1' De wedstrijd gaat van start. Al-Wehda heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Al-Wehda krijgt een schietkans via Anselmo, maar scoort niet.
3' De uitploeg krijgt een doeltrap in Mekka.
4' Inworp voor Al-Akhdoud ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mekka.
4' In de minuut 4, De bal is over de achterlijn geweest. Al-Wehda mag een doeltrap nemen.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Akhdoud in Mekka.
6' Doeltrap voor Al-Wehda in King Abdulazizstadion.
7' In de minuut 7, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Khaled Saleh Al-Turais een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mekka.
8' Buitenspelpositie Al-Wehda.
9' De scherpte ontbreekt bij Saviour Godwin (Al-Akhdoud). Zijn poging mist doel.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais geeft Al-Wehda een doeltrap.
11' Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais kent een vrije trap toe aan Al-Wehda, te nemen op de helft van Al-Akhdoud.
12' Vanaf links mag Faycal Fajr een hoekschop nemen voor Al-Wehda.
12' In de minuut 12, Faycal Fajr neemt de door scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais gegeven hoekschop voor Al-Wehda.
13' Inworp Al-Wehda. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in King Abdulazizstadion.
15' In de minuut 15, Al-Akhdoud schiet tussen de palen, maar Juan Pedroza ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
16' Buitenspel Al-Wehda.
16' In de minuut 16, De voorzet kwam van Faycal Fajr.
18' Abdulaziz Noor Sheik van Al-Wehda is geblesseerd en het spel ligt even stil.
22' De wedstrijd gaat weer verder.
22' In de minuut 22, Abdulaziz Noor Sheik ( Al-Wehda) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
23' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mekka.
24' In Mekka krijgt Al-Wehda op de eigen helft een vrije trap te nemen.
25' In de minuut 25, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in King Abdulazizstadion.
27' Inworp op de eigen helft voor Al-Akhdoud.
29' Al-Wehda krijgt van scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' In de minuut 29, Andrei Burca (Al-Akhdoud) krijgt geel.
31' De bal is over de achterlijn geweest. Al-Akhdoud mag een doeltrap nemen.
31' Al-Wehda in buitenspelpositie.
32' In de minuut 32, In King Abdulazizstadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
35' Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais kent Al-Wehda een inworp toe op de helft van Al-Akhdoud.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais geeft Al-Akhdoud een vrije trap op de eigen helft.
39' Arbiter Khaled Saleh Al-Turais kent een vrije trap toe aan Al-Wehda op de eigen helft.
40' Vrije trap in King Abdulazizstadion. Op de helft van Al-Wehda mag Al-Akhdoud een vrije trap nemen.
41' In de minuut 41, Doeltrap voor Al-Wehda in King Abdulazizstadion.
41' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Waleed Rashid Bakhshween ( Al-Wehda).
42' De onderbreking is afgelopen.
43' In de minuut 43, Al-Akhdoud krijgt van scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' Een doelpoging van Craig Goodwin ( Al-Wehda) mist scherpte.
43' Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais geeft Al-Akhdoud een doeltrap.
44' In de minuut 44, Abdulaziz Noor Sheik raakt geblesseerd bij Al-Wehda en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
45' De wedstrijd is weer hervat.
45' Al-Akhdoud krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais op de helft van Al-Wehda.
45' + 1 In de minuut 45, 8 minuten extra tijd.
45' + 2 Andrei Burca (Al-Akhdoud) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
45' + 2 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Wehda in Mekka.
45' + 2 In de minuut 45, Waleed Rashid Bakhshween ( Al-Wehda) is weer terug binnen de lijnen.
45' + 3 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in King Abdulazizstadion.
45' + 4 Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais geeft Al-Wehda een vrije trap op de eigen helft.
45' + 5 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mekka.
45' + 5 Abdulaziz Noor Sheik lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Al-Wehda.
45' + 6 In Mekka krijgt Al-Wehda op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 8 In de minuut 45, Arbiter Khaled Saleh Al-Turais kent een vrije trap toe aan Al-Wehda op de eigen helft.
45' + 8 Inworp voor Al-Akhdoud op de helft van Al-Wehda.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Al-Akhdoud trapt af.
46' De thuisploeg vervangt Abdulaziz Noor Sheik door Hussain Ahmed Al Issa.
46' Bij Al-Akhdoud komt Abdulrahman Al Rio er in. Hij vervangt Saba Kverkvelia.
47' In de minuut 47, Hoekschop voor Al-Wehda. Faycal Fajr neemt deze vanaf links.
47' Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais geeft Al-Akhdoud een vrije trap op de eigen helft.
48' Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais kent Al-Akhdoud een inworp toe op de helft van Al-Wehda.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais geeft een inworp aan Al-Wehda op de eigen helft in King Abdulazizstadion.
49' Inworp voor Al-Wehda in King Abdulazizstadion op de eigen helft.
49' Vrije trap voor Al-Wehda op de helft van Al-Akhdoud.
50' In de minuut 50, Inworp voor Al-Akhdoud op de helft van Al-Wehda.
51' In Mekka krijgt Al-Wehda op de eigen helft een vrije trap te nemen.
52' Het spel ligt even stil: Abdulelah Al Bukhari ( Al-Wehda) is geblesseerd.
55' In de minuut 55, Er wordt weer gevoetbald!
56' Al-Wehda krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais op de helft van Al-Akhdoud.
56' Arbiter Khaled Saleh Al-Turais kent een vrije trap toe aan Al-Akhdoud op de eigen helft.
57' In de minuut 57, Abdulelah Al Bukhari kan weer verder bij Al-Wehda.
57' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Khaled Saleh Al-Turais een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mekka.
58' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Abdulelah Al Bukhari ( Al-Wehda).
62' In de minuut 62, Abdulelah Al Bukhari ( Al-Wehda) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Sultan Sami Al Akouz.
62' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
63' De wedstrijd gaat weer verder.
64' In de minuut 64, Inworp Al-Wehda. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
64' Al-Wehda krijgt van scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65' Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais geeft een inworp aan Al-Akhdoud op de eigen helft in King Abdulazizstadion.
65' In de minuut 65, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in King Abdulazizstadion.
65' Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66' Inworp voor Al-Wehda in King Abdulazizstadion op de eigen helft.
68' In de minuut 68, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Hussain Al-Zabdani (Al-Akhdoud).
68' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Sultan Sami Al Akouz ( Al-Wehda).
69' Gele kaart. Sultan Sami Al Akouz ( Al-Wehda) gaat op de bon.
69' In de minuut 69, De wedstrijd is weer hervat.
70' Sultan Sami Al Akouz lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Al-Wehda.
71' Alex Collado vervangt Naif Asiri bij de uitploeg.
71' In de minuut 71, Hussain Al-Zabdani (Al-Akhdoud) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
71' Inworp op de eigen helft voor Al-Wehda.
73' Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais kent een vrije trap toe aan Al-Akhdoud, te nemen op de helft van Al-Wehda.
75' In de minuut 75, Al-Akhdoud krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais.
75' Al-Akhdoud brengt Mohammed Naif in de plaats van Masalah Al-Shaekh.
76' Jawad El Yamiq van Al-Wehda is geblesseerd en het spel ligt even stil.
77' In de minuut 77, Er wordt weer gevoetbald!
78' Jawad El Yamiq ( Al-Wehda) is weer terug binnen de lijnen.
78' Odion Ighalo mist het doel en scoort niet voor Al-Wehda.
78' In de minuut 78, De bal is over de achterlijn geweest. Al-Akhdoud mag een doeltrap nemen.
79' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in King Abdulazizstadion.
80' Doelpoging Al-Akhdoud! Het schot van Alex Collado gaat niet tussen de palen.
80' In de minuut 80, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mekka.
81' Al-Wehda mag een hoekschop nemen vanaf links via Faycal Fajr.
81' Saeed Al Mowalad mist een kopkans voor Al-Wehda.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais geeft Al-Akhdoud een doeltrap.
81' Arbiter Khaled Saleh Al-Turais kent een vrije trap toe aan Al-Akhdoud op de eigen helft.
82' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mekka.
82' In de minuut 82, Inworp voor Al-Akhdoud in de buurt van het vijandige doel in King Abdulazizstadion.
84' Odion Ighalo schiet op doel maar scoort niet voor Al-Wehda.
84' Al-Wehda krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais.
84' Faycal Fajr deed het voorbereidende werk.
87' In King Abdulazizstadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89' In de minuut 89, Al-Akhdoud krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais op de helft van Al-Wehda.
90' + 1 De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90' + 1 Al-Wehda gebruikt de 3 wissel. Hazzaa Al-Ghamdi vervangt Craig Goodwin.
90' + 1 De uitploeg wisselt Awadh Al Faraj voor Abdulaziz Hetela.
90' + 1 De uitploeg wisselt Eid Al-Muwallad voor Murad Khadhari.
90' + 1 De vierde official geeft 16 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 2 Doeltrap voor Al-Wehda in King Abdulazizstadion.
90' + 4 Al-Wehda moet opletten als Al-Akhdoud van scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 4 Vrije trap voor Al-Wehda op de helft van Al-Akhdoud.
90' + 4 Paulo Vitor krijgt rood! De uitploeg moet verder met een man minder.
90' + 8 Vanaf links mag Faycal Fajr een hoekschop nemen voor Al-Wehda.
90' + 8 Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais geeft Al-Wehda een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Akhdoud.
90' + 9 Scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais geeft een inworp aan Al-Wehda op de eigen helft in King Abdulazizstadion.
90' + 10 In Mekka krijgt Al-Akhdoud op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 11 Doelpoging Al-Akhdoud! Het schot van Saviour Godwin gaat niet tussen de palen in Mekka.
90' + 11 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Wehda in Mekka.
90' + 12 Al-Wehda krijgt van scheidsrechter Khaled Saleh Al-Turais op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 13 In King Abdulazizstadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' + 14 Saviour Godwin schiet op doel maar scoort niet voor Al-Akhdoud in Mekka.
90' + 14 Vrije trap in King Abdulazizstadion. Op de helft van Al-Wehda mag Al-Akhdoud een vrije trap nemen.
90' + 14 Vrije trap voor Al-Akhdoud op de helft van Al-Wehda.