1' De eerste helft gaat van start in Bandung. Mexico mag aftrappen.
6' Het voorbereidende werk werd verricht door Juan Arango.
22' Scheidsrechter Atilla Karaoglan toont Manuel Sanchez (Mexico) de gele kaart.
37' In de minuut 37, Jose Correa (Venezuela) krijgt een eerste gele kaart.
40' Rood voor Venezuela! Giovanny Sequera krijgt de rode kaart getoond door scheidsrechter Atilla Karaoglan in Bandung.
45' De eerste helft zit erop in Si Jalak Harupat Soreang Stadium.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Venezuela trapt af.
46' Trainer Ricardo Alfredo Valino (Venezuela) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt David Emmanuel Martinez Morales door Miguel Vegas.
46' Wissel in Bandung: Francisco Valenzuela vervangt Manuel Sanchez bij Mexico.
58' In de minuut 58, Mexico gebruikt de 2 wissel. Jose Urias vervangt Tahiel Jimnez.
58' Mexico heeft Gael Alvarez gewisseld. Mateo Levy neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Raul Chabrand.
62' In de minuut 62, Fidel Barajas deed het voorbereidende werk.
66' Bij Venezuela komt Santiago Silva er in. Hij vervangt Juan Arango.
67' In de minuut 67, Jose Urias met de assist.
78' In de minuut 78, Angel Borgo (Venezuela) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
78' Stephano Carrillo (Mexico) krijgt geel.
81' Paolo Bedolla (Mexico) krijgt geel van scheidsrechter Atilla Karaoglan in Si Jalak Harupat Soreang Stadium en moet oppassen.
82' In de minuut 82, Atilla Karaoglan geeft Venezuela een penalty in Si Jalak Harupat Soreang Stadium.
84' Doelpunt vanaf elf meter in Bandung! Nicola Profeta maakt de gelijkmaker. Stand is 2-2.
87' Deze wissel was niet voorzien. Raul Chabrand moet de aangeslagen Luis Navarrete vervangen. Adrian Fernandez De Lara komt voor hem in de plaats. Dit is de 4 wissel voor Mexico.