' Inworp voor Japan Women op de helft van Costa Rica.
75' Inworp voor Japan Women in Forsyth Barr Stadium op de eigen helft.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Costa Rica een inworp toe op de helft van Japan Women.
76' Costa Rica brengt Sheika Daleicha Scott Richardson in de plaats van Maria Salas.
76' Inworp voor Japan Women op de helft van Costa Rica.
77' In de minuut 77, Arbiter Maria Sole Ferrieri Caputi kent een vrije trap toe aan Costa Rica op de eigen helft.
77' Japan Women schiet tussen de palen, maar Hinata Miyazawa ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
79' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi kent Japan Women een inworp toe op de helft van Costa Rica.
80' In de minuut 80, Japan Women schiet tussen de palen, maar Seike Kiko ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Dunedin.
80' Inworp op de eigen helft voor Japan Women.
81' Vergeefse doelpoging Gloriana Villalobos (Costa Rica).
83' In de minuut 83, Vanaf links mag Yui Hasegawa een hoekschop nemen voor Japan Women in Forsyth Barr Stadium.
83' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft Costa Rica een vrije trap op de eigen helft.
84' Vrije trap in Forsyth Barr Stadium. Op de helft van Japan Women mag Costa Rica een vrije trap nemen.
85' In de minuut 85, Priscilla Chinchilla (Costa Rica) krijgt een eerste gele kaart.
85' In Forsyth Barr Stadium ziet Mariana Benavides (Costa Rica) zijn kopbal op doel gered worden door Japan Women.
86' In Dunedin krijgt Japan Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86' In de minuut 86, Arbiter Maria Sole Ferrieri Caputi kent een vrije trap toe aan Japan Women op de eigen helft.
88' Inworp voor Costa Rica in Forsyth Barr Stadium op de eigen helft.
88' Scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geeft een inworp aan Japan Women op de eigen helft in Forsyth Barr Stadium.
90' + 1 5 minuten extra tijd.
90' + 1 Wissel in Dunedin: Miyabi Moriya vervangt Risa Shimizu bij Japan Women.
90' + 2 Vanaf links mag Yui Hasegawa een hoekschop nemen voor Japan Women in Forsyth Barr Stadium.
90' + 3 Poging met het hoofd van Riko Ueki. Maar geen doelpunt voor Japan Women.
90' + 4 De kopbal van Riko Ueki belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Japan Women.
90' + 4 De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
90' + 4 Japan Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi op de helft van Costa Rica.
90' + 5 Forsyth Barr Stadium ziet hoe Sheika Daleicha Scott Richardson op doel schiet, maar niet scoort voor Costa Rica.
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in Dunedin is 2-0.