1' De wedstrijd is van start gegaan.
1' In de minuut 1, In Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
1' Inworp voor Abha op de helft van Al-Khaleej.
2' Inworp voor Abha ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Khamis Mushait.
4' In de minuut 4, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Khamis Mushait.
5' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
7' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri kent een vrije trap toe aan Abha, te nemen op de helft van Al-Khaleej.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Al-Khaleej een doeltrap.
8' De bal is over de achterlijn geweest. Al-Khaleej mag een doeltrap nemen.
9' Buitenspel van de thuisploeg.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Abdulsamad Bakri kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' Inworp voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium op de eigen helft.
13' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Al-Khaleej een vrije trap op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Doeltrap voor Al-Khaleej in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
16' Al-Khaleej in buitenspelpositie.
17' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri kent Al-Khaleej een inworp toe op de helft van Abha.
18' In de minuut 18, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Abha in Khamis Mushait.
18' Abha krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulsamad Bakri op de helft van Al-Khaleej.
19' In Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' In de minuut 20, Al-Khaleej krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulsamad Bakri op de helft van Abha.
21' Inworp op de eigen helft voor Al-Khaleej.
22' Arbiter Abdulsamad Bakri kent een vrije trap toe aan Al-Khaleej op de eigen helft.
25' In de minuut 25, De onderbreking is afgelopen.
25' In Khamis Mushait krijgt Abha op de eigen helft een vrije trap te nemen.
26' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
26' In de minuut 26, De bal is over de achterlijn geweest. Al-Khaleej mag een doeltrap nemen.
28' Vrije trap voor Abha op de helft van Al-Khaleej.
29' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
29' In de minuut 29, De uitploeg krijgt een doeltrap in Khamis Mushait.
30' Het voorbereidende werk werd verricht door Rebocho.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft een inworp aan Al-Khaleej op de eigen helft in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
32' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Khaleej in Khamis Mushait.
33' Inworp Al-Khaleej. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' In de minuut 33, Al-Khaleej brengt Khaled Al Samiri in de plaats van Woo-young Jung.
34' Inworp op de eigen helft voor Al-Khaleej.
34' Buitenspel Al-Khaleej.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Al-Khaleej een doeltrap.
35' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri kent Abha een inworp toe op de helft van Al-Khaleej.
36' Inworp voor Al-Khaleej in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Doeltrap voor Al-Khaleej in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
37' Abha krijgt van scheidsrechter Abdulsamad Bakri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
40' In de minuut 40, Vrije trap in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium. Op de helft van Al-Khaleej mag Abha een vrije trap nemen.
41' De kopbal van Saad Bguir (Abha) mist het doel van de tegenstander.
41' Doeltrap voor Al-Khaleej in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
41' In de minuut 41, Inworp voor Abha op de helft van Al-Khaleej.
42' In Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 Nog 3 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Abdulsamad Bakri kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De tweede helft is begonnen.
47' In de minuut 47, Abha krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdulsamad Bakri.
47' De scherpte ontbreekt bij Karl Toko Ekambi (Abha). Zijn poging mist doel.
47' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Khaleej in Khamis Mushait.
48' In de minuut 48, Buitenspelpositie van de uitploeg.
49' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Abha een vrije trap op de eigen helft.
50' Al-Khaleej krijgt van scheidsrechter Abdulsamad Bakri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
50' In de minuut 50, Ivo Rodrigues (Al-Khaleej) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
51' Inworp Abha. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft een inworp aan Al-Khaleej op de eigen helft in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
53' In de minuut 53, Inworp op de eigen helft voor Abha.
54' Scheidsrechter Abdulsamad Bakri geeft Abha een doeltrap.
54' Inworp voor Abha op de helft van Al-Khaleej.
55' In de minuut 55, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Abdulsamad Bakri een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
56' Vanaf rechts mag Saad Bguir een hoekschop nemen voor Abha.
56' Buitenspelpositie Abha.
58' In de minuut 58, Al-Khaleej moet opletten als Abha van scheidsrechter Abdulsamad Bakri een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
59' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
60' Al-Khaleej in buitenspelpositie.